0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα, εχει βγαλει ο Σαββαλας αλλα νομιζω οτι δεν ειναι μονο για αρχαια.Η γνωμη μου ειναι πως αυτα χρησιμευουν μονο για τελικη επαναληψη.
Παράθεση από: marsak72 στις Φεβρουαρίου 18, 2010, 09:34:45 amΚαλημερα, εχει βγαλει ο Σαββαλας αλλα νομιζω οτι δεν ειναι μονο για αρχαια.Η γνωμη μου ειναι πως αυτα χρησιμευουν μονο για τελικη επαναληψη. συμφωνω!!και να προσθεσω οτι ουτε και στην τελικη επαναληψη κανουν καλο. γιατι υπαρχουν πολλα λαθη σε αυτα τα τεστ και δεν βοηθανε ετσι κι αλλιως στην εμπεδωση της γνωσης. αντιθετα,αυξανουν το αγχος μας....
Παράθεση από: MARKOS στις Φεβρουαρίου 19, 2010, 09:28:06 amΠαράθεση από: marsak72 στις Φεβρουαρίου 18, 2010, 09:34:45 amΚαλημερα, εχει βγαλει ο Σαββαλας αλλα νομιζω οτι δεν ειναι μονο για αρχαια.Η γνωμη μου ειναι πως αυτα χρησιμευουν μονο για τελικη επαναληψη. συμφωνω!!και να προσθεσω οτι ουτε και στην τελικη επαναληψη κανουν καλο. γιατι υπαρχουν πολλα λαθη σε αυτα τα τεστ και δεν βοηθανε ετσι κι αλλιως στην εμπεδωση της γνωσης. αντιθετα,αυξανουν το αγχος μας.... Θ πρόσθετα ότι είναι και χάσιμο χρόνου γιατί πολλές απο τις ερωτήσεις είναι πολύ εξειδικευμένες και κάποιες άσχετες.
Kαλημέρα σε όλους! Έχετε να προτείνετε οι πιο έμπειροι κάποιο βιβλίο που να βοηθά στην επανάληψη; Είδα sto site του Σαββάλα κπ βιβλία, σε 2 απ αυτά μπορείς να δεις και τις πρώτες σελίδες. Μου φάνηκαν καλά, αλλά όσον αφορά τα λάθη... εκεί είναι το θέμα. Αξίζει τον κόπο να ασχοληθεί κανείς;