0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 23, 2011, 05:16:18 pmΕίναι οι 7.000 που έλεγαν, πολλαπλασιασμένες επί του ιερού αριθμού 3 της τρόικας......aristos2 είσαι οκ.....και με τη βούλα αναπληρωτής....Αυτό το γνώριζα ημίγυμνη καταστροφολόγα γοργόνα ..., μα δε μου αρκεί πια ...!
Είναι οι 7.000 που έλεγαν, πολλαπλασιασμένες επί του ιερού αριθμού 3 της τρόικας......aristos2 είσαι οκ.....και με τη βούλα αναπληρωτής....
να ρωτησω κατι που δεν καταλαβα. στο αρθρο αναφερονται και 600 μονιμοι διορισμοι εκπαιδευτικων. ειναι αυτοι που εγιναν;
Παράθεση από: aristos2 στις Αυγούστου 24, 2011, 08:47:52 amΠαράθεση από: adigoni στις Αυγούστου 23, 2011, 05:16:18 pmΕίναι οι 7.000 που έλεγαν, πολλαπλασιασμένες επί του ιερού αριθμού 3 της τρόικας......aristos2 είσαι οκ.....και με τη βούλα αναπληρωτής....Αυτό το γνώριζα ημίγυμνη καταστροφολόγα γοργόνα ..., μα δε μου αρκεί πια ...! \Σε κανεναν δεν αρκει πια.Με τι καρδια να μπουμε σε ταξη και να δωσουμε τον καλυτερο μας εαυτο , οταν θα στριφογυρναει η αμφιβολια στο μυαλο μας αν θα υπαρχουμε του χρονου.
Σιγα μη τους κανουμε τη χαρη να σταματησουμε να υπαρχουμε κιολας.Αλλα ως εκπαιδευτικοι μας βλεπω εξαφανιζολ απο τον εκπαιδευτικο χαρτη.Εκτος και αν παψει να υπαρχει αυτη ως υπουργος παιδειας, ειλικρινα βρειτε μου εναν χειροτερο που σας ερχεται στο μυαλο ( εκτος απο τον Παγκαλο)
Θα δοθουν πιστωσεις σε δημους και θα μπορουν να προσλαμβανουν και εκπαιδευτικους.Δεν ξερω αν το ενα εχει σχεση με το αλλο αλλα κανω το δικηγορο του διαβολου γιατι μου φαινεται περιεργη η αλλαγη του νουμερου επι 4 σε τρεις μολις ημερες.Επιπλεον κατι με ξενιζει με τις εργατοωρες.
Παράθεση από: kairi στις Αυγούστου 24, 2011, 09:03:54 amνα ρωτησω κατι που δεν καταλαβα. στο αρθρο αναφερονται και 600 μονιμοι διορισμοι εκπαιδευτικων. ειναι αυτοι που εγιναν;Φυσικά.
Συνάδελφοι,συγγνώμη κιόλας διότι δεν είδα αν έχει σχολιαστεί αυτό πρωτύτερα,αλλά έχω μια απορία: η έκφραση "ανθρωπομήνες" από πότε χρησιμοποιείται; Γιατί εγώ πρώτηφορά σε αυτό το κείμενο την είδα και σκιάχτηκα...
Γιατί οι 600 διορισμοί έγιναν 546;