0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: NIΚΗ στις Ιουλίου 25, 2008, 09:46:55 amΚαλημέρα. Έχω ακούσει αρκετούς να λένε, ότι σε προηγούμενους διαγωνισμούς ήταν στους επιτυχόντες χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα..Ισχύει αυτό; Αρκετοί πάνε "έτσι" με ελάχιστο έως καθόλου διάβασμα!Ψιλοχλωμό το κόβω έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο διαγωνισμός. Και αυτά που λένε κάποιοι: "Α εγώ πέρασα με πολύ λίγο διάβασμα, είναι μ****", εκτός αν είναι διάνοιες. Αν δεν στρωθείς, δεν περνάς.
Καλημέρα. Έχω ακούσει αρκετούς να λένε, ότι σε προηγούμενους διαγωνισμούς ήταν στους επιτυχόντες χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα..Ισχύει αυτό; Αρκετοί πάνε "έτσι" με ελάχιστο έως καθόλου διάβασμα!
Ενημερωτικά και να είσαι στους επιτυχόντες, αν δεν έχεις μόρια από προηγούμενο Ασεπ ή από προϋπηρεσία, πολύ δύσκολο να σε καλέσουν ακόμη και ως ωρομίσθιο, έστω και αν βρίσκεσαι πολύ κοντά στους τελευταίους διοριστέους. Τουλάχιστον αυτό συνέβη με τον τελευταίο Ασέπ.
Παράθεση από: marion στις Ιουλίου 25, 2008, 11:06:58 pmΕνημερωτικά και να είσαι στους επιτυχόντες, αν δεν έχεις μόρια από προηγούμενο Ασεπ ή από προϋπηρεσία, πολύ δύσκολο να σε καλέσουν ακόμη και ως ωρομίσθιο, έστω και αν βρίσκεσαι πολύ κοντά στους τελευταίους διοριστέους. Τουλάχιστον αυτό συνέβη με τον τελευταίο Ασέπ. καλησπέρα συνάδελφοι...γνωρίζετε πόσα μόρια προύπηρεσίας πρέπει να έχει κάποιος προκειμένου να τον καλέσουν ως ωρομίσθιο? ευχαριστώ a priori και καλή δύναμη σε όλους μας!!
Θεωρείτε ότι χρειάζεται να καταθέσουμε βεβαίωση προυπηρεσίας στον ΑΣΕΠ αν είναι λιγότερη από 6 μήνες ;
Παράθεση από: MANNI στις Ιουλίου 28, 2008, 03:04:15 pmΘεωρείτε ότι χρειάζεται να καταθέσουμε βεβαίωση προυπηρεσίας στον ΑΣΕΠ αν είναι λιγότερη από 6 μήνες ; Νομίζω ότι στον τελευταίο ΑΣΕΠ για τους 5 μήνες αναγνωρίστηκαν 0,5 μόρια ,για τους 10 μήνες ...1 μόριο κ.ο.κ. και όχι για τους 6 μήνες...0,5 μόριο,για τους 12 μήνες...1 μόριο κ.ο.κ. Αυτό μπορεί να το διασταυρώσει κανείς βλέποντας τον πίνακα επιτυχόντων του ΑΣΕΠ. Αν έχεις λιγότερους από 5 μήνες προϋπηρεσίας δεν χρειάζεται να καταθέσεις βεβαίωση.
Αυτό πιστεύω κι εγώ.Αναρωτιέμαι όμως,γιατί κάποιοι καταθέτουν και με 1 ή 2 μήνες προυπηρεσία? Μήπως τελικά έχει κάποια σημασία?
Παράθεση από: shania στις Ιουλίου 28, 2008, 03:29:00 pmΑυτό πιστεύω κι εγώ.Αναρωτιέμαι όμως,γιατί κάποιοι καταθέτουν και με 1 ή 2 μήνες προυπηρεσία? Μήπως τελικά έχει κάποια σημασία?Κι εγώ που είχα λιγότερο από 3 μήνες τη δήλωσα για τον προηγούμενο ΑΣΕΠ, με το σκεπτικό ότι "αφού την έχω γιατί να μη τη δηλώσω;" . Όμως θεωρώ ότι δεν χρειαζόταν ...
Παράθεση από: zena0301 στις Ιουλίου 28, 2008, 01:05:51 pmΠαράθεση από: marion στις Ιουλίου 25, 2008, 11:06:58 pmΕνημερωτικά και να είσαι στους επιτυχόντες, αν δεν έχεις μόρια από προηγούμενο Ασεπ ή από προϋπηρεσία, πολύ δύσκολο να σε καλέσουν ακόμη και ως ωρομίσθιο, έστω και αν βρίσκεσαι πολύ κοντά στους τελευταίους διοριστέους. Τουλάχιστον αυτό συνέβη με τον τελευταίο Ασέπ. καλησπέρα συνάδελφοι...γνωρίζετε πόσα μόρια προύπηρεσίας πρέπει να έχει κάποιος προκειμένου να τον καλέσουν ως ωρομίσθιο? ευχαριστώ a priori και καλή δύναμη σε όλους μας!! ευχαριστώ για την ανταπόκριση.17,5 μόρια??μια γνωστή μου την κάλεσαν με κάτω από 10,από ο,τι μου είπε.πως έγινε?μήπως υπήρχαν τόσο πολλά κενά??Εμένα φέτος με κάλεσαν με 17,5 μόρια ωρομίσθια στις 20 Ιανουαρίου στηνΑ Αθήνας .Τα μόρια τα είχα από 2 ΑΣΕΠ και προυπηρεσία
ευχαριστώ για την ανταπόκριση.17,5 μόρια??μια γνωστή μου την κάλεσαν με κάτω από 10,από ο,τι μου είπε.πως έγινε?μήπως υπήρχαν τόσο πολλά κενα?