0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: swtia στις Ιουνίου 25, 2008, 03:52:42 pmμπορει κανεις να ανοιξει την σελιδα του κεντρου εκπαιδευτικης ερευνας? www.kee.gr ?ουτε εγω μπορω εδω και μερες!
μπορει κανεις να ανοιξει την σελιδα του κεντρου εκπαιδευτικης ερευνας? www.kee.gr ?
Παράθεση από: vifo στις Ιουνίου 25, 2008, 07:49:36 pmΠαράθεση από: swtia στις Ιουνίου 25, 2008, 03:52:42 pmμπορει κανεις να ανοιξει την σελιδα του κεντρου εκπαιδευτικης ερευνας? www.kee.gr ?ουτε εγω μπορω εδω και μερες!γιατι ομως? λετε να το κλειδωσαν κιολας? στον προηγουμενο τα ειχαν κλειδωσει οκτωβρη νομιζω. θα ναι πολυ βλακες. θα μου πεις μονο γι αυτο ειναι βλακες??? ε να χαμε να λεγαμε...
Και νομίζετε, ότι θα...κλάψει η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, αν δεν δώσει κανείς? Θα καλέσουν περισσότερους ωρομίσθιους από τις ήδη υπάρχουσες λίστες τους! Αυτοί θα βρούν λύσεις! Εμείς τί κάνουμε.. Πόσες θέσεις για ΠΕ02 ανακοινώθηκαν ακριβώς?
Για να είμαι ειλικρινής αυτός ο διαχωρισμός που κάνουν σε ορισμένους συγγραφείς δεν ξέρω σε τι αποσκοπεί αφού τελικά ρωτάνε τα πάντα. π.χ. ρώτησαν για Ηρόδοτο πέρυσι. Ίσως το μόνο που δεν χρειάζεται να διαβάσεις για τους άλλους είναι τα βιογραφικά.Δηλώνω εντελώς μπερδεμένος με τη διατύπωση της
Παράθεση από: stratos91 στις Ιουνίου 03, 2008, 03:56:14 pmΓια να είμαι ειλικρινής αυτός ο διαχωρισμός που κάνουν σε ορισμένους συγγραφείς δεν ξέρω σε τι αποσκοπεί αφού τελικά ρωτάνε τα πάντα. π.χ. ρώτησαν για Ηρόδοτο πέρυσι. Ίσως το μόνο που δεν χρειάζεται να διαβάσεις για τους άλλους είναι τα βιογραφικά.Δηλώνω εντελώς μπερδεμένος με τη διατύπωση της
Aν διαβάσει κανείς τα σχολικά βιβλία της ιστορίας είναι καλυμμένος? Κυρίως ποιές τάξεις να προσέξουμε?[/quoteΌχι, δεν είμαστε καλὒμμένοι στην ιστορία μόνο με τα σχολικά.Το καινούριο φετινό βιβλίο της Γ λυκείου, επειδή το δίδαξα ως αναπληρώτρια, έκανα τεράστιο κόπο τόσο να καταλαβαίνω εγώ η ίδια τι λέει (είναι απίστευτα πυκνογραμμένο και περιληπτικό ταυτόχρονα. Σχεδόν πάντα απορείς τι προηγήθηκε ή τι έπεται, δεν υπάρχει αλληλουχία και σειρά...) όσο και να το δώσω στα παιδιά να το καταλάβουν και να τους μείνει και κάτι... Ευτυχώς που δεν το έδινε κανένας από τους μαθητές μου Πανελλαδικά για να τους πάρω στο λαιμό μου!... Ένιωθα ότι πάντα υστερούσα σε κάτι (ίσως να παίζει ρόλο και το ότι κανένας συνάδελφος ιστορικός δεν΄δέχτηκε να το διδάξει και το φόρτωσαν σε μένα, την κλασικό φιλόλογο...).Τώρα από πού θα καλυφθούμε για το διαγωνισμό... Στυλιανίδη, βοήθεια!!!
Παράθεση από: swtia στις Ιουνίου 25, 2008, 10:11:59 pmΠαράθεση από: vifo στις Ιουνίου 25, 2008, 07:49:36 pmΠαράθεση από: swtia στις Ιουνίου 25, 2008, 03:52:42 pmμπορει κανεις να ανοιξει την σελιδα του κεντρου εκπαιδευτικης ερευνας? www.kee.gr ?ουτε εγω μπορω εδω και μερες!γιατι ομως? λετε να το κλειδωσαν κιολας? στον προηγουμενο τα ειχαν κλειδωσει οκτωβρη νομιζω. θα ναι πολυ βλακες. θα μου πεις μονο γι αυτο ειναι βλακες??? ε να χαμε να λεγαμε... το κλειδωνουν;;;;;;;;;;;;; γιατι τι περιεχει τα μυστικα του κρατους;;;;;;;;;;;;;;;; Παράθεση από: NIKI 1977 στις Ιουνίου 25, 2008, 09:58:19 pmΚαι νομίζετε, ότι θα...κλάψει η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, αν δεν δώσει κανείς? Θα καλέσουν περισσότερους ωρομίσθιους από τις ήδη υπάρχουσες λίστες τους! Αυτοί θα βρούν λύσεις! Εμείς τί κάνουμε.. Πόσες θέσεις για ΠΕ02 ανακοινώθηκαν ακριβώς?οχι κοριτσακι μου, αλλα μονο ετσι θα καταργειτο ο ασεπ! για να μην καταθεσει κανεις αιτηση και παραβολο των 20ε(; περισσοτερων; θα δειξει...). αλλα οχι παλι καποια φυτα θα πουν "εγω θα διαβασω και θα διοριστω δεν πα να ναι και 13 οι θεσεις" και απτοητα θα συνεχισουν να ανταλλασσουν βιβλια προτασεις συμβουλες ...αηδια αισθανομαι.