0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδία καλημέρα και απο μένα.Πιστεύω οτι για τον επόμενο ασεπ η ύλη της ιστορίας δεν θα αλλάξει και καλο ειναι να αρχίσουμε σιγα-σιγα.αυτό το λέω γιατι η ύλη που είχαμε ηταν μεγάλη και απροσδιόριστη ( δεν εδωσαν σχετικη βιβλιογραφια).επίσης,καλύπτει μεγάλες και σημαντικές περιοδους της ιστοριας.ιδιαίτερα για τη νεώτερη ουτε συζήτηση.εκει πια ολοι δυσκολευτήκαμε να καταλάβουμε τι ακριβως επρεπε να διαβάσουμε.επομένως θεωρώ οτι για την ιστορία τουλάχιστον να μην περιμένουμε αλλαγες.ερωτήσεις υπάρχουν χιλιάδες που μπορούν να βάλουν.τωρα για νεα και αρχαια εκει ευκολα μπορουν να αλλάξουν τα πράγματα οσο αφορα την ύλη.υπάρχου πολλοί συγγραφεις και λογοτέχνες για να τους...τιμήσουν.συμφωνείτε;
rica,ο ασεπ που δώσαμε ηταν του 2006 ( διεξήχθει Ιανουάριο 2007) σωστά; Ο επόμενος θα γίνει το 2008 ( αφου καθε δύο χρόνια γίνεται) και μάλλον προς το τέλος του 2008.Αρα Αυγουστο του 2008 (σε 1 χρόνο δηλ.) θα πρέπει να περιμένουμε την προκήρυξη. Σωστα δεν τα υπολογίζω; ή κανω λάθος;
Syrrahm, διορίζεσαι; Για τη διδακτική δεν ξέρω πραγματικά τι πρέπει να γράψει κάποιος . Η Pariel λέει ότι πρέπει να δειξεις ότι γνωρίζεις καλά το αντικείμενο. Κι εγώ αυτό έκανα ( μαζί με ειδική ορολογία) και πήρα 66. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ο βαθμός ενός συναδέλφου που δεν ήταν επιτυχών. 27 στο γνωστικό αρχαίωμ και 87 στη διδακτική. Δεν ακούγεται λίγο αντιφατικό. Δε θέλω να πω ότι ο διαγωνισμός είναι διαβλητός. Το επαναλαμβάνω. Απλώς, νομίζω ότι δεν υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες για τη διόρθωση της διδακτικής, με αποτέλεσμα ο κάθε, διορθωτής να πράττει κατά το δοκούν. Αν, πάντως, κάποιος συνάδελφος θα μπορόυσε να προτείνει συγκεκριμένα βοηθήματα διδακτικής, θα του ήμουν ευγνώμων. ΥΓ: Ξέρω πως η Pariel θα διαφωνήσει, αλλά μήπως δε φτάνει, τελικά, να δείχνεις μόνο ότι κατέχεις το γνωστικό; Ίσως κάποιοι βαθμολογητές να θαμπώνονται με την επίδειξη γνώσεων και άλλοι όχι