Σύνολο ψηφοφόρων: 75
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για την ανιατη περιπτωση Χριστοφιλοπουλου συστηνεται γιαουρτοθεραπεια οπως:
Παράθεση από: inw στις Αυγούστου 09, 2011, 11:15:37 amΑγώνες με έργα Sun ,αυτό λέω .Τα γιαούρτια δεν είναι λύση και εμείς τουλάχιστον ως μορφωμένοι άνθρωποι έχουμε ένα επίπεδο.Τι θα κάνουμε όμως ;Με μια και δυο μέρες απεργία που θα προτείνει ως είθισται η ΟΛΜΕ δε λύνεται το πρόβλημα.Θέλει συντονισμένες κινήσεις με μαθητές ,γονείς και συλλόγους.Στο σχολείο που ήμουν πέρυσι απεργούσαμε πάντα 4 άτομα.Όλοι οι άλλοι στον κόσμο τους μη χάσουν 50 ευρώ.Το οικονομικό είναι σεβαστό. Τι γίνεται για τις περιπτώσεις που επειδή είχαν την ημέρα της απεργίας 3ωρο ΔΕΝ έκαναν, αλλά επέλεγαν εκείνη την ημέρα που μπορεί να είχαν 5ωρο;Ή εάν η απεργία αντί για Τετάρτη προγραμματιζόταν για Πεμπτη, κόλλαγαν μια αιμοδοτική και έφευγαν για καλό 3ήμερο; Και φυσικά η παρανομία να μεταβάλλεται το πρόγραμμα την ημέρα της απεργίας για να μην κάνουν κενά τα παιδιά, είχε σαν συνέπεια από την προηγούμενη κιόλας να κλείνονται τα ραντεβού για καφεδάκια στην πλατεία του χωριού. Αυτό όμως το λύσαμε. Από το Φλεβάρη και μετά, με αυστηρό έγγραφο ζητήσαμε από τη δ/νση του σχολείου να μην προβαίνει σε τροποποίηση του προγράμματος, αλλά το σχολείο να λειτουργεί με προσωπικό ασφαλείας, δηλαδή με τους εκπ/κους που δεν απεργούν, είναι όμως παράλληλα υποχρεωμένοι να είναι στις θέσεις τους από τις 08 το πρωί έως και τη λήξη του ωραρίου, με αυξημένη την ευθύνη εφημερίας.
Αγώνες με έργα Sun ,αυτό λέω .Τα γιαούρτια δεν είναι λύση και εμείς τουλάχιστον ως μορφωμένοι άνθρωποι έχουμε ένα επίπεδο.Τι θα κάνουμε όμως ;Με μια και δυο μέρες απεργία που θα προτείνει ως είθισται η ΟΛΜΕ δε λύνεται το πρόβλημα.Θέλει συντονισμένες κινήσεις με μαθητές ,γονείς και συλλόγους.Στο σχολείο που ήμουν πέρυσι απεργούσαμε πάντα 4 άτομα.Όλοι οι άλλοι στον κόσμο τους μη χάσουν 50 ευρώ.
Ό,τι είναι νόμιμο δεν είναι σίγουρα και ηθικό.Το συγκεκριμένο ζήτημα είναι καθαρά θέμα δεοντολογίας.
να με συγχωρείς συνάδελφε έχω κουραστεί τον τελευταίο καιρό να ακούω το συγκεκριμένο "επιχείρημα" (περί μη ηθικού) το έχω ταυτίσει με αδυναμία επιχειρημάτων.
Να καταδικασετε τα φροντιστηρια, ειναι αφαιμαξη και το μεγαλυτερο προβλημα του γονιου.
Παράθεση από: nickitol στις Αυγούστου 11, 2011, 06:16:52 pmΝα καταδικασετε τα φροντιστηρια, ειναι αφαιμαξη και το μεγαλυτερο προβλημα του γονιου. ......και να στειλετε τους υπευθυνους τους στην Σπιναλογκα.. ας σοβαρευτουμε λιγακι...ας καταδικασουμε καλυτερα τις αιτιες που ωθουν τα παιδια εκει..αυτο φτανει...
Nickitol πολύ κατατοπιστική η παρέμβασή σου. Πιστεύω πάντως πως αφού καταστήσουμε στην κοινωνία σαφείς τους λόγους για τους οποίους κάνουμε απεργία και πάρουμε τους γονείς και τους λοιπούς εμπλεκομένους με το μέρος μας, τότε όλοι μαζί οφείλουμε να προβούμε σε δυναμικότερες κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις ενάντια όσων βρίσκονται πίσω από αυτό το οργανωμένο σχέδιο υποβάθμισης της Εκπαίδευσης, σύμφωνα με τις υποδείξεις του Ο.Ο.Σ.Α. και των "νεοφιλελεύθερων" δυνάμεων. Μόνο με ανυπακοή και αντίδραση στα επιβαλλόμενα μέτρα μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο- αρκεί αυτό τον πόλεμο να τον δώσουμε ενωμένοι...