0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά να σας ρωτήσω επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι.Έχουμε επιλογή στο γνωστικό αντικείμενο ανάμεσα απο αρχαία,νέα και ιστορία ή στην ειδική διδακτικη;
Παράθεση από: pelazi στις Ιανουαρίου 19, 2008, 10:08:38 pmΠαιδιά να σας ρωτήσω επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι.Έχουμε επιλογή στο γνωστικό αντικείμενο ανάμεσα απο αρχαία,νέα και ιστορία ή στην ειδική διδακτικη;Αυτό που πιθανότατα θυμάσαι pelagi ίσχυε σε παλαιότερους διαγωνισμούς, όταν και όλες οι ερωτήσεις απαιτούσαν απαντήσεις ανάπτυξης.Στους 2 τελευταίους διαγωνισμούς, όμως όπου και για το μεγαλύτερο μέρος των εξεταζομένων μαθημάτων ίσχυασαν οι ερωτήσεις πολλαπλής, καταργήθηκε και η επιλογή δύο εκ των τριών μαθημάτων, σε ό,τι αφορά στο γωστικό (α' θεματική). Άρα η επιλογή, όπως πολύ σωστά σε πληροφόρησε και η Kelly, αφορά μόνο στο μάθημα της ειδικής διδακτικής, που αποτελεί κομμάτι τηε β' θεματικής.
Παράθεση από: marion στις Ιανουαρίου 19, 2008, 10:40:07 pmΠαράθεση από: pelazi στις Ιανουαρίου 19, 2008, 10:08:38 pmΠαιδιά να σας ρωτήσω επειδή έχω μπερδευτεί λιγάκι.Έχουμε επιλογή στο γνωστικό αντικείμενο ανάμεσα απο αρχαία,νέα και ιστορία ή στην ειδική διδακτικη;Αυτό που πιθανότατα θυμάσαι pelagi ίσχυε σε παλαιότερους διαγωνισμούς, όταν και όλες οι ερωτήσεις απαιτούσαν απαντήσεις ανάπτυξης.Στους 2 τελευταίους διαγωνισμούς, όμως όπου και για το μεγαλύτερο μέρος των εξεταζομένων μαθημάτων ίσχυασαν οι ερωτήσεις πολλαπλής, καταργήθηκε και η επιλογή δύο εκ των τριών μαθημάτων, σε ό,τι αφορά στο γωστικό (α' θεματική). Άρα η επιλογή, όπως πολύ σωστά σε πληροφόρησε και η Kelly, αφορά μόνο στο μάθημα της ειδικής διδακτικής, που αποτελεί κομμάτι τηε β' θεματικής.
Παράθεση από: Αγάπη στις Ιανουαρίου 20, 2008, 10:56:38 pm