0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!καλο κουραγιο ευχομαι σε ολους και καλο διαβασμα!μια ερωτηση θελω να κανω σχετικα με τα Αρχαία απο πρωτότυπο.Μηπως ξερει κανεις που μπορώ να βρω την μετάφραση των συγκεκριμένων αποσπασμάτων για τον Αριστοτέλη?Αν ήταν δυνατόν να έβρισκα ένα βιβλίο που να εμπεριέχει μετάφραση και σχόλια.Θα μπορούσε κανείς να μου προτείνει συγκεκριμένη βιβλιογραφία για το εν λόγω έργο(Ηθικά Νικομάχεια)?ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ευχαριστώ πολυ για τη βοήθεια!Ο Λυπουρλής , swtia, πιστευεις οτι ειναι αρκετα κατατοπιστικός?εμπεριέχει αρκετα σχόλια και πιστεύεις οτι είναι επαρκής για την κάλυψη των αναγών του διαγωνισμού? Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον
Vica μου, εγω οπως ξέρεις φιλολογος δεν είμαι...Αλλά παιδαγωγικό το ίδιο δεν είναι για όλους; Το βιβλίο της Ματσαγγούρα που αναφέρθηκε παραπάνω θα με βοηθήσει και μένα; Η ειδική διδακτική είναι διαφορετική ή ίδια επισης για όλους; Γιατι στη δική μας β θεματική ενότητα έλεγε "Γενικές αρχές διδακτικής" και "παιδαγωγικά" έχω ψιλομπερδευτεί λίγο. Εχω αγοράσει καποια αλλα΄παίρνω κι αλλα δεν πειράζει...