*

Αποστολέας Θέμα: Συμβουλές-Προτάσεις για τον επόμενο ΑΣΕΠ - ΠΕ 02  (Αναγνώστηκε 695614 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος soyunarumbera

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Απ: Συμβουλές-Προτάσεις για τον επόμενο ΑΣΕΠ - ΠΕ 02
« Απάντηση #210 στις: Αυγούστου 03, 2007, 04:40:23 pm »
Καλημέρα!
Λοιπόν αφου τα κατεβάσεις απο τα links που έδωσαν τα παιδιά κ τα αποσυμπιέσεις, τότε θα εμφανιστεί στον υπολογιστή ένας φάκελος που θα λέει πχ ASEP 1 , θα το ανοίξεις, θα αντιγράψεις όλα τα αρχεία που έχεις σε ένα cd. Το ίδιο θα κάνεις κ μετά υπολοιπα 5 (βάλτα καλύτερα στο ιδιο cd, χωράνε).
Αν κάτι δεν έχεις καταλάβει στείλε να μου πεις ακριβώς τι.....
Syllas, αυτα μου εγραψε η Ενα02 και την ευχαριστω πολυ...ελπιζω να τα καταφαερεις εγω ακομα το παλευω...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:22:34 »

Αποσυνδεδεμένος annie09

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #211 στις: Αυγούστου 21, 2007, 03:28:53 pm »
καλησπερα! ξερει καποιος αν υπαρχουν τα βιβλια του καθηγητη για ιστορια α β και γ λυκειου?? και αν ναι που μπορουμε να τα βρούμε??? ενοοω αν υπαρχουν σε καποια ιστοσελιδα, βιβλιοπωλειο. κοιταξα στι σελιδα του Π.Ι και υπαρχουν μονο τα βιβλια γυμνασιου. ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #212 στις: Αυγούστου 21, 2007, 05:25:24 pm »
καλησπερα! ξερει καποιος αν υπαρχουν τα βιβλια του καθηγητη για ιστορια α β και γ λυκειου?? και αν ναι που μπορουμε να τα βρούμε??? ενοοω αν υπαρχουν σε καποια ιστοσελιδα, βιβλιοπωλειο. κοιταξα στι σελιδα του Π.Ι και υπαρχουν μονο τα βιβλια γυμνασιου. ευχαριστω
Δεν υπάρχουν βιβλία του καθηγητή γι' αυτά τα αντικείμενα.  Μπορείς να κοιτάξεις για γενικές αρχές διδασκαλίας στον οδηγό φιλολογικών μαθημάτων (δίνεται στους καθηγητές του σχολείου  στην αρχή του έτους)

Αποσυνδεδεμένος LENA

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #213 στις: Αυγούστου 24, 2007, 02:46:37 pm »
Καλό μεσημέρι!Δύσκολη υπόθεση ο ΑΣΕΠ!!! Προσωπικά πιστεύω ότι πέρα από το καλό διάβασμα χρειάζεται πολύ ψυχραιμία. Ανήκω στους διοριστέους και βρίσκομαι σ΄αυτή τη θέση επειδή έγραψα πολύ καλά στη διδακτική ( 95), οπότε θα διαφωνήσω με το συνάδελφο που υποστηρίζει ότι δεν αξίζει να επενδύσεις στη διδακτική.Το αντίθετο μάλιστα! Εγώ διάβασα τα νέα βιβλία του καθηγητή, τά πάντα από το Υπουργείο, ότι έβρισκα στο internet και τις σημειώσεις ενός συναδέλφου που παρακολούθησε φροντισήριο στη διδακτική. Προσπάθησα να τα συνδυάσω όλα αυτά και να μπω στη λογική της διδακτικής.Αν και είμαι κατά των φροντιστηρίων, ειδικά στο γνωστικό, οφείλω να ομολογήσω ότι οι σημειώσεις μου έδωσε ο συνάδελφος για τη διδακτική με βοήθησαν πάρα πολύ! Προφανώς ο άνθρωπος αυτός που τους έκανε μάθημα ήξερε πραγματικά τι έκανε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:22:34 »

Αποσυνδεδεμένος Kublai Han

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Let's do it like they do on the discovery channel
    • Προφίλ
« Απάντηση #214 στις: Αυγούστου 24, 2007, 03:08:21 pm »
Η δική μου συμβουλή είναι μακριά από φροντιστήρια,οι άνθρωποι είναι απατεώνες.Είχα πάει να ρωτήσω σε φροντιστήριο για τον ΑΣΕΠ του 2005 και μου είχαν ζητήσει 2500 ευρώ για 4 μήνες!Εννοείται ότι δεν πήγα,διάβασα μόνος μου και τελικά διορίστηκα με την δεύτερη προσπάθεια τώρα,το 2007.Έχει δίκιο η LENA ότι η διδακτική είναι ένα σημαντικό κλειδί για την επιτυχία στον ΑΣΕΠ,πάντως επιμένω ότι δε χρειάζεται να πας φροντιστήριο,έχουν βγει τόσα βιβλία για διδακτική που πιστεύω ότι αρκούν.Όποιος καταφέρει και βρει τίποτα σημειώσεις από φροντιστήριο ακόμα καλύτερα.Άλλη μια συμβουλή:Επιλέξτε διδακτική της ιστορίας,αν έχεις διαβάσει καλά,μπορείς άνετα να πάρεις μεγάλο βαθμό,και πιστεύω είναι πιο εύκολη από διδακτική νέων ή αρχαίων.

Αποσυνδεδεμένος ΙΟΡΔΑΝΗΣ

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #215 στις: Αυγούστου 25, 2007, 09:12:14 am »
Και εγώ πιστεύω ότι τα φροντιστήρια δεν προσφέρουν τίποτε. Οι περισσότεροι διδάσκοντες αυτοσχεδιάζουν, δεν είναι προετοιμασμένοι απλά βασίζονται στην αγωνία. Μπορούμε μόνοι μας

Αποσυνδεδεμένος olgaki

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #216 στις: Αυγούστου 26, 2007, 07:25:00 pm »
Γεια σας!Ανήκω κι ε΄γω σε αυτούς που προσπαθούν να οργανωθούν και να αρχίσουν σιγά σιγά διάβασμα, οπότε θα ήθελα να μάθω ποιο είναι το βιβλιοπωλείο στη Θεσσαλονίκη που ειδικεύεται σε φιλολογικά.Ευχαριστώ πολύ!

Αποσυνδεδεμένος pari

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #217 στις: Αυγούστου 27, 2007, 10:43:28 pm »
Καλησπέρα σε όλους,

Ανήκω και εγώ στη κατηγορία των επιτυχόντων αλλά μη διοριστέων και θυμώνω με τον εαυτό μου πολύ για αυτό. Άλλα περίμενα και άλλα μου ήρθαν. Προσπαθώντας τώρα να εντοπίσω τα λάθη μου και φυσικά να τα διορθώσω, συνειδητοποίησα:
α) όχι άγχος...το άφησα και με κυρίευσε!
β) συστηματικό καθημερινό διάβασμα... προσεκτικό και επαναληπτικό. Δεν αφομοίωσα την ύλη...
γ) δεν διάβασα τίποτα από τα βιβλία των καθηγητών...Marika, μήπως θα μπορούσες να μου πεις το βιβλιοπωλείο στην Ακαδημία που τα δίνει;μου κάνει εντύπωση.....!!!!

Κουράγιο σε όλους.
Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #218 στις: Αυγούστου 29, 2007, 01:08:56 pm »
Καλημέρα σε όλους.

Θα ήθελα να ρωτήσω, εάν κάποιος από εσάς γνωρίζει να με πληροφορήσει τι εκδόσεις είναι 1) η θεματογραφία (επιλογή αρχαίων ελληνικών θεμάτων) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ καθώς & 2) το βιβλίο παιδαγωγικής του Ματσαγγούρα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #219 στις: Αυγούστου 29, 2007, 01:10:19 pm »
Κάνε αναζήτηση εδώ:
http://www.biblionet.gr

Αποσυνδεδεμένος GEMINI 3

• Πλήρες μέλος
  • WE ARE THE CHAMPIONS!
    • Προφίλ
« Απάντηση #220 στις: Αυγούστου 29, 2007, 06:40:01 pm »

Αποσυνδεδεμένος Joanne

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #221 στις: Αυγούστου 30, 2007, 01:38:06 pm »
Καλησπέρα, σ΄όλους τους συναδέλφους!
Συγχαρητήρια στους διοριστέους, αλλά πολλά περισσότερα μπράβο σε όλους εσάς, που δεν το βάζετε κάτω, δεν πτοήσθε και θα ξαναπροσπαθήσετε για την επίτευξη του στόχου σας.
Είμαι στους διοριστέους του φετινού ΑΣΕΠ και σκέφτηκα να σας γράψω δυο πράγματα από τη δική μου εμπειρία, τα οποία μπορεί να σας βοηθήσουν.
Πρώτον, βρε παιδιά, έχω αγχωθεί με όλα αυτά τα βιβλία και cd, που προτείνετε.Κατά τη γνώμη μου, δε χρειάζονται. Ως προς τα νέα και τα αρχαία οι εισαγωγές των σχολικών βιβλίων είναι επαρκέστατες. Εγώ, ποτέ δε διάβασα ούτε κάποια εξτρα γραμματολογία αρχαίων, ούτε ιστορία της νεοελληνικής λογοτεχνίας. Μην ξεχνάτε ότι οι ερωτήσεις είναι πολλαπλής επιλογής και όχι ανάπτυξης για να διαβάσετε περισσότερα βιβλία. Τι έκανα εγώ; έμαθα πολύ καλά ημερομηνίες, εκπροσώπους κάθε περιόδου, ποιο ρέυμα ακολουθεί ο καθένας και κάποια βασικά έργα του καθενός και τα χαρακτηριστικά κάθε σχολής. Το ίδιο και στα αρχαία.Α, έξτρα έμαθα όλες τις υποθέσεις των τραγωδιών και τους πρωταγωνιστές, γιατί το ασεπ έχει μια αδυναμία σε αυτές.
Και πάνω απ΄όλα κράταγα καλές σημειώσεις. Γιατί, το θέμα δεν είναι μόνο να μάθετε όλη αυτήν την τεράστια ύλη, αλλά και να τη θυμάσθε όλη την ημέρα των εξετάσεων.Χρειάζονται πολλές επαναλήψεις και οι σημειώσεις βοηθούν πολύ σ΄ αυτό.
Ούτε στη Διδακτική διάβασα τόσα πολλά επιστημονικά συγγράμματα για να γράψω ένα σχέδιο διδασκαλίας. Έγραψα διδακτική νέων και πήρα 83. (
Τα καλά κόποις κτώνται.

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #222 στις: Αυγούστου 30, 2007, 02:23:10 pm »
Εγώ πάλι θα διαφωνήσω μαζί σου. Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να αρχίσει κάποιος το διάβασμα από τώρα. Μην ξεχνάτε ότι οι περισσότεροι δουλεύετε σε φροντιστήριο, οπότε πόση όρεξη και χρόνο θα έχετε για σοβαρό διάβασμα;  Έτσι κάθε μέρα λιγο- λίγο 2-3 ώρες είναι καλά για να κάνετε συνεχείς επαναλήψεις. Εννοείται ότι το ερχόμενο καλοκαίρι που θα βγει φαντάζομαι κι η ύλη θα πρέπει να χτυπήσετε 8ωρα.

Αποσυνδεδεμένος marika

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #223 στις: Αυγούστου 30, 2007, 03:59:59 pm »
pari, τα βιβλία του καθηγητή τα βρήκα σε φωτοτυπείο, Ακαδημίας 86,δίπλα στα ΚΕΠ.
''Nobody expects the Spanish Inquisition''

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144