0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στον πίνακα αναπληρωτών των δασκάλων μπήκαν στον πίνακα δύο άτομα με μεγάλη προϋπηρεσία ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς γίνεται αυτό;
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 07, 2011, 02:31:12 pmΣτον πίνακα αναπληρωτών των δασκάλων μπήκαν στον πίνακα δύο άτομα με μεγάλη προϋπηρεσία ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς γίνεται αυτό; Το ρώτησα στο υπουργείο και μου είπαν πως είναι διορισμένοι εκπαιδευτικοί που παραιτήθηκαν και τώρα θέλουν να δουλέψουν ως δάσκαλοι. Το κατά πόσο αυτό ισχύει...
Παράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 08, 2011, 03:35:03 pmΠαράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 07, 2011, 02:31:12 pmΣτον πίνακα αναπληρωτών των δασκάλων μπήκαν στον πίνακα δύο άτομα με μεγάλη προϋπηρεσία ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς γίνεται αυτό; Το ρώτησα στο υπουργείο και μου είπαν πως είναι διορισμένοι εκπαιδευτικοί που παραιτήθηκαν και τώρα θέλουν να δουλέψουν ως δάσκαλοι. Το κατά πόσο αυτό ισχύει... Μακάρι...αν και έχω την αίσθηση ότι μας δουλεύουν όλους..
Παράθεση από: Deyna στις Αυγούστου 08, 2011, 03:52:05 pmΠαράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 08, 2011, 03:35:03 pmΠαράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 07, 2011, 02:31:12 pmΣτον πίνακα αναπληρωτών των δασκάλων μπήκαν στον πίνακα δύο άτομα με μεγάλη προϋπηρεσία ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς γίνεται αυτό; Το ρώτησα στο υπουργείο και μου είπαν πως είναι διορισμένοι εκπαιδευτικοί που παραιτήθηκαν και τώρα θέλουν να δουλέψουν ως δάσκαλοι. Το κατά πόσο αυτό ισχύει... Μακάρι...αν και έχω την αίσθηση ότι μας δουλεύουν όλους..Το θέμα δεν είναι ότι έγινε κάτι παράτυπο, αλλά ότι είναι έτσι το σύστημα που επιβραβεύει αυτούς που κάνουν πολλά παιδιά και όχι αυτούς που διαβάζουν.
Παράθεση από: Demetroula στις Αυγούστου 08, 2011, 04:05:52 pmΠαράθεση από: Deyna στις Αυγούστου 08, 2011, 03:52:05 pmΠαράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 08, 2011, 03:35:03 pmΠαράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 07, 2011, 02:31:12 pmΣτον πίνακα αναπληρωτών των δασκάλων μπήκαν στον πίνακα δύο άτομα με μεγάλη προϋπηρεσία ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς γίνεται αυτό; Το ρώτησα στο υπουργείο και μου είπαν πως είναι διορισμένοι εκπαιδευτικοί που παραιτήθηκαν και τώρα θέλουν να δουλέψουν ως δάσκαλοι. Το κατά πόσο αυτό ισχύει... Μακάρι...αν και έχω την αίσθηση ότι μας δουλεύουν όλους..Το θέμα δεν είναι ότι έγινε κάτι παράτυπο, αλλά ότι είναι έτσι το σύστημα που επιβραβεύει αυτούς που κάνουν πολλά παιδιά και όχι αυτούς που διαβάζουν.++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++....δίκιο εις το άπειρον....!!
δηλαδη για να καταλαβω...εμεις κανουμε αμαν να διοριστουμε και οι διορισμενοι παραιτουνται?
Παράθεση από: Demetroula στις Αυγούστου 08, 2011, 04:05:52 pmΠαράθεση από: Deyna στις Αυγούστου 08, 2011, 03:52:05 pmΠαράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 08, 2011, 03:35:03 pmΠαράθεση από: dinateacher στις Αυγούστου 07, 2011, 02:31:12 pmΣτον πίνακα αναπληρωτών των δασκάλων μπήκαν στον πίνακα δύο άτομα με μεγάλη προϋπηρεσία ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πώς γίνεται αυτό; Το ρώτησα στο υπουργείο και μου είπαν πως είναι διορισμένοι εκπαιδευτικοί που παραιτήθηκαν και τώρα θέλουν να δουλέψουν ως δάσκαλοι. Το κατά πόσο αυτό ισχύει... Μακάρι...αν και έχω την αίσθηση ότι μας δουλεύουν όλους..Το θέμα δεν είναι ότι έγινε κάτι παράτυπο, αλλά ότι είναι έτσι το σύστημα που επιβραβεύει αυτούς που κάνουν πολλά παιδιά και όχι αυτούς που διαβάζουν.συμφωνώ απόλυτα,αλλά κατά τη νοοτροπία του κράτους αυτοί αυξάνουν τον πληθυσμό της Ελλάδας και χρειάζονται επιβράβευση...τι να γίνει...σκεφτείτε...το μεταπτυχιακό θα παίρνει 2,5-3 μόρια και όσοι έχουν 2 παιδιά θα παίρνουν 10 μόρια...χα χα χααπίστευτο...
Το ρώτησα στο υπουργείο και μου είπαν πως είναι διορισμένοι εκπαιδευτικοί που παραιτήθηκαν και τώρα θέλουν να δουλέψουν ως δάσκαλοι. Το κατά πόσο αυτό ισχύει...
συμφωνώ απόλυτα,αλλά κατά τη νοοτροπία του κράτους αυτοί αυξάνουν τον πληθυσμό της Ελλάδας και χρειάζονται επιβράβευση...τι να γίνει...σκεφτείτε...το μεταπτυχιακό θα παίρνει 2,5-3 μόρια και όσοι έχουν 2 παιδιά θα παίρνουν 10 μόρια...χα χα χααπίστευτο...