0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
...κι απο οτι καταλαβαινω εχω πολυ διαβασμα ακομα μπροστα μου thx
Παράθεση από: stairway στις Σεπτέμβριος 02, 2009, 08:29:42 μμ...κι απο οτι καταλαβαινω εχω πολυ διαβασμα ακομα μπροστα μου thxΑυτό είναι το μόνο σίγουρο!
γεια σε όλους! είμαι νέο μέλος+μελλοντική συνάδελφος, καθώς περιμένω αποτέλεσμα στο τελευταίο μάθημα που έδωσα! έχω ξεκινήσει ''ξεφύλλισμα'' των δημοσιεύσεών σας+πραγματικά μ' έχουν βοηθήσει απίστευτα! πήρα πολύ θάρρος από τις προσπάθειές σας+διαβάζοντας περιπτώσεις επιτυχόντων που οι συνθήκες διαβάσματος δεν ήταν+πολύ εύκολες... μπράβο σε όλους αποφάσισα να δώσω εξετάσεις με σοβαρό διάβασμα στον επόμενο ασεπ. θα μαζέψω βιβλιογραφία μέχρι τέλος του μήνα+από οκτώβριο αρχίζω. μέχρι πότε λέτε ότι θα πρέπει να έχω βγάλει την ύλη+να ξεκινήσω επαναλήψεις; με τι να ξεκινήσω; σημειωτέον ότι η ιστορία δεν είναι το φόρτε μου απ' ότι είδα υπάρχει προτεινόμενη βιβλιογραφία σε άλλες ενότητες, οπότε θα ανατρέξω εκεί σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! θα τα λέμε συχνά πλέον! χιχι!
βιβλια για την εισαγωγη στην αρχαια γραμματολογια,στα νεα ελληνικα και αν υπαρχουν βιβλια που μπορουν αν με βοηθησουν στην ειδικη διδακτικη.ευχαριστω πολυ