0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για καθίστε ρε παιδιά γιατί κάτι δεν πάει καλά. Δηλαδή υπάρχουν άτομα που διάβασαν δύο βδομάδες ή έστω 4 και άντε ακόμα κι αν αφήσουμε την ιστορία, έμαθαν και θυμόντουσαν στα νέα ψευδώνυμα, ημερομηνίες γεννήσεως, έργα, μέτρο, σχήματα λόγου κλπ κλπ. Τι να πω. Ή εγώ είμαι πολύ βλάκας ή δουλευόμαστε ομαδικώς.
Διαβασα 2 εβδομαδες μονο και εγραψα και πολυ καλα ,τετοια ακουω και νευριαζω,φαινεται εμεις οι αλλοι ειμαστε βλακες που διαβαζαμε 6-8 ωρες την ημερα για 1 χρονο,για δες βρε παιδια κατι Αινσταιν που γεννησε ο τοπος.
Δεν γίνεται ομελέτα χωρίς να σπάσεις αβγά...
Αυτα να τα διαβαζουν καποιοι που πανε και δινουν τα λεφτα τους στα φροντιστηρια .. τσαμπα , χαμενα λεφτα. και εγω διαβασα εντατικα 1 μηνα και χαιρομαι γι'αυτο γιατι ανταποκριθηκα χωρις προβλημα .. στην ιστορια δεν το συζηταω παρολου που την εχω ειδικοτητα μας τσεκουρωσαν .. αλλα ετσι ειναι οι διαγωνισμοι ' καποιοι πρεπει να μπουν καποιοι να μεινουν εξω' παντως αν το κανανε για να πολεμησουν την πολιτικη των φροντιστηριων ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Παράθεση από: pd στις Φεβρουαρίου 03, 2009, 01:45:44 pmΑυτα να τα διαβαζουν καποιοι που πανε και δινουν τα λεφτα τους στα φροντιστηρια .. τσαμπα , χαμενα λεφτα. και εγω διαβασα εντατικα 1 μηνα και χαιρομαι γι'αυτο γιατι ανταποκριθηκα χωρις προβλημα .. στην ιστορια δεν το συζηταω παρολου που την εχω ειδικοτητα μας τσεκουρωσαν .. αλλα ετσι ειναι οι διαγωνισμοι ' καποιοι πρεπει να μπουν καποιοι να μεινουν εξω' παντως αν το κανανε για να πολεμησουν την πολιτικη των φροντιστηριων ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ συγγνώμη αλλά εγώ δεν κατάλαβα ( παρόλο που ποτέ δεν έχω πάει σε φροντιστήριο κ είμαι κ εγω κατα..) με ποιον ακριβώς τροπο καταπολέμησε ο διαγωνισμός την πολιτική των φροντιστηρίων;;;; γιατί εγώ νομίζω πως αυτή η πολιτκή του ασεπ στους δύο τελευτ διαγωνισμούς τουλάχιστον, τα ενισχύει τα φροντιστήρια..κ εγω ίσως πέρασα τη βάση με ενάμιση μήνα διαβασμα, αλλά μη λέμε πως κάποιος θα ναι κ στους διοριστέους...!!! με τόση ύλη νομίζω είναι προκλητικό για όσους τυραννιούνται απο το καλοκαίρι..κ εγώ δεν θα μπορούσα να διαβάζω τόσον καιρό γτ δουλεύω παράλληλα, αλλά μην τους τη λέμε κ απο πάνω!!
Παράθεση από: Georgia s στις Φεβρουαρίου 03, 2009, 03:53:52 pmΠαράθεση από: pd στις Φεβρουαρίου 03, 2009, 01:45:44 pmΑυτα να τα διαβαζουν καποιοι που πανε και δινουν τα λεφτα τους στα φροντιστηρια .. τσαμπα , χαμενα λεφτα. και εγω διαβασα εντατικα 1 μηνα και χαιρομαι γι'αυτο γιατι ανταποκριθηκα χωρις προβλημα .. στην ιστορια δεν το συζηταω παρολου που την εχω ειδικοτητα μας τσεκουρωσαν .. αλλα ετσι ειναι οι διαγωνισμοι ' καποιοι πρεπει να μπουν καποιοι να μεινουν εξω' παντως αν το κανανε για να πολεμησουν την πολιτικη των φροντιστηριων ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ συγγνώμη αλλά εγώ δεν κατάλαβα ( παρόλο που ποτέ δεν έχω πάει σε φροντιστήριο κ είμαι κ εγω κατα..) με ποιον ακριβώς τροπο καταπολέμησε ο διαγωνισμός την πολιτική των φροντιστηρίων;;;; γιατί εγώ νομίζω πως αυτή η πολιτκή του ασεπ στους δύο τελευτ διαγωνισμούς τουλάχιστον, τα ενισχύει τα φροντιστήρια..κ εγω ίσως πέρασα τη βάση με ενάμιση μήνα διαβασμα, αλλά μη λέμε πως κάποιος θα ναι κ στους διοριστέους...!!! με τόση ύλη νομίζω είναι προκλητικό για όσους τυραννιούνται απο το καλοκαίρι..κ εγώ δεν θα μπορούσα να διαβάζω τόσον καιρό γτ δουλεύω παράλληλα, αλλά μην τους τη λέμε κ απο πάνω!!συμφωνω και με σενα και με τα τα δυο σου γατακια που κοιτανε ψηλα.....!!!