0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εγω πάντως πιστευω τελη 2011 με αρχες 2012.όπως και να χει εγω ξεκινάω διαβασμα εντατικο απο τον επόμενο μηνα...
περιπου ποτε λενε οτι θα γινει ο διαγωνισμος;;;;;;;;;;
πολυ καλη η ερωτηση σου mary_c,πραγματικα με Ματσαγγούρα υπαρχει ενα θεμα. Επειδη η ειδικευση μου ειναι στην παιδαγωγικη λεω πως αρκετα δικα του κανουν μονο για μεταπτυχιακo και διδακτορικο. Για ΑΣΕΠ θεωρω πως "η Σχολικη Ταξη θεωρια και πραξη της Διδασκαλιας " εκδ.Γρηγορη, ειναι το πλεον καταλληλο. Ειναι λιγο ακριβο αλλα αξιζει. Ειναι ευχαριστο.
Παράθεση από: MARKOS στις Σεπτεμβρίου 11, 2010, 12:13:27 pmπολυ καλη η ερωτηση σου mary_c,πραγματικα με Ματσαγγούρα υπαρχει ενα θεμα. Επειδη η ειδικευση μου ειναι στην παιδαγωγικη λεω πως αρκετα δικα του κανουν μονο για μεταπτυχιακo και διδακτορικο. Για ΑΣΕΠ θεωρω πως "η Σχολικη Ταξη θεωρια και πραξη της Διδασκαλιας " εκδ.Γρηγορη, ειναι το πλεον καταλληλο. Ειναι λιγο ακριβο αλλα αξιζει. Ειναι ευχαριστο. Ειλικρινά Μάρκο,αφού κατάφερες να διαβάσεις Ματσαγγούρα (και να τον καταλάβεις κιόλας)είσαι ιδιοφυία!!!Μιλάμε ο άνθρωπος είναι πολύ δυσνόητος και κάθε σελίδα θέλει 2,3 φορές διάβασμα!!!Πιστεύω όντως ότι είναι για διδακτορικό..και πάνω!!!!
markos οταν λεσ τεστ δεξιοτητων τι εννοεισ?το γνωστο ωσ τωρα?θ απρεπει να περναμε δλδ και απ αυτο το διαγωνισμο?
Συμβουλή:Διαβάστε και γνωστικό(λίγο δύσκολο μου φαίνεται να μην εξεταστείτε καθόλου).Θα σας φανεί χρήσιμο και όταν με το καλό διοριστείτε.Χωρίς γνώσεις δύσκολο να σταθείς.Για τα παιδαγωγικά ο Ματσαγγούρας είναι κορυφή.