0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 09:52:28 pmΠαράθεση από: gpapage στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 09:46:39 pmΠαιδιά ψυχραιμία... Σύντομα θα ξέρουμε σίγουρα πόσους θα πάρουν και που... Τουλάχιστον για την Α' Φάση. Τα τελευταία 20 λεπτά είμαι αισιόδοξος! Δεν έχει κανένα νόημα να πετάμε αριθμούς χωρίς να ξέρουμε ακόμα συνολικά στοιχεία και τις προθέσεις του υπουργείου για νέες φάσεις αποσπάσεων, διαθέσεις κτλ. Όλα είναι ρευστά!Εμ, δεν τους πετάμε εμείς τους αριθμούς αλλά άλλοι τα γράφουν στο alfavita..Μακάρι να βγουν γρήγορα να τελιώνουμε!!Ναι δεν αναφερόμουν στο δικό σου ποστ. Γενικά μπορεί οποιοσδήποτε να μπει στα site της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας της περιοχής που τον ενδιαφέρει. Κάποιοι έχουν αναρτήσει κενά και πλεονάσματα στη δευτεροβάθμια, αριθμό αποσπασμένων από διαφορετικές ΠΥΣΔΕ προς ΠΥΣΠΕ, εσωτερικές διαθέσεις εντός ΠΥΣΠΕ, τοποθετήσεις των αποσπασμένων σε σχολεία, πόσα είναι τα ολοήμερα με αναμορφωμένο πρόγραμμα... Μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να βρει τα κενά της κάθε περιοχής. Απλά υπάρχουν πολλοί παράγοντες ακόμα που δεν μπορούν να συνυπολογιστούν από εμάς. Όπως τι γίνεται αν κάποιος αρνηθεί την απόσπαση, αν θα υπάρξει δεύτερη φάση αποσπάσεων, τι θα γίνει με τα κενά και τις υπεραριθμίες στη δευτεροβάθμια κτλ. Οπότε μάλλον δεν έχει νόημα να απογοητευόμαστε ή να ενθουσιαζόμαστε αν ακουστεί ένας αριθμός "Χ" κενών... Υπάρχουν τόσες παράμετροι...
Παράθεση από: gpapage στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 09:46:39 pmΠαιδιά ψυχραιμία... Σύντομα θα ξέρουμε σίγουρα πόσους θα πάρουν και που... Τουλάχιστον για την Α' Φάση. Τα τελευταία 20 λεπτά είμαι αισιόδοξος! Δεν έχει κανένα νόημα να πετάμε αριθμούς χωρίς να ξέρουμε ακόμα συνολικά στοιχεία και τις προθέσεις του υπουργείου για νέες φάσεις αποσπάσεων, διαθέσεις κτλ. Όλα είναι ρευστά!Εμ, δεν τους πετάμε εμείς τους αριθμούς αλλά άλλοι τα γράφουν στο alfavita..Μακάρι να βγουν γρήγορα να τελιώνουμε!!
Παιδιά ψυχραιμία... Σύντομα θα ξέρουμε σίγουρα πόσους θα πάρουν και που... Τουλάχιστον για την Α' Φάση. Τα τελευταία 20 λεπτά είμαι αισιόδοξος! Δεν έχει κανένα νόημα να πετάμε αριθμούς χωρίς να ξέρουμε ακόμα συνολικά στοιχεία και τις προθέσεις του υπουργείου για νέες φάσεις αποσπάσεων, διαθέσεις κτλ. Όλα είναι ρευστά!
Παράθεση από: gpapage στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 09:46:39 pmΠαιδιά ψυχραιμία... Σύντομα θα ξέρουμε σίγουρα πόσους θα πάρουν και που... Τουλάχιστον για την Α' Φάση. Τα τελευταία 20 λεπτά είμαι αισιόδοξος! Δεν έχει κανένα νόημα να πετάμε αριθμούς χωρίς να ξέρουμε ακόμα συνολικά στοιχεία και τις προθέσεις του υπουργείου για νέες φάσεις αποσπάσεων, διαθέσεις κτλ. Όλα είναι ρευστά!Εγώ πάντως δεν μπορώ να αισιοδοξήσω πλέον ούτε για 10 λεπτά... έχω φτιάξει και ένα excelάκι με νουμεράκια και συνεχώς πλέον σβήνω θέσεις αναπληρωτών. Οι διαθέσεις πέφτουν βροχή στην Κ. Μακεδονία και αναμένονται και αποσπάσεις! Για να μη μιλάω αφηρημένα όμως...ΑΝΑΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: ΕΑΕΠ 64 ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ 29 ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ 38 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ: -3ΔΥΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: ΕΑΕΠ 58 ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ 18 ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ 30 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ: 6ΠΕΛΛΑ: ΕΑΕΠ 7 ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ 0 ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ 3 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ: 4ΚΙΛΚΙΣ: ΕΑΕΠ 4 ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ 0 ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ 4 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ: 0ΠΙΕΡΙΑ: ΕΑΕΠ 13 ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ 0 ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ 2 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ: 11ΗΜΑΘΙΑ: ΕΑΕΠ 10 ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ 1 ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ 14 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ: -5Για Σέρρες και Χαλκιδική τα κενά έχουν καλυφθεί όλα μόνο από αποσπάσεις... ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ: 0Άρα, μιλάμε για 21 κενά σε όλη την Κ. Μακεδονία, τα οποία δεν είναι σίγουρα (αφού η Ημαθία σήμερα διέθεσε 14 ΠΕ19/20) στην α/θμια. Δεν αποκλείεται λοιπόν οι διαθέσεις να συνεχιστούν και μέσα στην εβδομάδα...Να θυμίσω ότι πέρυσι απασχολήθηκαν 98 ΑΚΩ σ' αυτούς τους νομούς... Οι αριθμοί αυτοί είναι απολύτως έγκυροι (έχω φάει άπειρες ώρες για να τους βρω) και τα νεύρα μου έχουν τσαταλιάσει... Αναρρωτιέμαι κι εγώ όπως η Χριστίνα: Που δούλευαν ΟΛΟΙ αυτοί οι άνθρωποι μέχρι πέρσι;;;
evasp που βρήκες αυτό που λες για την Ημαθία(για τους 14 ΠΕ19/20); Μπήκα στην ιστοσελίδα τους αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Τους πήρες τηλέφωνο ;
Παράθεση από: ekalaitz στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 10:22:12 pmevasp που βρήκες αυτό που λες για την Ημαθία(για τους 14 ΠΕ19/20); Μπήκα στην ιστοσελίδα τους αλλά δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Τους πήρες τηλέφωνο ;Δες τα αποτελέσματα ενστάσεων - τοποθέτηση εκπαιδευτικών στοhttp://dide.ima.sch.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=357&Itemid=139...έχει σημερινή ημερομηνία
Οκ το βρήκα ευχαριστώ. Πάντως μόνο οι 6 απο τους 14 διατίθενται εξ' ολοκλήρου στην πρωτοβάθμια και κάποιοι άλλοι απλά θα συμπληρώνουν ωράριο.
Παράθεση από: ekalaitz στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 10:33:50 pmΟκ το βρήκα ευχαριστώ. Πάντως μόνο οι 6 απο τους 14 διατίθενται εξ' ολοκλήρου στην πρωτοβάθμια και κάποιοι άλλοι απλά θα συμπληρώνουν ωράριο.Δες και το excel με τους νεοδιόριστους!!! Είπαμε υπολογίζουμε...δεν παίζουμε! Έχω κάνει διατριβή λέμε...
Παράθεση από: evasp στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 10:36:48 pmΠαράθεση από: ekalaitz στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 10:33:50 pmΟκ το βρήκα ευχαριστώ. Πάντως μόνο οι 6 απο τους 14 διατίθενται εξ' ολοκλήρου στην πρωτοβάθμια και κάποιοι άλλοι απλά θα συμπληρώνουν ωράριο.Δες και το excel με τους νεοδιόριστους!!! Είπαμε υπολογίζουμε...δεν παίζουμε! Έχω κάνει διατριβή λέμε... Confirmed ! Ε ρε εργασιακή εφεδρία που μας χρειάζεται.... Πως τα κατάφεραν έτσι τα αστροπελέκια των υπουργείων όταν διόριζαν ΠΕ19/20 είναι απορίας άξιο.
Παράθεση από: ekalaitz στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 10:46:50 pmΠαράθεση από: evasp στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 10:36:48 pmΠαράθεση από: ekalaitz στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 10:33:50 pmΟκ το βρήκα ευχαριστώ. Πάντως μόνο οι 6 απο τους 14 διατίθενται εξ' ολοκλήρου στην πρωτοβάθμια και κάποιοι άλλοι απλά θα συμπληρώνουν ωράριο.Δες και το excel με τους νεοδιόριστους!!! Είπαμε υπολογίζουμε...δεν παίζουμε! Έχω κάνει διατριβή λέμε... Confirmed ! Ε ρε εργασιακή εφεδρία που μας χρειάζεται.... Πως τα κατάφεραν έτσι τα αστροπελέκια των υπουργείων όταν διόριζαν ΠΕ19/20 είναι απορίας άξιο.Κοίτα ότι ήμασταν υπεράριθμοι ήταν γνωστό. Το απόλυτο της καταστροφής όμως για φέτος είναι που το νέο λύκειο είναι στη μεταβατική του. Πόσοι πληροφορικοί μπορούν να καθίσουν στο λύκειο με ένα τμήμα της τεχνολογικής μόνο; Για αυτό και φέτος αυτό το τεράστιο πλεόνασμα... Ας ελπίσουμε για του χρόνου...
eva στην πιερία είναι νομίζω άλλα 8 άτομα με απόσπαση. Δες λίγο αυτά και πες μου αν κάνω λάθος http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=itemlist&layout=category&task=category&id=208&Itemid=1071&limitstart=36
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 10:48:25 pmeva στην πιερία είναι νομίζω άλλα 8 άτομα με απόσπαση. Δες λίγο αυτά και πες μου αν κάνω λάθος http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=itemlist&layout=category&task=category&id=208&Itemid=1071&limitstart=36ποιο άρθρο να διαβάσω απ' αυτά; βρίσκω μόνο αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ;
Παράθεση από: evasp στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 11:04:33 pmΠαράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 10:48:25 pmeva στην πιερία είναι νομίζω άλλα 8 άτομα με απόσπαση. Δες λίγο αυτά και πες μου αν κάνω λάθος http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=itemlist&layout=category&task=category&id=208&Itemid=1071&limitstart=36ποιο άρθρο να διαβάσω απ' αυτά; βρίσκω μόνο αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ;Σόρυ λάθος!!Το σωστό λινκ: http://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=14046:apospaseis-ekpaideitikon-deiterobathmias-ekpaideisis-apo-pisde-se-pisde-i-pispe-ola-ta-onomata
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 11:20:21 pmΠαράθεση από: evasp στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 11:04:33 pmΠαράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 13, 2011, 10:48:25 pmeva στην πιερία είναι νομίζω άλλα 8 άτομα με απόσπαση. Δες λίγο αυτά και πες μου αν κάνω λάθος http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=itemlist&layout=category&task=category&id=208&Itemid=1071&limitstart=36ποιο άρθρο να διαβάσω απ' αυτά; βρίσκω μόνο αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ;Σόρυ λάθος!!Το σωστό λινκ: http://esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=14046:apospaseis-ekpaideitikon-deiterobathmias-ekpaideisis-apo-pisde-se-pisde-i-pispe-ola-ta-onomataΔυστυχώς, έχεις απόλυτο δίκιο! Μου ξέφυγε... άρα...ΑΝΑΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: ΕΑΕΠ 64 ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ 29 ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ 38 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ: -3ΔΥΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗ: ΕΑΕΠ 58 ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ 18 ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ 30 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ: 6ΠΕΛΛΑ: ΕΑΕΠ 7 ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ 0 ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ 3 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ: 4ΚΙΛΚΙΣ: ΕΑΕΠ 4 ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ 0 ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ 4 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ: 0ΠΙΕΡΙΑ: ΕΑΕΠ 13 ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ 8 ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ 2 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ: 3ΗΜΑΘΙΑ: ΕΑΕΠ 10 ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ 1 ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ 14 ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ: -5Για Σέρρες και Χαλκιδική τα κενά έχουν καλυφθεί όλα μόνο από αποσπάσεις... ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ: 0ΤΕΛΕΙΑ!