0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΝΙΚΗ, σε βοήθησαν αυτά τα βιβλία καθόλου. Γενικά αξίζει να τα πάρω? Κι αν ναι, ποιο προτείνετε ανα μάθημα?
Παράθεση από: Panayota στις Σεπτεμβρίου 06, 2008, 02:52:21 pmΝΙΚΗ, σε βοήθησαν αυτά τα βιβλία καθόλου. Γενικά αξίζει να τα πάρω? Κι αν ναι, ποιο προτείνετε ανα μάθημα?Εγώ πήρα Νέα Ελληνικά λόγω των αναλύσεων των κειμένων..Κατά τ'άλλα? Πολύ επιγραμματικά αναφέρονται όλα..Δεν θα΄παιρνα ιστορία πάντως και αρχαία..εγω πηρα 8 τετοια βιβλια του προηγουμενου ασεπ αν και φετος δινω πρωτη φορα.μου γανηκαν καλα.οσο για την ιστορια πητα ενα του μπονια και μου αρεσε πολυ.τωρα τι να σου πω.ειναι πολυ επιγραμματικα σιγουρα αλλα εχεις συγκεντρωμενες καποιες πληροφοριες.οπου να ναι θα βγουν και τα καινουρια!κανε μια βολτα απο ενα καλο βιβλιοπωλειο,κοιταξε τα ολα και αποφασισε.εγω πιστευω οτι αξιζει να παρεις καποια ιδιως τωρα που δινεις πρωτη φορα.
Καλημερα!Ηθελα να ρωτησω τη γνωμη σας για τη βοηθεια που προσφερει το φροντιστηριο Μπονια στην ιστορια.Πιστευετε οτι ειναι καλυτερα να παρακολουθησω η να παρω τις σημειωσεις μονο που λογικα θα βασιζονται στην επικειμενη υλη?ειναι μεγαλο το ευρος της υλης μας και λογω του οτι εχω τελειωσει το τμημα φιλολογιας δεν εχω ασχοληθει τοσο πολυ με την ιστορια.Παρακαλω ας με βοηθησει καποιος.
Γεια σου!ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση.Πηγα στα 2 πρωτα μαθηματα.Καλα ηταν απλα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να ειναι καλες οι σημειωσεις του μαθηματος.μενω αγρινιο οποτε ειναι δυσκολο να πηγαινω τα σ/κ αθηνα.Σκεφτομουν να παρω μονο τις σημειωσεις του.Θεωρεις οτι μονο με τις σημειωσεις μπορει να εχει καποιος ενα καλο αποτελεσμα?
γνωρίζει καποιος κανενα καλό φροντιστήριο για ειδική ιστοριας???δε ξέρω που να απευθυνθώ......
Γειά σου, είμαι Φιλόλογος και επιθυμώ να λάβω συμμετοχή στον Διαγωνισμό εκπαιδευτικών.Συμφωνώ με όσα αναφέρεις για τον Ασεπ και θα ήθελα να σε ρωτήσω για τα συγγράμματα Ιστορίας. Ποιά συγκεκριμένα διάβασες.ΕυχαριστώΣυναδελφικά