0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα,συγγνώμη που χώνομαι με άσχετο post αλλά θα ήθελα να παρακαλέσω όποιον-α έχει πιθανώς αποθηκευμένους τους πίνακες αποτυχόντων και επιτυχόντων στο διαγωνισμό του 2007 να μου τους στείλει σε pm...είναι ανάγκη να τους βρω!Καλή υπομονή στην αναζήτησή και στην προσπάθειά σας!Ευχαριστώ εκ τωω προτέρων
Eυχαριστώ παιδιά αλλά αυτά τα έχω ήδη δε μου χρειάζονται.Εγώ ήθελα αυτούς που δεν έχουν περάσει τη βάση...μα γιατί εξαφανίστηκε αυτή η λίστα?Τόσο της "ντροπής" είμαστε πια?
Κάτι που ήθελα να ρωτήσω από καιρό είναι το εξής: Αν στα πολλαπλής επιλογής δεν γνωρίζεις την απάντηση ή τουλάχιστον είσαι ανάμεσα σε 2 ή 3, ρισκάρεις ή δεν το απαντάς;
Εδώ εγώ ήμουν ανάμεσα σε 2 σε πολλά και το ρίσκαρα, αλλά κάποια έπιασα, κάποια όχι και το κόστος και σε αυτή την περίπτωση είναι μεγάλο. Τα μόνα σίγουρα είναι αυτά που τα ξέρεις ποιό από τα 4 είναι.
Εγώ ήμουν χειρότερη...επειδή στην ιστορία τις περισσότερες δεν τις ήξερα έβλεπα π.χ ότι είχα πολύ λιγότερα "β" και έβαζα "β"..Δεν ήθελα να βάλω "δεν ξέρω" σε τόσες ερωτήσεις και ρίσκαρα...