0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
με τρία παιδιά είσαι μόνιμος σίγουρα;
Παράθεση από: stroumfita στις Ιούλιος 17, 2009, 05:17:34 μμμε τρία παιδιά είσαι μόνιμος σίγουρα; Με τα τέσσερα
Γεια σας παιδια!Μόλις απέκτησα κι εγω το πτυχίο μου και τώρα ψάχνω ό,τι έχει να κάνει με ασεπ.
Γεια σας, ειμαι καινουρια στο φορουμ, συγχαρητηρια σε οσους εχουν επιτυχει στο διαγωνισμο και καλο κουραγιο σε οσους προσπαθουν. απο αυτα που διαβασα καταλαβα οτι ειναι μια κοπιαστικη διαδικασια και απαιτει πολλες θυσιες. θα θελα τις συμβουλες σας. εγω, μπορει να ακουστει αστειο, ειμαι ακομη φοιτητρια ελληνικης φιλολογιας στην αθηνα, ειμαι επι πτυχιω και υπολογιζω αυτο το φλεβαρη να εχω το πτυχιο μου. σκεφτομαι σοβαρα να δωσω εξετασεις στον επομενο ασεπ που μαλλον θα ειναι το 2011. δεν εχω ομως σχεδον καθολου διδακτικη πειρα, λιγα ιδιαιτερα μονο σε παιδια γυμνασιου δεν τα θεωρω σοβαρη πειρα σε καμια περιπτωση. κατα ποσο θα μου ειναι αυκολο, απο τη στιγμη που θα εχω προσφατο το πτυχιο, θα ειμαι ακομα στο πνευμα του διαβασματος λογω σχολης?? μηπως ειναι προτιμοτερο να επιδιωξω μια θεση ως αναπληρωτρια για να εχω καποια προυπηρεσια και να αφησω τον ασεπ για αργοτερα???ξερω τι θα πειτρε, ακομα δεν εχεις παρει το πτυχιο και αγχωνεσαι?? κι ομως, αγχωνομαι....γιατι μετα απο 5 η δεκα χρονια δεν θα εχω ορεξη για τοσο διαβασμα...η γνωμη σας πολυτιμη
κι οταν δωσεις και πετυχεις με καλη σειρα, ο διορισμος ειναι σιγουρος δηλαδη???η εισαι στην αναμονη?με συγχωρειτε αν ρωταω πραγματα που για σας ειναι αυτονοητα αλλα τωρα που τελειωνω με τη σχολη αρχιζω να ενημερωνομαι....με ενδιαφερει πρωτιστως η θεση αναπληρωτριας αλλα νομιζα οτι εκει δεν δινεις εξετασεις...