0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Οκτωβρίου 14, 2009, 08:32:46 amκαλημερα! stergia να την ακους την maryvas.. ..εμενα περυσι με βοηθησε παρα παρα πολυ και την ευχαριστω ... κοιτα το ποτε αρχιζει κανεις ειναι λιγο σχετικο...αλλα προγραμματα...αλλες υποχρεωσεις....ο καθενας μας...τωρα οσο το δυνατον νωριτερα αρχισεις.....και οσο το δυνατον περισσοτερος επαναληψεις μπορεσεις να κανεις σαφως θα ειναι καλυτερα.....απλα να αρχισεις με τα μαθηματα που δεν προκειται να αλλαξουν....(π.χ γραμματολογιες..παιδαγωγικα...) για να μην κλαις μετα "χαμενες ωρες"...οτιδηποτε αλλη απορια εχεις η σου ερχεται στο μυαλο....να ρωτας.......... σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!
καλημερα! stergia να την ακους την maryvas.. ..εμενα περυσι με βοηθησε παρα παρα πολυ και την ευχαριστω ... κοιτα το ποτε αρχιζει κανεις ειναι λιγο σχετικο...αλλα προγραμματα...αλλες υποχρεωσεις....ο καθενας μας...τωρα οσο το δυνατον νωριτερα αρχισεις.....και οσο το δυνατον περισσοτερος επαναληψεις μπορεσεις να κανεις σαφως θα ειναι καλυτερα.....απλα να αρχισεις με τα μαθηματα που δεν προκειται να αλλαξουν....(π.χ γραμματολογιες..παιδαγωγικα...) για να μην κλαις μετα "χαμενες ωρες"...οτιδηποτε αλλη απορια εχεις η σου ερχεται στο μυαλο....να ρωτας..........
Καλησπέρα συνάδελφοι......μια ερώτηση θέλω να κάνω γιατί δεν έχω καταλάβει την ύλη:έχουμε μέσα στην ύλη για ασέπ πχ στα νέα την ύλη που έχουν και οι μαθητές ???ή διαβάζουμε όλο το σχολικό βιβλίο ???Ξέρω ανόητη ερώτηση αλλά ως νέα και άπειρη :-\Αν μπορεί κάποιος να μου στείλει την ύλη...........
παιδια εκτος απο τα βιβλια του καθηγητη,πρεπει να διαβασουμε και τις οδηγιες διδασκαλιας φιλολογικων μαθηματων?ειναι διαφορετικες για καθε μαθημα?υπαρχει και κατι αλλο εκτος απο αυτα τα δυο?
εχεις μπροστα σου το λιγοτερο 14 μηνες. αν ομως δεν εχεις εμπειρια απο τα ιδιαιτερα κτλ δεν θα ηταν κακο να αρχιζες σιγα σιγα. καλο θα ηταν να ξεκινουσες με το να δεις τα παλαιοτερα θεματα του ασεπ. τι ειναι τελος παντων αυτος ο διαγωνισμος κ σιγα σιγα να αρχιζεις να μπαινεις στο κλιμα των ερωτησεων που ζητανε. αν δεν ξερεις τη φιλοσοφια του πώς θα αρχισεις διαβασμα? κατι αλλο που θα εκανα στη θεση σου αφου ακομη ειναι πολυ νωρις, θα ηταν να αρχισω να διαβαζω λιγο παιδαγωγικα. τα παιδαγωγικα -τουλαχιστον για εμενα- ειναι πολυ πιο ευχαριστα στο διαβασμα. αν κατσεις να διαβασεις απο τωρα ποιος εισηγαγε πχ τον χολιαμβο δεν θα τα θυμασαι. γι'αυτο ξεκινα με κατι πιο ευχαριστο που θα σου τραβηξει το ενδιαφερον
Καλημέρα σε όλους! Μόλις ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα φιλολογίας και θέλω να δώσω εξετάσεις μέσω ΑΣΕΠ. Παρακολουθώ εδώ και μέρες το forum κι έτσι δεν ήταν δύσκολο να ¨κατεβάσω¨ τα νέα βιβλία του γυμνασίου, καθώς και τα βιβλία του εκπαιδευτικού. Ωστόσο, έχω κάποιες απορίες και θα ήθελα να με βοηθήσετε! Πρώτα απ όλα: 1.από πού ν΄αρχίσω;, 2.όσον αφορά τα αρχαία ελληνικά, θα πρέπει να διαβάσω όλα τ΄αρχαία(δλδ αρχαία α,β,γ γυμνασίου αρχαία α,β,γ λυκείου γενικής και θεωρητικής καθώς και Όρνιθες, Ανθολόγιο, Ελένη...κ.α. 3.για τα κείμενα νεοελληνικής λογοτεχνίας: διαβάζω όλα τα βιβλία; δλδ α,β,γ γυμνασιου και α,β,γ λυκειου γενικής και θεωρητικής με ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ; Οκ, πέρα απο το νεο σχολικό Ιστορία της Νεοελληνικής Γραμματείας και τον Πολίτη και εισαγωγές λυκείου, θα πρέπει να διαβάσω και όλα τα κείμενα ή περιμένουμε μέχρι να ανακοινωθεί η νέα ύλη, οπότε και περιοριζόμαστε στα 10-15 κείμενα του υπουργείου; 4.Ακόμη, θεωρείτε ότι θα πρέπει να δω για τα σχόλια και συγγράμματα; Έχω δει τη λίστα με την ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ
Καλημέρα σε όλους! Μόλις ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο τμήμα φιλολογίας καλη σταδιοδρομια και θέλω να δώσω εξετάσεις μέσω ΑΣΕΠ. καλη επιτυχια,κουραγιο,δυναμη και πολυ τυχη.Παρακολουθώ εδώ και μέρες το forum κι έτσι δεν ήταν δύσκολο να ¨κατεβάσω¨ τα νέα βιβλία του γυμνασίου, καθώς και τα βιβλία του εκπαιδευτικού. Ωστόσο, έχω κάποιες απορίες και θα ήθελα να με βοηθήσετε! Πρώτα απ όλα: 1.από πού ν΄αρχίσω;,ξεκινα απο απο εσυ νομιζεις. αλλοι ξεκινουν απο το μαθημα που θεωρουν οτι εχουν τα περισσοτερα κενα, αλλοι απο εκεινα που τους "αρεσουν" περισσοτερο απλα για να εχουν μια "καλη" εκκινηση. 2.όσον αφορά τα αρχαία ελληνικά, θα πρέπει να διαβάσω όλα τ΄αρχαία(δλδ αρχαία α,β,γ γυμνασίου αρχαία α,β,γ λυκείου γενικής και θεωρητικής καθώς και Όρνιθες, Ανθολόγιο, Ελένη...κ.α. οπωσδηποτε 3.για τα κείμενα νεοελληνικής λογοτεχνίας: διαβάζω όλα τα βιβλία; δλδ α,β,γ γυμνασιου και α,β,γ λυκειου γενικής και θεωρητικής με ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ; Οκ, πέρα απο το νεο σχολικό Ιστορία της Νεοελληνικής Γραμματείας και τον Πολίτη και εισαγωγές λυκείου, θα πρέπει να διαβάσω και όλα τα κείμενα ή περιμένουμε μέχρι να ανακοινωθεί η νέα ύλη, οπότε και περιοριζόμαστε στα 10-15 κείμενα του υπουργείου; καλα τη γραμματολογια και τις επιμερους εισαγωγες των σχολικων. οσο για τα κειμενα πιστευω οτι αρκει η μικρη εισαγωγη που προτασσουν.4.Ακόμη, θεωρείτε ότι θα πρέπει να δω για τα σχόλια και συγγράμματα; Έχω δει τη λίστα με την ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΗ