0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
τι να πω .. συγχαρητήρια στην κοπελιά που ανταοικρίθηκε με τόσο λίγο διάβασμα .. πρέπει να είσαι πολύ μεγάλη διανοια.. δεν σε δουλεύω .. την άλλη φορά ..έξω από δω.....να πάμε κι εμείς με πασάλειμμα.. για να διοριστούμε να τελειώνει το μαρτύριο!!!!!!!!!!!!!
Έχεις δίκιο ότι θέλει τρόπο αλλά σκέψου ότι το διάβασμα σου ήταν ήδη οργανωμένο από την προηγούμενη φορά.Το γεγονός ότι είπα ότι ξεκίνησα τον Ιούνιο δε δηλώνει ούτε τις ώρες ούτε αν σταμάτησα (για διακοπές καλοκαιριού ή για τις διακοπές τωνΧρισ/νων). Κι εγώ την 1η φορά το ίδιο διάβασμα με εσένα έκανα. Απλά νομίζω ότι κπ που δεν έχει την εμπειρία του ασεπ(δηλ να έχει δώσει και άλλη φορά διαβασμένος) και διαβάζει ένα μήνα, δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα θέματα(και ότι απλά κάνει τον έξυπνο).
ΑγαπητηYotar,χωρις εμπαθεια και εγω σου λεω οτι χωρις συστηματικο διαβασμα δεν υπαρχει περιπτωση να τα καταφερεις με τον ΑΣΕΠ,φυσικα αυτη ειναι η γνωμη μου και δεν χρειαζεται να την ασπασθεις ,σεβαστη και η δικη σου αποψη,οπως αλλωστε ειπε καποιος στο φορουμ ο καθενας εχει το δικο του ρυθμο διαβασματος .Οταν λεω να τα καταφερεις δεν εννοω μονο να διορισθεις ,αλλα να γραψεις ενα αξιοπρεπη βαθμο ικανο να σου δωσει μια θεση αναπληρωτη.Τωρα εγω με σκληρο διαβασμα ,αρκετες θυσιες της προσωπικης μου ζωης και πολυ τυχη καταφερα να διορισθω με τον ΑΣΕΠ του 2007.Πιστευω οτι ,εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων ισως ,ολοι οι διορισθεντες ,το ιδιο η και περισσοτερο διαβασμα απο μενα ειχαν κανει ,φυσικα δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι οι διορισμενοι ειναι οι καλυτεροι φιλολογοι η οτι οι αλλοι που δεν διοριστηκαν ειχαν κανει λιγοτερο διαβασμα ,δυστυχως σ'αυτον τον διαγωνισμο ο παραγοντας τυχη ειναι σημαντικος ,πιστευω 3 λογοι με βοηθησαν να διοριστω α)συστηματικο και εξυπνο διαβασμα,β)εμπειρια απο ιδιαιτερα απο α γυμνασιου εως γ λυκειου κ γ)τυχη.