0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ναι είναι και η έκθεση.
Τη θεωρία των σχολικών γυμνασίου και λυκείου. Δε νομίζω να χρειάζεται κάτι περισσότερο.
Για τα αρχαία δεν ζητάνε αναγνώριση μέτρου. Για τα νέα εγώ έχω ένα του Θρασ. Σταύρου του Ινστ. Μαν. Τριανταφυλλίδη που είναι αρκετά κατατοπιστικό.
Για τα Παιδαγωγικά σκέφτομαι να διαβάσω μόνο Ματσαγγούρα τη Σχολική τάξη για αρχή και μετά να κάνω και τα Τεστ και αν υπάρξει χρόνος το βλέπουμε και για δεύτερο βιβλίο.Σχετικά με την Ειδική Διδακτική τι συμβουλεύετε? Αν και έχω κατεβάσει όλα τα βιβλία καθηγητή όλων των τάξεων, αδυνατώ να τα φωτοτυπήσω όλα καθώς το βλέπω να μου φεύγουν μια 200 ευρωπουλάκια σε μελάνια και τον εκτυπωτή μου να καταστρέφεται. Από τον Η/Υ δύσκολα να κάνεις ουσιαστικό διάβασμα. Εσείς σκοπεύετε να διαβάσετε ΟΛΑ τα βιβλία Καθηγητή? Τι κάνετε ως προς αυτό? Τα φωτοτυπείτε ή τα διαβάζετε από τον Η/Υ?Επίσης έχω κατεβάσει και τα εξής:- Οδηγίες Φιλολογικών μαθημάτων Γυμνασίου (2002-03)- Οδηγίες Φιλολογικών μαθημάτων Λυκείου (2002-03)- Οδηγίες Ιστορίας- Οδηγίες Λογοτεχνίας- Κείμενα ΕΠΠΣ- Αρχαία Ελληνική Γραμματεία ΕΠΠΣ- Γλωσσική Διδασκαλία ΕΠΠΣΚάποιος που γνωρίζει μπορεί να με ενημερώσει αν όλα αυτά είναι αρκετά? Αν μου λείπει κάτι που πρέπει ακόμα να ψάξω για Ειδική Διδακτική και πως θα οργανώσετε εσείς την ύλη αυτή? Νομίζω ότι δε γίνεται να τα διαβάσουμε όλα τα