0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα συνάδελφοι!Εγώ ετοιμάζομαι να δώσω ΑΣΕΠ για πρώτη φορά μιας και το Μαϊο πήρα το πτυχίο μου!!!Διάβασα πολλές από τις δημοσιεύσεις σας και η αλήθεια είναι πως έχω αρχίσει να αγχώνομαι λίγο...Δε ξέρω από που να αρχίσω...Τι με συμβουλεύετε;Από το γνωστικό ή την ειδική διδακτική;Επίσης,πότε ανακοινώνεται επίσημα η ύλη;
συναδελφοι εξακολουθω να χω προβλημα με την ιστορια...περυσι πλην των σχολικων διαβασα κλογκ,βιλκεν,σβολοπουλο καο βασιλιεφ αλλα κανενα δεν με καλυψε υπο την εννοια οτι εμενα οι πολλες λεπτομερειες και ειδικα οι πολλες επαναληψεις με μπερδετουν...εχετε να προτεινετε κατι ευκολοδιαβΣΤΟ??επισης καποιος ειπε για τον βασιλη ραφαηλιδη ?ο τιτλος του ποιος ειναι?πως θα το ζητησω??
Κωνσταντινε μηπως θα μπορουσες να μας πεις ποια βιβλια συγκεκριμενα διαβασες για καθε μαθημα?εκτος φυσικα απο τα σχολικα ποια θα προτεινες να αγορασουμε?γιατι η υλη ειναι αχανης κ υπαρχουν παρα πολλα βιβλια.......πιστευω ως διοριστεος οι συμβουλες σου θα μας ειναι χρησιμες.
μηπως γνωριζετε αν γινεται να αγορασω τις σημειωσεις απο τα φροντ μπονια χωρις να παρακολουθω τα μαθηματα?και επισης αν ξερετε ποσο περιπου κοστιζουν.....