0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
o ενας ''βαριοταν'' τωρα αυτος σαν φυσιολατρης που'ναι δεν αντεχει τη πιεση( πουνα ασκουσαμε και πιεση σαν λαος) ποια ειναι η Ελπιδα μας λοιπον; ή δεν υπαρχει Μαρκο;
Παράθεση από: Lasid στις Μαρτίου 04, 2011, 06:35:53 pmΠως γίνεται και συμφωνήσατε και οι δυο ότι ο επόμενος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το 2013;Τόσο καιρό Μάρκο δεν έλεγες ότι θα γινόταν το 2012; Εξάλλου αν προκηρυχθεί το φθινόπωρο του 2011,πως τελικά θα φτάσει στο σημείο να διεξαχθεί το 2013;βαζεις σε δοκιμασια τα λογια μου? ειχα πει για τελος του 2012 , αρχες 2013. Δεν κανει διαφορα μεγαλη συναδελφε! Μηπως θελεις και ακριβως πότε? μηνα,μερα, ωρα? Το σημαντικο δεν ειναι αν θα γινει 12 ή 13. Το θεμα ειναι πως θα τον κανει η Αννουλα και πως τωρα τρεχουν πολλοι οχι μονο στα φροντιστηρια, αλλα και για μεταπτυχιακα, για ECDL κλπ κλπ
Πως γίνεται και συμφωνήσατε και οι δυο ότι ο επόμενος διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί το 2013;Τόσο καιρό Μάρκο δεν έλεγες ότι θα γινόταν το 2012; Εξάλλου αν προκηρυχθεί το φθινόπωρο του 2011,πως τελικά θα φτάσει στο σημείο να διεξαχθεί το 2013;
συναδελφε καλα τα λες και ισως, λεω ισως, ετσι να γινει. Ομως ποτε δεν μπορει κανεις να ειναι σιγουρος με δαυτους.Καραγκιοζηδες ειναι. και ουτε που τους ενδιαφερει το πως την περνας εσυ, εγω, ο καθενας μας. Οι Ιαπωνες αρχισαν το "χαρακιρι".....
lasid για αυτο η υφυπουργος ειπε θα δουμε μετα τις συγχωνευσεις αλλωστε η αλλη χρονια μπορει να ''βγει'' με τους 24μηνιτες ή .......με αναπληρωτες που αυτο το τελευταιο θελουν μαλλον!!!!!Α το τοσο καιρο ξερουμε lasid απο που τοξερουμε; Αφου αυτοι μιλανε για προθεσεις και .....συγχωνευσεις δεν καταλαβες οτι δεν βαδιζουμε καλα;οτι αυτα ειναι ''αλλα'' χρονια οχι σαν αυτα που ξεραμε ,αλλωστε ειμαστε η γενια (ΜΙΑ ΖΩΗ) των μεταβατικων σταδιων.
Παράθεση από: MARKOS στις Μαρτίου 04, 2011, 06:58:12 pmσυναδελφε καλα τα λες και ισως, λεω ισως, ετσι να γινει. Ομως ποτε δεν μπορει κανεις να ειναι σιγουρος με δαυτους.Καραγκιοζηδες ειναι. και ουτε που τους ενδιαφερει το πως την περνας εσυ, εγω, ο καθενας μας. Οι Ιαπωνες αρχισαν το "χαρακιρι".....Εγώ φίλε Μάρκο για αυτούς τους καραγκιόζηδες, δεν κάνω "χαρακίρι". Όσο και να ανατρέψουν τα δεδομένα της ζωής μου, εγώ θα επιβιώσω και μάλιστα χωρίς ψυχολογικά προβλήματα. Δε θα μας τρελάνουν ένα μάτσο ανεγκέφαλοι.
οχι δεν εννοω αυτο αλλα ναπαρει σε μερικες ειδικοτητες που'ναι λιγοι ολες οπως τις αποκαλουν ''εκρεμμοτητες'' αυτο το σεπτεμβρη και τον επομενο οσες ''εκρεμμοτητες'' τους μεινουν + 24μηνο ++++αναπληρωτεςεγω εκει το βλεπω να πηγαινει μ'αυτα που γινονται.Τωρα για πες μου για το πως δεν θα παθουμε ψυχολογικα;;;;
Προσωπικα για τελη του 12 το βλεπω δυσκολα διοτι το 13 ειναι ετος εκλογων.Πιστευω οτι ο επομενος θα γινει αρχες του 2012 και οτι το υπολοιπο διοριστεων του ΑΣΕΠ θα το παρει μεσα στο καλοκαιρι.Τωρα για τα 24-40 μηνα δεν υπαρχει καμια υποχρεωση αφου οπως λεει και ο νομος 'αναλογα με τις αναγκες της υπηρεσιας' οι οποιες θα καλυφτουν ομως απο τους Φεκατζηδες.Φυσικα δεν χρειαζεται να αναλωνομαστε σε προφητειες αφου σε 5-6 μηνες θα ξερουμε αφου μεχρι το Σεπτεμβριο πρεπει να γινει η προκυρηξη αν ειναι να γινει αρχες του 2012.Για μην θυμησω οτι σε 2 μηνες πρεπει να ανακοινωσει και τις αλλαγες στον διαγωνισμο. Εαν δεν τα κανει αυτα τοτε ολα ειναι πιθανα.