0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είδα στο μήνυμα έναρξης αυτού του θέματος να γράφεται ότι όλα σχεδόν τα παιδιά έχουν υπολογιστές και εκτυπωτές ώστε να εκτυπώσουν τα ψηφιακά βιβλία. Τεράστιο λάθος!
Σχεδόν όλοι οι μαθητές
Αν και δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα:1. Προφανώς δεν έχουν όλοι Η/Υ2. Προφανώς όσοι Η/Υ, δεν έχουν απαραίτητα και εκτυπωτή3. Προφανώς όσοι έχουν Η/Υ και εκτυπωτή, δεν έχουν (πλέον) απαραίτητα λεφτά και για μελάνι(α).4. Ψηφιακά βιβλία δεν είναι τα σχολικά βιβλία σε pdf αρχεία
το ΠαράθεσηΣχεδόν όλοι οι μαθητέςδιαφέρει από το όλα που λες εσύοπότε να επιμείνω στα περί αντίληψης
Παράθεση από: δασκαλίτσα στις Μαρτίου 24, 2012, 08:25:04 pmΕίδα στο μήνυμα έναρξης αυτού του θέματος να γράφεται ότι όλα σχεδόν τα παιδιά έχουν υπολογιστές και εκτυπωτές ώστε να εκτυπώσουν τα ψηφιακά βιβλία. Τεράστιο λάθος!Εφόσον δεν υπάρχουν βιβλία ας εκτυπώσουν τα ψηφιακά!Τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει;Την Αντουανέτα που έλεγε αφού δεν έχουν ψωμί ας φάνε παντεσπάνι!Σε λίγο θα λέμε: ε αφού δεν έχει καρέκλες το σχολείο, πάρτε μια από το σπίτι σας, σιγά το πράμα! Ένας κάθε 30 μέρες θα φέρνει και μια 2η για το δάσκαλο. Το πιο χυδαίο σε όλα αυτά είναι ότι οι γονείς αυτών των παιδιών έχουν χρυσοπληρώσει την (τάχαμου) δωρεάν δημόσια εκπαιδευση όλη τους τη ζωή για να τους λένε τώρα "τυπώστε τα από το ιντερνετ με δικά σας έξοδα, λεφτά έχετε!"