0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: eirini_ στις Μαρτίου 18, 2008, 06:42:40 pmΓεια σας! Σε λίγες μέρες θα βρεθώ στην Αθήνα και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο βιβλιοπωλείο με βιβλία για τον Ασεπ , καθώς επίσης και αν μπορώ κάπου να βρω τα βιβλία του καθηγητή (πιθανόν να τα έχουν φωτοτυπίες σε κάποιο βιβλιοπωλειο)!!! Ειρήνη μου κάποια βιβλιοπωλεία ενδεικτικά στην Αθήνα στο κέντρο όπου θα μπορούσες να πας για να προμηθευτείς τα βιβλία είναι τα εξής: Πολιτεία, Ελευθερουδάκης, Καρδαμίτσας, Παπαδήμας, Γρηγόρη, Πατάκη, Σαββάλα. Όσα για τα βιβλία του Καθηγητή σίγουρα μπορείς να τα κατεβάσεις από το link του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου που σου έδωσε η pariel. Ωστόσο κάπου είχα ακούσει ότι υπάρχει ένα φωτοτυπείο στο κέντρο που τα πουλάει. Δυστυχώς δε θυμάμαι ποιο τώρα. Αν γνωρίζει κάποιο από τα παιδιά ας μας το πει.
Γεια σας! Σε λίγες μέρες θα βρεθώ στην Αθήνα και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο βιβλιοπωλείο με βιβλία για τον Ασεπ , καθώς επίσης και αν μπορώ κάπου να βρω τα βιβλία του καθηγητή (πιθανόν να τα έχουν φωτοτυπίες σε κάποιο βιβλιοπωλειο)!!!
.....Επίσης, μόνο για βιβλία καθηγητή, υπάρχει και ο ΟΕΔ
Μήπως δεν έχεις εγκατεστημένο το πρόγραμμα για pdf αρχεία?
Παράθεση από: Rwxanh στις Μαρτίου 19, 2008, 08:55:09 amΠαράθεση από: eirini_ στις Μαρτίου 18, 2008, 06:42:40 pmΓεια σας! Σε λίγες μέρες θα βρεθώ στην Αθήνα και θα ήθελα να μου προτείνετε κάποιο βιβλιοπωλείο με βιβλία για τον Ασεπ , καθώς επίσης και αν μπορώ κάπου να βρω τα βιβλία του καθηγητή (πιθανόν να τα έχουν φωτοτυπίες σε κάποιο βιβλιοπωλειο)!!! Ειρήνη μου κάποια βιβλιοπωλεία ενδεικτικά στην Αθήνα στο κέντρο όπου θα μπορούσες να πας για να προμηθευτείς τα βιβλία είναι τα εξής: Πολιτεία, Ελευθερουδάκης, Καρδαμίτσας, Παπαδήμας, Γρηγόρη, Πατάκη, Σαββάλα. Όσα για τα βιβλία του Καθηγητή σίγουρα μπορείς να τα κατεβάσεις από το link του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου που σου έδωσε η pariel. Ωστόσο κάπου είχα ακούσει ότι υπάρχει ένα φωτοτυπείο στο κέντρο που τα πουλάει. Δυστυχώς δε θυμάμαι ποιο τώρα. Αν γνωρίζει κάποιο από τα παιδιά ας μας το πει.για αθηνα δεν ξερω. στην θεσσαλονικη παντως - γιατι αρκετοι θα ενδιαφερονται- τα εχει ολα ο βαφειαδης
Αυτό εννοούσα. Αν το έχεις δε βρίσκω λόγο γιατί να μη σου τα κατεβάζει. Πατάς αποθήκευση δηλαδή και στα βγάζει ακαταλαβίστικα όπως λες μετά. Επέλεξες γλώσσα ελληνικά?