0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η συμβουλη μου και η προταση μου για τον επομενο ασεπ,για οσους απετυχαν αλλα και για οσους πετυχαν αλλα δεν αρκουν τα μορια τους για αναπληρωση ή ωρομισθια ειναι να μη το βαλουν κατω. Προσωπικα, μονο για θεματα υγειας στεναχωριεμαι, για ολα τα αλλα δεν αφηνω τον εαυτο μου να τον καταβαλλει καμια αποτυχια ή ατυχιαΕχουμε το κουραγιο και τη δυναμη να προσπαθησουμε ξανα και ξανα, αρκει να το πιστεψουμε βαθια μεσα μας και να θελουμε πραγματικα να το προσπαθησουμε. Ψυχικα αποθεματα υπαρχουν σε ολους μας. Να ευχομαστε να μη μας δωσει ο Θεος οσα μπορουμε να αντεξουμε. Ουτε ποτε μου εγινα,αλλα ουτε και θα γινω "λιποτακτης" της ιδιας μου της ζωης. αυτη ειναι η βιοσοφια μου και με αυτη πορευομαι και προχωραω στη ζωη.Να αγαπαμε τον εαυτο μας και να φροντιζουμε παντα να τα εχουμε καλα μαζι του. ετσι,νοιωθουμε παντα ευτυχεις και στεκομαστε με αξιοπρεπεια σε καθε κατασταση. Η "Αλεξανδρεια" δεν εφυγε,δεν χαθηκε αν εμεις δεν θελουμε να συμβει αυτο.
Ό,τι δεν πετύχαμε ποτέ είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά...
Παιδιά καλησπέρα και συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες του ΑΣΕΠ- διοριστέους, επιτυχόντες, αποτυχόντες...Είμαι φιλόλογος, καινούρια στην παρέα σας και σκέφτομαι την επόμενη φορά να λάβω μέρος και εγώ, για πρώτη φορά, στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ. Θα ήθελα τη γνώμη σας για τις ώρες μελέτης που χρειάζονται σε καθημερινή βάση (αν κάποιος εργάζεται, οπότε τα περιθώρια "στενεύουν" ) και για το πότε πιστεύετε ότι πρέπει να ξεκινήσει κάποιος την προετοιμασία ( πόσο καιρό πριν το διαγωνισμό). Σας ευχαριστώ! Μπράβο για τα θέματα που θίγετε στο forum, παρακολουθώ εδώ και καιρό τις συζητήσεις σας.