0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι όσο για το ιδιωτικό συμφωνώ. Και για εμάς τις γυναίκες είναι 100 φορές πιο δύσκολο όσο μεγαλώνουμε να πάμε σε εταιρίες. Αν δεν έχουμε ήδη οικογένεια ξέρουν οτι άμεσα θα αποκτήσουμε και δεν μας παίρνει κανείς στις ηλικίες αυτές.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΠΕ71 ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ?
Παράθεση από: evasp στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 03:02:22 pmΣυμφωνώ, απλά φοβάμαι ότι όσο περιμένουμε εμείς ο ιδιωτικός τομέας προχωρά...μετά από 5 χρόνια στην αναμονή στην εκπαίδευση πως θα πάω σε έναν ιδιωτικό τομέα (που ήδη έχει ψιλοκορεστεί) συγκρινόμενη με τα νέα παιδιά που θα αποφοιτούν τότε και θα χουν όρεξη και νέα γνώση. Δηλαδή θα με πάρει ένας ιδιώτης αν του πω "Είμαι 35, έκανα το προγραμμματιστή 4 χρόνια στα νιάτα και μετά το δάσκαλο άλλα 5 αλλά δε μου κάτσε!". Αυτό είναι το πιο προβληματικό...είναι διχασμός για μένα!Κι εγώ το ίδιο ακριβώς σκέφτομαι!Πλέον είναι δύσκολα και στον ιδιωτικό τομέα μετά από τόσα χρόνια στην εκπαίδευση! Ποιος θα μας πάρει κι εκεί;
Συμφωνώ, απλά φοβάμαι ότι όσο περιμένουμε εμείς ο ιδιωτικός τομέας προχωρά...μετά από 5 χρόνια στην αναμονή στην εκπαίδευση πως θα πάω σε έναν ιδιωτικό τομέα (που ήδη έχει ψιλοκορεστεί) συγκρινόμενη με τα νέα παιδιά που θα αποφοιτούν τότε και θα χουν όρεξη και νέα γνώση. Δηλαδή θα με πάρει ένας ιδιώτης αν του πω "Είμαι 35, έκανα το προγραμμματιστή 4 χρόνια στα νιάτα και μετά το δάσκαλο άλλα 5 αλλά δε μου κάτσε!". Αυτό είναι το πιο προβληματικό...είναι διχασμός για μένα!
Πως είναι δυνατόν να έχει ουσιαστικά ξεκινήσει η σχολική χρονιά και να μη γνωρίζουμε ούτε πότε ούτε πόσοι θα προσληφθούν;Προσωπικά το θεωρώ τουλάχιστον παράλογο και άθλιο.
Χριστίνα ευχαριστώ για την απάντηση, και εγώ κάπως έτσι τα βλέπω τα πράγματα .... έχω απογοητευτεί πάρα πολύ, αν αναγκαστώ να αρνηθώ λόγω ωραρίου την πάτησα, μετά θα είμαι άλλα δύο χρόνια άνεργη! Ελπίζω τουλάχιστον να μου δώσουν τη δυνατότητα να πάρω έστω και πολύ λίγες ώρες, για να μην χάσω και τις επόμενες χρονιές!