*

Αποστολέας Θέμα: Συμβουλές-Προτάσεις για τον επόμενο ΑΣΕΠ - ΠΕ 02  (Αναγνώστηκε 657667 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος stroumfita

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Συμβουλές-Προτάσεις για τον επόμενο ΑΣΕΠ - ΠΕ 02
« Απάντηση #2002 στις: Ιούλιος 17, 2009, 05:17:34 μμ »
με τρία παιδιά είσαι μόνιμος σίγουρα;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:18:49 »

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #2003 στις: Ιούλιος 17, 2009, 05:22:41 μμ »
Με τα τέσσερα

Αποσυνδεδεμένος stroumfita

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2004 στις: Ιούλιος 17, 2009, 05:25:31 μμ »
Με τα τέσσερα

χαχαχα! ε τότε αξίζει τον κόπο! είναι και πιο ευχάριστη η διαδικασία διορισμού από το να διαβάζεις.....

Αποσυνδεδεμένος change73

• Πλήρες μέλος
  • Mπορώ,παρακαλώ, να έχω κι εγώ το λόγο;
    • Προφίλ
« Απάντηση #2005 στις: Ιούλιος 17, 2009, 07:23:16 μμ »
Eυχαριστη να τα κανεις,ζορικη να τα μεγαλωνεις!Αξιζουν βεβαια τον κοπο με το παραπανω!Αλλα-sorry για τους singles,εσεις απολαμβανετε αλλα πραγματα-δεν θα πρεπε να δινουν κανενα μοριακι για καθε παιδι?Πρεπει δηλαδη να λυσουμε το προβλημα της υπογεννητικοτητας πρωτα,που λεει κι ο markos,και μετα να δουμε"ασπρη" μερα και ουτε καν "μονιμη"?Παντως doukisa συγχαρηρητηρια για την προσπαθεια σου!Αν μπορεις να διαβασεις εσυ,μπορουμε ολοι.
"Ζεις μόνο μια φορά-αλλά αν το κάνεις σωστά,μια φορά είναι αρκετή."  Joe E.Lewis

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Κ είμαστε ακόμη ζωντανοί.....
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:18:49 »

Αποσυνδεδεμένος sultana

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2006 στις: Αύγουστος 27, 2009, 10:10:56 μμ »
Γεια σας παιδια!Μόλις απέκτησα κι εγω το πτυχίο μου και τώρα ψάχνω ό,τι έχει να κάνει με ασεπ.

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2007 στις: Αύγουστος 27, 2009, 11:06:20 μμ »
Γεια σας παιδια!Μόλις απέκτησα κι εγω το πτυχίο μου και τώρα ψάχνω ό,τι έχει να κάνει με ασεπ.
Καλή τύχη!

Αποσυνδεδεμένος dimitra26

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2008 στις: Αύγουστος 31, 2009, 07:31:44 μμ »
Γειά σας παιδιά. Στον Ασεπ που πέρασε δεν έδωσα γιατί δεν είχα προετημαστεί καθόλου. Στον επόμενο όμως θέλω οπώσδήποτε να δώσω και να είμαι και όσο καλύτερα γίνεται προετοιμασμένη. Δεν έχω όμως ιδέα από που να ξεκινήσω διάβασμα και το βασικότερο που θα βρώ βιβλιογραφία. Έχω μόνο κάποιες παλίες σημειώσεις και παλιά βιβλιογραφία από μια ξαδέρφη που είχε δώσει στον προηγούμενο Ασεπ (νομίζω το 2006 με 2007). Έχω πελαγώσει και ταυτόχρονα έχω απογοητευτεί. Αξίζει τόσο διάβασμα τελικά? (μην μου δίνεται σημασία κρίση είναι θα μου περάσει).

Αποσυνδεδεμένος despoina25

• Συνδρομητής
  • Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2009 στις: Αύγουστος 31, 2009, 07:39:55 μμ »
Dimitra26,
     Αν ψάξεις στο forum θα βρεις προτεινόμενα βιβλία για όλα τα αντικείμενα. Η γνώμη μου είναι αν θες να ασχοληθείς από τώρα να ξεκινήσεις με γραμματολογίες, ποιδαγωγικά-διδακτική νεότερη και αρχαία Ιστορία, καθως τα συγκεκριμένα πάντα είναι στην ύλη. Επίσης, αν έχεις καιρό να ασχοληθείς με το άγνωστο, πάρε μια θεματογραφία που βολεύει εσένα και κάνε εξάσκηση. Συμβουλή μου είναι να πας σε ένα βιβλιοπωλείο  ή σε κάποια βιβλιοθήκη και να επιλέξεις τα βιβλία που ταιριάζουν σε εσένα. Π.χ. εγώ στην αρχαία Γραμματολογία ξεκίνησα με Γεωργοπαπαδάκο, αλλά και το σχολικό βιβλίο του Γυμνασίου μια χαρά σε κατατοπίζει. Βέβαια, αν πας με το σκεπτικό να τα διαβάσεις όλα και με λεπτομέρειες, μπορεί να μπερδευτείς (εγ΄αυτό πήγα να κάνω στην αρχή και ομολογώ ότι πελάγωσα). Γι' αυτό σου προτείνω να βρεις λίγα συγγράμματα και να επικεντρωθείς σε αυτά.

Αποσυνδεδεμένος stairway

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2010 στις: Σεπτέμβριος 02, 2009, 02:08:57 μμ »
Γεια σας, ειμαι καινουρια στο φορουμ, συγχαρητηρια σε οσους εχουν επιτυχει στο διαγωνισμο και καλο κουραγιο σε οσους προσπαθουν. απο αυτα που διαβασα καταλαβα οτι ειναι μια κοπιαστικη διαδικασια και απαιτει πολλες θυσιες. θα θελα τις συμβουλες σας. εγω, μπορει να ακουστει αστειο, ειμαι ακομη φοιτητρια ελληνικης φιλολογιας στην αθηνα, ειμαι επι πτυχιω και υπολογιζω αυτο το φλεβαρη να εχω το πτυχιο μου. σκεφτομαι σοβαρα να δωσω εξετασεις στον επομενο ασεπ που μαλλον θα ειναι το 2011. δεν εχω ομως σχεδον καθολου διδακτικη πειρα, λιγα ιδιαιτερα μονο σε παιδια γυμνασιου δεν τα θεωρω σοβαρη πειρα σε καμια περιπτωση. κατα ποσο θα μου ειναι αυκολο, απο τη στιγμη που θα εχω προσφατο το πτυχιο, θα ειμαι ακομα στο πνευμα του διαβασματος λογω σχολης?? μηπως ειναι προτιμοτερο να επιδιωξω μια θεση ως αναπληρωτρια για να εχω καποια προυπηρεσια και να αφησω τον ασεπ για αργοτερα???ξερω τι θα πειτρε, ακομα δεν εχεις παρει το πτυχιο και αγχωνεσαι?? κι ομως, αγχωνομαι....γιατι μετα απο 5 η δεκα χρονια δεν θα εχω ορεξη για τοσο διαβασμα...η γνωμη σας πολυτιμη  :)
ΠΕ 02

Αποσυνδεδεμένος stratos91

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2011 στις: Σεπτέμβριος 02, 2009, 02:23:29 μμ »
Γεια σας, ειμαι καινουρια στο φορουμ, συγχαρητηρια σε οσους εχουν επιτυχει στο διαγωνισμο και καλο κουραγιο σε οσους προσπαθουν. απο αυτα που διαβασα καταλαβα οτι ειναι μια κοπιαστικη διαδικασια και απαιτει πολλες θυσιες. θα θελα τις συμβουλες σας. εγω, μπορει να ακουστει αστειο, ειμαι ακομη φοιτητρια ελληνικης φιλολογιας στην αθηνα, ειμαι επι πτυχιω και υπολογιζω αυτο το φλεβαρη να εχω το πτυχιο μου. σκεφτομαι σοβαρα να δωσω εξετασεις στον επομενο ασεπ που μαλλον θα ειναι το 2011. δεν εχω ομως σχεδον καθολου διδακτικη πειρα, λιγα ιδιαιτερα μονο σε παιδια γυμνασιου δεν τα θεωρω σοβαρη πειρα σε καμια περιπτωση. κατα ποσο θα μου ειναι αυκολο, απο τη στιγμη που θα εχω προσφατο το πτυχιο, θα ειμαι ακομα στο πνευμα του διαβασματος λογω σχολης?? μηπως ειναι προτιμοτερο να επιδιωξω μια θεση ως αναπληρωτρια για να εχω καποια προυπηρεσια και να αφησω τον ασεπ για αργοτερα???ξερω τι θα πειτρε, ακομα δεν εχεις παρει το πτυχιο και αγχωνεσαι?? κι ομως, αγχωνομαι....γιατι μετα απο 5 η δεκα χρονια δεν θα εχω ορεξη για τοσο διαβασμα...η γνωμη σας πολυτιμη  :)

Δυστυχώς ακόμη και για αναπληρώτρια ή έστω ωρομίσθια πρέπει να περάσεις στον ΑΣΕΠ και μάλιστα με καλή σειρά λόγω υψηλού ανταγωνισμού. Όσον αφορά την διδακτική εμπειρία, κατά τη γνώμη μου δεν είναι απαραίτητη. Προσωπικά έχω δώσει στους 2 τελευταίους ΑΣΕΠ με καλή σειρά και χωρίς να έχω διδάξει ποτέ μου φιλολογικά μαθήματα. Κάποιοι άλλοι πιστεύουν ότι βοηθάει, αλλά όπως καταλαβαίνεις είναι υποκειμενικό. Όσον αφορά το ότι θα συνεχίσεις το διάβασμα μετά το πτυχίο σου, θα σε βοηθήσει κυρίως το ότι θα είσαι ακόμη στο κλίμα του διαβάσματος. Κατά τ' άλλα το ήδη γνωστικό υπόβαθρο που έχεις θα αποτελέσει απλώς τη βάση για το διάβασμά σου. Ελπίζω να βοήθησα. Εδώ είμαστε πάντως για περαιτέρω ενημέρωση.  ;) ;)

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2012 στις: Σεπτέμβριος 02, 2009, 02:24:06 μμ »

Μοναδική διέξοδος ο διαγωνισμός, αφού τόσο για αναπληρώτρια όσο και για ωρομίσθια, προκειμένου να αποκομίσεις μόρια, ώστε να έχεις πιθανότητα πρόσληψης,  είναι να συμμετέχεις στον επόμενο διαγωνισμό.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος stairway

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2013 στις: Σεπτέμβριος 02, 2009, 02:52:59 μμ »
κι οταν δωσεις και πετυχεις με καλη σειρα, ο διορισμος ειναι σιγουρος δηλαδη???η εισαι στην αναμονη?με συγχωρειτε αν ρωταω πραγματα που για σας ειναι αυτονοητα αλλα τωρα που τελειωνω με τη σχολη αρχιζω να ενημερωνομαι....με ενδιαφερει πρωτιστως η θεση αναπληρωτριας αλλα νομιζα οτι εκει δεν δινεις εξετασεις...
ΠΕ 02

Αποσυνδεδεμένος sharon

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2014 στις: Σεπτέμβριος 02, 2009, 04:49:24 μμ »
κι οταν δωσεις και πετυχεις με καλη σειρα, ο διορισμος ειναι σιγουρος δηλαδη???η εισαι στην αναμονη?με συγχωρειτε αν ρωταω πραγματα που για σας ειναι αυτονοητα αλλα τωρα που τελειωνω με τη σχολη αρχιζω να ενημερωνομαι....με ενδιαφερει πρωτιστως η θεση αναπληρωτριας αλλα νομιζα οτι εκει δεν δινεις εξετασεις...

για να είναι σίγουρος ο διορισμός  πρέπει να έχεις γράψει στον ασεπ τόσο καλά , ώστε να είσαι μέσα στον αριθμό των θέσεων που θα προκηρυχθούν..π.χ. προκηρύσσονται 480 θέσεις  (τόσες ήταν στον τελευταίο διαγωνισμό),, πρέπει να σαι μέσα στους 480 στη σειρά κατάταξης!!!
υπάρχουν και άλλοι τρόποι να διοριστεί κανείς.. 24 μήνες προυπηρεσία + επιτυχία ασεπ ή με το 40% απ τον ενιαίο πίνακα ...σε αυτές τις περιπτώσεις η προυπηρεσία είναι απαραίτητη !!!
και για να μπορέσεις να πας αναπληρώτρια ή ωρομίσθια και να πάρεις την προυπηρεσία χρειάζονται μόρια από δυο ασεπ ,, δηλαδή δύο συνεχόμενες επιτυχίες ασεπ και μαλιστα αρκετά πάνω από τη βάση..
αυτά!!!τόσο καλά!!!

Αποσυνδεδεμένος stairway

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2015 στις: Σεπτέμβριος 02, 2009, 08:29:42 μμ »
μου ελυσες ολες μου τις αποριες, να σαι καλα!!αν και δεν χαρηκα καθολου  :-\ προς το παρον διαβαζω για το πτυχιο κι απο οτι καταλαβαινω εχω πολυ διαβασμα ακομα μπροστα μου ;D thx
ΠΕ 02

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 887
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144