0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για την Αντιγόνη πιστεύω ότι είναι καλό του Bowra από τις εκδόσεις Κώδικας. Ρωξάνη, αν θυμάμαι καλά δεν έχουν βάλει μέχρι τώρα Αντιγόνη στο γνωστικό, την έβαλαν όμως (μία φορά σίγουρα, ίσως και δύο) στην ειδική διδακτική.Μην αγχώνεστε προκαταβολικά πάντως για τη βιβλιογραφία. Να βγει επισήμως η ύλη και το συζητάμε τότε. Θα τα μαζέψω πάλι όλα και θα τα βάλω στο σχετικό τόπικ με τα βιβλία για τον ΑΣΕΠ.
http://dardanosnet.gr/home/book-details.php?id=1554αυτο το βιβλιο για τη γενικη διδακτικη απο ο,τι βλεπω μου φαινεται πολυ καλο. το εχει διαβασει κανεις να μας πει αν οντως αξιζει;
Μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του για την ιστορία; Θα ήθελα τίτλους κάποιων βασικών βιβλίων για την αρχαία, τη βυζαντινή και τη σύγχρονη ιστορία. Ευχαριστώ!
Παράθεση από: olgalia στις Μαΐου 28, 2008, 05:36:00 pmΓια την Αντιγόνη πιστεύω ότι είναι καλό του Bowra από τις εκδόσεις Κώδικας. Ρωξάνη, αν θυμάμαι καλά δεν έχουν βάλει μέχρι τώρα Αντιγόνη στο γνωστικό, την έβαλαν όμως (μία φορά σίγουρα, ίσως και δύο) στην ειδική διδακτική.Μην αγχώνεστε προκαταβολικά πάντως για τη βιβλιογραφία. Να βγει επισήμως η ύλη και το συζητάμε τότε. Θα τα μαζέψω πάλι όλα και θα τα βάλω στο σχετικό τόπικ με τα βιβλία για τον ΑΣΕΠ.καλο ειναι αλλα μονο για συμπηρωματικο. εγω νομιζω οτι εβαλαν χαρακτηρισμο του κρεοντα το 2005. αλλα δεν ειμαι σιγουρη. εκει βοηθουσε καπως ο bowra.
Παράθεση από: swtia στις Μαΐου 29, 2008, 09:40:26 amΠαράθεση από: olgalia στις Μαΐου 28, 2008, 05:36:00 pmΓια την Αντιγόνη πιστεύω ότι είναι καλό του Bowra από τις εκδόσεις Κώδικας. Ρωξάνη, αν θυμάμαι καλά δεν έχουν βάλει μέχρι τώρα Αντιγόνη στο γνωστικό, την έβαλαν όμως (μία φορά σίγουρα, ίσως και δύο) στην ειδική διδακτική.Μην αγχώνεστε προκαταβολικά πάντως για τη βιβλιογραφία. Να βγει επισήμως η ύλη και το συζητάμε τότε. Θα τα μαζέψω πάλι όλα και θα τα βάλω στο σχετικό τόπικ με τα βιβλία για τον ΑΣΕΠ.καλο ειναι αλλα μονο για συμπηρωματικο. εγω νομιζω οτι εβαλαν χαρακτηρισμο του κρεοντα το 2005. αλλα δεν ειμαι σιγουρη. εκει βοηθουσε καπως ο bowra.Σωστά! Έχουν θέσει σχετικό ερώτημα, που αφορούσε στο χαρακτηρισμό του Κρεόντα. Δεν είμαι σίγουρη αν συνέβη στο διαγωνισμό του '05 ή του '02. Και 'γω δεν είμαι τόσο σίγουρη ότι βοηθάει να διαβάσει κανείς μόνο από Bowra.