0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
δεν μου έδωσαν γιατί το ραντεβού ήταν πρωινή ώρα και εγώ δούλευα ολοήμερο...θεωρητικά προλάβαινα...ετσι μου είπαν....Μη το ψάχνεις οι άδειες είναι θέμα διευθυντή ή γραφείου...άλλου τις παίρνεις και για αναψυχή και αλλού τη ζητάς για σοβαρό λόγο και δεν στη δίνουν με τίποτα...σε άδεια ασθενείας σε δυσπρόσιτη περιοχή έστειλαν ελεγκτή να δει αν είσαι στο σπίτι!!! που να πάς απο το δυσπρόσιτο?
όλοι ικα έχουμε αλλά το θέλουν από δημόσιο νοσοκομείο...κλείνεις ραντεβού και πληρώνεις 34 ευρώ...γύρω στα 20 λένε οτι παίρνεις πίσω από το ικα μετα, αν προσκομίσεις την απόδειξη ...αλλά ποιος πάει???[/quotδεν ισχύει αυτό πλέον με το δημόσιο νοσοκομείο....πηγαίνεις σε όποιον γιατρό θες ακόμα και σε ιδιωτικό και τα κάνεις.
Είναι σίγουρο ότι ισχύει για 3 χρόνια; Στη πρωτοβάθμια που ήμουν πέρυσι μου κράτησαν το πιστοποιητικό (ήταν το γνήσιο) γιατί μου είπαν πως είναι για 2 χρόνια, έχει λήξει και πως πρέπει να βγάλω άλλο για φέτος..
Κι εγώ έβγαλα το πιστοποιητικό υγείας το 2009 και το χρησιμοποίησα για 2009-2010 και 2010-2011. Που μπορούμε να βρούμε την εγκύκλιο ότι ισχύει για 3 χρόνια; Εγώ δεν έχω κάνει καμιά ενέργεια για να βγάλω καινούριο. Έχω καθησυχαστεί στο ότι ισχύει 3 χρόνια. Α! Και κάτι άλλο. Επειδή δε θυμάμαι, πάλι καταθέτουμε πτυχίο, ταυτότητα και βεβαίωση κτήσης πτυχίου; Πόσες φορές πια;