0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα! Υπάρχει νέος εκκαθαρισμένος πίνακας;
Παράθεση από: Maryse στις Οκτωβρίου 24, 2012, 02:06:53 pmΚαλησπέρα! Υπάρχει νέος εκκαθαρισμένος πίνακας;Υπάρχει στο e-aitisi. Αν εννοείς μείον τις προσλήψεις τότε τον ανέβασα εδώ:http://www.4shared.com/rar/ag9_VX50/Pinakas.htmlΕίχαμε 9 ανακατατάξεις. Ένας αναγνωρίστηκε η παιδαγωγική του επάρκεια και πήγε από θέση 378 στη θέση 28 ενώ είχαμε και 8 ακυρώσεις αιτήσεων, στις θέσεις 77,197,220,274,275,502,629,745 του παλιού πίνακα (12-10-2012)
Καλημέρα και από εμένα. Καλή αρχή σε όσους πήρανε. Να ρωτήσω κάτι συνάδελφοι: Η ποσόστωση 60 -40 έχει πάψει πλέον να ισχύει?
Η παιδαγωγική επάρκεια μπορεί να αναγνωριστεί κ αν αποκτηθεί μέσα στην χρονιά; Γιατί το ρώτησα στην πρωτοβαθμια όταν έκανα τα χαρτιά μου και μου είπαν ότι αν δεν την έχω όταν κάνω τα χαρτιά για αναπληρωτές μπορώ να την καταθέσω μόνο την επόμενη χρονιά όχι στο ενδιάμεσο δηλαδη. Επέμενε κιόλας. Υ.Γ. τραγικό είναι που υπάρχει γενικά η ποσόστωση αλλά τέλος πάντων
Επειδή είχα ρωτήσει πέρσι, μου είχαν πει ότι η ποσόστοση είναι για όλες τις φάσεις συνολικά. Δηλαδή στις επόμενες φάσεις θα φροντίσει να πάρει τόσους ΠΕ20 και ΠΕ19 έτσι ώστε να ισχύει η ποσόστοση συνολικά. Αυτό βέβαια δεν μπορώ να το καταλάβω...Γιατί να μην ισχύει για κάθε φάση; Νομίζω ότι είναι άλλος ένα τρόπος που αφήνει περιθώριο για μαγειρέματα. Και μην αρχίσει κανένας καμιά κόντρα πάλι ΠΕ19 vs ΠΕ20 γιατί τον έσφαξα...