0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
.Εδώ βάζουν καθηγητές αγγλικών να διδάσκουν ιστορία και οι φιλόλογοι διαμαρτύρονται και με το δίκιο τους.
Φίλε quartz, και μένα με ρωτάνε τι είναι το cern, τι είναι η μαύρη η τρύπα, πως γεννιούνται τα άστρα κ.α. κι εγώ γουστάρω (!!!) αλλά δεν το κάνω και θέμα όμως..Κακώς δεν το κάνεις θέμα! Εκεί είναι η μαγεία της διδασκαλίας και η ανάγκη να κάνεις εσύ το μάθημά σου και εγώ το δικό μου...
.Καλά κάνεις και αγωνίζεσαι για τον κλάδο σου απλά εγώ δεν θέλω να πάρει γεωλόγους και να κάνουν φυσική ή χημεία ή βιολογία γιατί δεν είναι δίκαιο από παιδαγωγικής άποψης
Όσον αφορά το φυσικές επιστήμες, δεν έχουμε κάνει όλοι φυσική-χημεία ή βιολογία, μην κοροιδευόμαστε και μεταξύ μας!!!Αν ήθελες,γιατί το γούσταρες, έκανες εσύ από μόνος σου.
Ζητείται γεωλόγος από φροντιστήριο για φυσική κατεύθυνσης , χημεία κατεύθυνσης και βιολογία κατεύθυνσης.Δεκτός και καθηγητής οικιακής οικονομίας-Μουσικής,καλλιτεχνικών, θεατρολογίας.Πληροφορίες στα τηλ: 210....
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΙΔΑΞΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ; ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΩ.
Και πως αλλιώς θα διεκδικήσουν το δίκιο τους αν δεν παρουσιάσουν στοιχεία. Εδώ εχουμε δράστες και θύματα. Δεν μπορούμε να ζητάμε από τα θύματα να μην αντιδρούν (εκτός και αν είμαστε οι δράστες).ΝΑ προσθέσω και εγώ τα δικά μου:Η ΑΠΑΤΗ εις βάρος των γεωλόγων είναι διαχρονική. Ακόμα και από το 2007 όπου το οργανικό πλεόνασμα των Φυσικών ήταν περίπου +2000, οι Γεωλόγοι ήταν στο -200. Αλλά τότε διόριζαν ότι να ναι και όχι στις πραγματικές ανάγκες. Χωσε Χώσε να τρουπώσουν τα καλά τα παιδιά. Που τώρα έχουν και θέσεις και καθορίζουν αυτοί το δίκαιο και την πολιτική. Αυτοί οι υποψήφιοι αναπληρωτές Γεωλόγοι έπρεπε να ήταν διορισμένοι εδώ και 10 χρόνια. Και έρχονται τώρα διοικητικοί με κοινωνικές και επιστημονικές προκαταλήψεις, συνδικαλιστές με συντεχνιακά στηρίγματα, και προκλητικοί συνάδελφοι με άγνοια να τους πούνε ότι δεν πρέπει να είναι ούτε αναπληρωτές. Επρεπε να εχουν διοριστεί προ δεκαετίας και ΔΕΝ τους παίρνουν αναπληρωτές εδώ και 5-6 χρόνια. Τα γράμματα δεν μπορούν να αποδώσουν ούτε την οργή μου ούτε την ένταση της φωνής μου. Οσοι ξέρετε ότι πηγαίνετε σε γυμνάσια με 20 ώρες Γεωλογία και δεν έχουν γεωλόγο θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπεστε. Τους τρώνε την δουλειά συμφεροντολογικά και ύστερα κοιτάνε και να το δικαιολογήσουν και ηθικά. και μας λένε εδώ ότι δεν χρειάζονται οι γεωλόγοι. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΘΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ. και αν δεν σας αρέσει ο όρος κλοπή από τα εργασιακά δικαιώματα των Γεωλόγων,........ είναι ΚΛΟΠΗ από τους μαθητές. Σε αυτούς να απολογηθείτε