0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στην ύλη Πλάτωνος Πολιτεία λέει 514α - 520e Στην σελιδα 113 λέει ' Η αλληγορία του Σπηλαίου ' (Πολιτεία 514α - 520e ) ,ωστόσο σε αρχαίο κείμενο μέσα στο σχολικό βιβλίο είναι μέχρι σελίδα 123 και 520α .Δεν έχουμε μέχρι 520e μέσα στο σχολικό βιβλίο .....Ποιο βιβλίο προτείνετε για αυτή την περίπτωση?
καλημερα σε ολους και κουραγιο! τωρα δεν εχουμε δικαιολογιες. υλη πηραμε, οι εξετασεις τελειωνουν και τα σχολεια σε λιγο κλεινουν. διαβασμα λοιπον οσο μπορουμε κι αντεχουμε (ειπαμε ειναι προσωπικη υποθεση το ποσο θα διαβασει ο καθενας)θελω να ρωτησω, βρισκονται στα σχολικα ολα τα εργα ή αποσπασματα εργων των λογοτεχνων που εχουμε στην υλη?π.χ. ιερα οδος, πόρφυρας, δωδεκαλογος του γυφτου, λουκης λαρας δεν τα ειδα μεσα στα σχολικα. κανω λαθος? που υπαρχουν? μηπως στα παλια? ξερει καποιος/α να μου πει?
Στην ύλη Πλάτωνος Πολιτεία λέει 514α - 520eΣτην σελιδα 113 λέει ' Η αλληγορία του Σπηλαίου ' (Πολιτεία 514α - 520e ) ,ωστόσο σε αρχαίο κείμενο μέσα στο σχολικό βιβλίο είναι μέχρι σελίδα123 και 520α .Δεν έχουμε μέχρι 520e μέσα στο σχολικό βιβλίο .....Ποιο βιβλίο προτείνετε για αυτή την περίπτωση?
Παράθεση από: eirini_ στις Ιουνίου 07, 2008, 11:04:25 amΣτην ύλη Πλάτωνος Πολιτεία λέει 514α - 520eΣτην σελιδα 113 λέει ' Η αλληγορία του Σπηλαίου ' (Πολιτεία 514α - 520e ) ,ωστόσο σε αρχαίο κείμενο μέσα στο σχολικό βιβλίο είναι μέχρι σελίδα123 και 520α .Δεν έχουμε μέχρι 520e μέσα στο σχολικό βιβλίο .....Ποιο βιβλίο προτείνετε για αυτή την περίπτωση?καλημερα.προσπαθησα να σου στειλω νωριτερα αλλα το κομπιουτερ μου ειναι λιγο αργο..το βιβλιο για τον Πλατωνα ειναι Ν.Μ.Σκουτερόπουλος.κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλο.
Παράθεση από: vomvalekaki στις Ιουνίου 09, 2008, 09:27:51 amΠαράθεση από: eirini_ στις Ιουνίου 07, 2008, 11:04:25 amΣτην ύλη Πλάτωνος Πολιτεία λέει 514α - 520eΣτην σελιδα 113 λέει ' Η αλληγορία του Σπηλαίου ' (Πολιτεία 514α - 520e ) ,ωστόσο σε αρχαίο κείμενο μέσα στο σχολικό βιβλίο είναι μέχρι σελίδα123 και 520α .Δεν έχουμε μέχρι 520e μέσα στο σχολικό βιβλίο .....Ποιο βιβλίο προτείνετε για αυτή την περίπτωση?καλημερα.προσπαθησα να σου στειλω νωριτερα αλλα το κομπιουτερ μου ειναι λιγο αργο..το βιβλιο για τον Πλατωνα ειναι Ν.Μ.Σκουτερόπουλος.κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ καλο. καλημερα.. ο σκουτεροπουλος ειναι περισσοτερο σαν υπομνημα. εχει καλα σχολια αλλα οχι του τυπου που ζητα ο ασεπ..