0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημερα παιδιά.Το βιβλίο του Καραγιαννόπουλου "
Καλημέρα, συνάδελφοι. Γνωρίζει μήπως κάποιος από εσάς κανένα βιβλίο που να περιέχει ερωτήσεις πολλαπλής μόνο για τα αρχαία;
Παράθεση από: VENTHESIKYMI στις Φεβρουαρίου 18, 2010, 09:28:54 amΚαλημέρα, συνάδελφοι. Γνωρίζει μήπως κάποιος από εσάς κανένα βιβλίο που να περιέχει ερωτήσεις πολλαπλής μόνο για τα αρχαία; του πατακη ειναι αρκετα καλο, στον προηγουμενο ασεπ με βοηθησε,αλλα μονο στις ερωτησεις πολλαπλης. στη διδακτικη με εκαψε.ακολουθησα πιστα το σχεδιο μαθηματος-ενα απο τα πολλα που δινει-και βεβαια πατωσα
συνάδελφοι,1ον είμαστε εκτος θέματος...εδω ειναι για συμβουλες..ειναι που ειναι τοσες σελιδες μη το ξεχειλώνουμε προς όφελος όλων μας!2ον πολύ καλά τα λέει η/ο frerar!και προσωπικα εγω αρχικα μπηκα εδω να δω αν αναφερετε τιποτα για το πιστοποιητικο αυτο...αλλα αποτι βλεπω στο ιδιο σκοταδι κινουμαστε ολοι..οποτε οψομεθα!3ον(να γραψω κι εγω το εκτος θεματος μου )εγω δεν εχω καμια εγκυρη πηγη παρα μονο ο,τι διαβαζω στις εφημεριδες.εκει λοπον διαβασα περι της μεταβατικης περιοδου.που λεει πως για τα σχολικα ετη 2010-2011 και 2011-2012 θα ισχυσει ο,τι και σημερα. δηλ το 60%-40% απο ασεπ και πινακες.δηλ το 2010-2011 θα διοριστουν οι διοριστεοι β φουρνιας του ασεπ 2008 και απο τον πινακα αναπληρωτων.και η απορια μου ειναι..πως θα ισχυσει το ισχυον συστημα για το 2011-2012 αν δε γινει μες το 2010 νεος ασεπ; αρα πρεπει να γινει.ελπιζω να καταλαβατε τι θελω να πω...επισης ελπιζω να καταλαβατε πως ειλικρινα σας ρωταω και δεν ειρωνευομαι κανεναν! (γιατι μου παρεξηγηστε ωρες ωρες ανευ λογου!!)ειναι που ειναι μπερδεμενη η κατασταση τα εχω και λιγο μπερδεμενα στο κεφαλι μου! ηθελα απλως να ρωτησω αν αυτο που σκεφτηκα εχει λογικη βαση, αν δεν εχω καταλαβει κατι καλα ή τελοσπαντων αν ο συλλογισμος μου απορρεει απο την ταση μου να βλεπω το ποτηρι μισογεματο!καλο βραδυ!