0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Χαιρετώ όλους τους συναδέλφους. Παρακολουθώ αρκετό καιρό τις συζητήσεις σε αυτό το forum και πραγματικά χαίρομαι ιδιαίτερα που το πνεύμα της συνεργασίας και της αλληλεγγύης είναι τόσο πολύ ανεπτυγμένο εδώ μέσα. Δυστυχώς έχω κι εγώ την πικρή εμπειρία του ΑΣΕΠ και για άλλη μία φορά είμαι στην ίδια διαδικασία, όπως όλοι σας. Επειδή βλέπω ότι αρκετοί από εσάς ψάχνετε τα βιβλία του καθηγητή, έχω να παραθέσω την εξής πληροφορία. Όλα τα βιβλία βρίσκονται στον εξής σύνδεσμο http://www.4shared.com/dir/3864065/e7b4838d/biblia_kathigiti.html. Με λίγη υπομονή κατεβαίνουν απευθείας στις οθόνες σας. Οπότε δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεστε που θα τα βρείτε και αν θα τα βρείτε. Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι, όπως επίσης ελπίζω να με δεχτείτε στην όμορφη παρέα. Καλό βραδάκι σε όλους!
μακαρι παιδια να γινει το δεκεμβρη....οσο παρατεινεται τοσο χειροτερα ειναι...τους αφησαμε πολυ χρονο θα λενε για διαβασμα δεδομενου οτι αυτη τη φορα εχουμε την υλη νωρις και θα μας ξεζουμισουν...το δεκεμβρη και ο,τι θελει ο θεος!!!!