0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
η Διαμαντοπουλου με την παρακρουση που εχει παθει...εινα ιικανη να μας βαλει να δωσουμε ακομη κ για την ιστορια της ζωης της στο γνωστικο του ασεπ...........
Παράθεση από: eleni09 ΠΕ 02 στις Απριλίου 20, 2010, 08:50:53 amη Διαμαντοπουλου με την παρακρουση που εχει παθει...εινα ιικανη να μας βαλει να δωσουμε ακομη κ για την ιστορια της ζωης της στο γνωστικο του ασεπ........... eleni09, εγραψες !!!!!!
Από ωραίες ιδέες άλλο τίποτα. Το θέμα είναι πως άλλοι βάζουν τις ιδέες και άλλοι καλούνται να δράσουν ως πειραματόζωα.Από τη στιγμή πάντως που διδάσκονται τα λατινικά, δεν θα ήταν παράλογο να εξετάζονται κιόλας στον ασεπ. Τι θα λέγατε επίσης για φιλοσοφία και ψυχολογία;
ο Μπόνιας λέι οτι θα βγει προκήρυξη τον Ιούνιο και θα δ΄σουμε μέσα στο 10.. αλλά το πιο πιθανό είναι ότι το κάνει για να μη χάσει τα φράγκα έτσι δεν είναι;
ειδα μεσω ιντερνετ την προχθεσινη συνεντευξη της στη νετ. απο μια μικρη αναφορα στον ασεπ, προς το τελος..καταλαβα πως θα αργησει να γινει.ειπε πως μεχρι τον επομενο ασεπ θα ισχυσει η μεταβατικη περιοδος για να απορροφηθουν οσοι πρεπει. αρα (καταλαβα εγω) ο επομενος ασεπ θα γινει μετα την μεταβατικη αρα μετα απο 2 χρονια(και καπου εδω δε βλεπω πια το ποτηρι μισογεματο αλλα εντελως αδειο!)
Παράθεση από: hope_x στις Απριλίου 20, 2010, 01:55:51 pmειδα μεσω ιντερνετ την προχθεσινη συνεντευξη της στη νετ. απο μια μικρη αναφορα στον ασεπ, προς το τελος..καταλαβα πως θα αργησει να γινει.ειπε πως μεχρι τον επομενο ασεπ θα ισχυσει η μεταβατικη περιοδος για να απορροφηθουν οσοι πρεπει. αρα (καταλαβα εγω) ο επομενος ασεπ θα γινει μετα την μεταβατικη αρα μετα απο 2 χρονια(και καπου εδω δε βλεπω πια το ποτηρι μισογεματο αλλα εντελως αδειο!)Eγώ βλέπω μόνο το ποτήρι...Επειδή είναι πλαστικό και έγχρωμο δε μπορώ να δώ αν είναι γεμάτο ή άδειο...Σε συζήτηση στους νηπιαγωγούς είδα αυτό το link http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11409&subid=2&pubid=11230949 Δεν ξέρω τί γίνεται...δεν ξέρω τί θα γίνει...Ή εμείς θα φορέσουμε την άσπρη ρόμπα ή θα τους τη φορέσουμε (αν καταφέρουμε να συσπειρωθούμε επιτέλους)
πολύ μου άρεσε η οπτική σου...την υιοθετώ! αυτό που γράφει το εθνος το ειχα ακουσει 1-2βδομάδες πριν στην εκπομπη της νετ συμβαινει τωρα από το δημοσιογραφο που μιλαει για θεματα προσληψεων. τι να πω οψομεθα!