*

Αποστολέας Θέμα: Συμβουλές-Προτάσεις για τον επόμενο ΑΣΕΠ - ΠΕ 02  (Αναγνώστηκε 695112 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
Απ: Συμβουλές-Προτάσεις για τον επόμενο ΑΣΕΠ - ΠΕ 02
« Απάντηση #644 στις: Ιανουαρίου 29, 2008, 03:32:09 pm »
Την ειδα. Διαβαζοντας ομως και την επιστολη της ΠΕΑΕ προς υπεπθ δεν περιμενες αλλη απαντηση. θελω να πω ειμαστε πολυ μι μου-απτου. Εδω χρειαζεται ξεκαθαρα να τα πεις. λογια λιγα και με τσαμπουκαλιδικη "διακριτικότητα".
και επειτα μονο στο υπεπθ θα σταθουμε?
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:54:02 »

Αποσυνδεδεμένος CHRISOYLA

• Έμπειρο μέλος
  • "Κάτω από την άσφαλτο, υπάρχει παραλία"
    • Προφίλ
« Απάντηση #645 στις: Ιανουαρίου 29, 2008, 03:50:43 pm »
Αν markos εννοείς ότι το κείμενο ήταν ευγενικό, πώς αλλιώς θα μπορούσε να είναι.  Άσε που στο ΥΠΕΠΘ ήταν απλή κοινοποιήση. Τα κείμενα δε νομίζω ότι μπορούν να είναι αλλιώς. Καμια σοβαρή πορεία πρέπει να δουμε προς το ΥΠΕΠΘ και το ΑΣΕΠ και σοβαρό "ταρακούνημα" μέσω ΜΜΕ...όλα δρομολογούνται...

Αποσυνδεδεμένος Ioli

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #646 στις: Ιανουαρίου 29, 2008, 03:54:35 pm »
Καλησπέρα σε όλους.Δεν ξεκίνησα ακόμα διάβασμα το ίδιο πρόβλημα όμως είχα και εγώ όταν διάβαζα πέρσι.Ό,τι διάβαζα τη μια μέρα το ξεχνούσα την επομένη!!!Όσο για τα παιδαγωγικά εγώ δε μάθαινα τίποτα από έξω.Έχουμε τόσα άλλα να μάθουμε(ιστορία,γραμματολογίες κ.τ.λ.)που δεν άντεχα να αποστηθίζω και άλλα.Pariel πες μου σε παρακαλώ πως έμαθες τόσα βιβλία από έξω:
La vita e bella

Αποσυνδεδεμένος enastron

• Πλήρες μέλος
  • ...λογαριάζω το μηδέν μου με το άπειρο...
    • Προφίλ
« Απάντηση #647 στις: Ιανουαρίου 29, 2008, 03:58:17 pm »
Πραγματικά ο μόνος τρόπος να μάθει η κοινωνία τι συμβαίνει με το χάλι των διορισμών και να ασχοληθούν επιτέλους είναι η γνωστοποίηση μέσα από τα ΜΜΕ που καιρός είναι να προβάλλουν τα πραγματικά προβλήματα ενός κλάδου που χρόνια τώρα πάει κάτω και πιο κάτω και του δώσαν και μια κλωτσιά μπας και τον ξεπαστρέψουν εντελώς.....
...Ψυχές και σώματα στο χρόνο γυρνάνε...αλλάζουν ονόματα ...και πάλι απ’ την αρχή...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:54:02 »

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #648 στις: Ιανουαρίου 29, 2008, 04:15:50 pm »
αυτο ακριβως εννούσα chrisoula,οτι με κοινοποιηση δεν μπορει κανεις να περιμενει απαντηση. Παντως πρεπει να διεκδικησουμε την ανακοινωση της υλης ΤΩΡΑ (εδω και τωρα που λενε).ειναι κατι που μπορουμε να το πετυχουμε ευκολοτατα(δεν εχει κανενα κοστος γι'αυτους), ειναι κατι που αμεσα μας ενδιαφερει (ηδη μπαινουμε στο Φλεβαρη)
-και ως γνωστο ο φλεβαρης κι αν φλεβισει καλοκαιρι θα μυρισει,οπως ελεγε η γιαγια μου) και αρα καλοκαιρι 2008 = αντηλιακο, καπελακι,γυαλι και.... βιβλιο(ασεπ) για την παραλια.
Επισης, απο τα ευκολα να πετυχουμε θα αρχισουμε τον αγωνα. παντως μακαρι με αυτα που λες κατι θετικο να προκύψει.

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #649 στις: Ιανουαρίου 29, 2008, 04:16:49 pm »
Καλησπέρα σε όλους.Δεν ξεκίνησα ακόμα διάβασμα το ίδιο πρόβλημα όμως είχα και εγώ όταν διάβαζα πέρσι.Ό,τι διάβαζα τη μια μέρα το ξεχνούσα την επομένη!!!Όσο για τα παιδαγωγικά εγώ δε μάθαινα τίποτα από έξω.Έχουμε τόσα άλλα να μάθουμε(ιστορία,γραμματολογίες κ.τ.λ.)που δεν άντεχα να αποστηθίζω και άλλα.Pariel πες μου σε παρακαλώ πως έμαθες τόσα βιβλία από έξω:
Δε σταματούσα να διαβάζω πουθενά. Ακόμη και στα διαλείμματα του φροντιστηρίου είχα βιβλία. Δεν έκανα δύο χρόνια τίποτε άλλο, εκτός από τη δουλειά. Δε με ευχαριστούσε τιποτε. Δε συναναστραφόμουν με κανέναν (ακόμη και τα παιδιά μου τα είχα στην άκρη). Ήμουν ένα κανονικότατο ασεποειδές. Δυστυχως...

Αποσυνδεδεμένος VICA

• Πλήρες μέλος
  • "...κάθε αναπνοή είναι νοσταλγία..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #650 στις: Ιανουαρίου 29, 2008, 06:16:26 pm »
Μην απελπίζεστε! Δεν έκανα τίποτε από τα παραπάνω...Διάβασα 4 μήνες...Διαβάστε έξυπνα...Μην προσπαθείτε να ανακαλείτε συνεχώς ό,τι διαβάζετε...
Να πληρώνεσαι μόνος σου
Χωρίς έξωθεν αναμονές
Και
Με την πληρότητά σου
Πορεύσου
Μαζί τους

Αποσυνδεδεμένος swtia

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ
« Απάντηση #651 στις: Ιανουαρίου 29, 2008, 06:57:37 pm »
αχ ευχαριστουμε βiκα για το κουραγιο. κι  εγω αυτο προσπαθω να κανω
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 30, 2008, 11:26:16 am από swtia »

Αποσυνδεδεμένος vassilo

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #652 στις: Ιανουαρίου 29, 2008, 07:52:16 pm »
Όσον αφορά στα παιδαγωγικά εγώ διάβασα μόνο ένα βιβλίο από το πανεπιστήμιο , εισαγωγή στα παιδαγωγικά και κυρίως για να ανακτήσω το χαμένο μου λεξιλόγιο . Και όταν λέω διάβασα εννοώ ότι κράτησα σημειώσεις για τα διάφορα παιδαγωγικά ρεύματα . Τελικά το μόνο που χρησιμοποίησα σε ερώτηση ανάπτυξης ήταν κάτι από την φιλελεύθερη αγωγή που το παράθεσα στο τέλος του γραπτού και επειδή με είχε εντυπωσιάσει το συγκεκριμένο ρεύμα αλλά και για να κάνει εντύπωση.

Μην ξεχνάτε ποιόν έχετε απέναντί σας και τι θέλει να ακούσει. Μην γράφετε αυτά που πιστεύετε αλλά αυτά που περιμένετε ότι ο βαθμολογητής περιμένει να ακούσει. Στις απαντήσεις πολλαπλής επιλογής να έχετε στον νου σας ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο δηλ ο΄μαθητής.
To teach or not to teach?

Αποσυνδεδεμένος Ioli

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #653 στις: Ιανουαρίου 29, 2008, 11:20:27 pm »
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!Vica μου έχεις δίκιο.Φορτώνουμε το μυαλό μας με τόσες πληροφορίες που στο τέλος δε θυμόμαστε τίποτα.Κερδισμένοι θα είναι τελικά αυτοί που όπως είπες θα διαβάσουν έξυπνα!
La vita e bella

Αποσυνδεδεμένος VICA

• Πλήρες μέλος
  • "...κάθε αναπνοή είναι νοσταλγία..."
    • Προφίλ
« Απάντηση #654 στις: Ιανουαρίου 30, 2008, 01:14:13 am »
  Πιστέψτε με! Εμένα η πείρα μου με πήγε στους πρώτους 100...(15 χρόνια διδάσκω, ΑΣΕΠ μια φορά έδωσα...΄με μόνη προσαύξηση  το 1,97 του πτυχίου.).Εσάς, το διάβασμά σας, ας σας πάει στους τελευταίους 300 διοριστέους,αν είστε πολύ νέοι...Είναι εφικτό,αν το θέλετε τόσο πολύ...Διαβάστε με προσωπικό τρόπο και κάντε οικονομία δυνάμεων...για το τέλος, που είναι πραγματικά δύσκολο...Είναι ζήτημα διαχείρισης χρόνου και αντοχής...
Να πληρώνεσαι μόνος σου
Χωρίς έξωθεν αναμονές
Και
Με την πληρότητά σου
Πορεύσου
Μαζί τους

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #655 στις: Ιανουαρίου 30, 2008, 09:55:10 am »
Τελικα αποδεικνυεται οτι το διαβασμα ειναι ΠΟΛΥ προσωπικη υποθεση.για παραδειγμα εγω μαλλον κλεινω προς pariel.ισως επειδη ειμαι και πιο αγχωδης?δεν ξερω! εξαλλου ρε παιδια και οι αντοχες του καθενος μας ειναι διαφορετικες. παντως απο τα προηγουμενα που ειπωθηκαν καταλαβαινει κανεις οτι η ΤΥΧΗ παιζει το ρολο της και σχεδον παντα καταλυτικα.
 Καλημερα σε ολους.

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #656 στις: Ιανουαρίου 30, 2008, 10:38:13 am »
Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι το διάβασμα είναι προσωπική υπόθεση. Ένας που δίνει για πρώτη φορά ΑΣΕΠ είναι λογικό να χρειαστεί περισσότερο διάβασμα από έναν πού έχει ξαναδώσει. Στο  διαγωνισμό του 2005 διάβαζα 2-3 ώρες σχεδόν κάθε μέρα επί 6 μήνες και δεν διορίστηκα για κάτι λιγότερο του 1 μορίου και στο διαγωνισμό του 2007 ,έχοντας και την πείρα από το διάβασμα για τον  προηγούμενο διαγωνισμό, δεν διάβασα παραπάνω από 2 μήνες και δεν διορίστηκα για 1 μόριο και κάτι.

Αποσυνδεδεμένος Λουλου

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #657 στις: Ιανουαρίου 30, 2008, 10:55:03 am »
Syrrahm,γιατι δεν σκεφτεσαι και το αλλο, αν διαβαζες 8 μηνες μηπως διοριζοσουν?θα μου πεις ολα ειναι σχετικα ,αφου κατα γενικη ομολογια παιζει ρολο και η τυχη.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182548
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)