Σύνολο ψηφοφόρων: 92
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απρίλιο και Μάιο ρε παιδιά μου κράτησαν 244 ευρώ και δε βάζω τις απεργίες...νεοδιόριστος!
έτσι μπράβο....που μάθαμε στο σούσι και την αστακομακαρονάδα!!! Τώρα να δεις, με τα ραδίκια όλες μοντέλα θα γίνουμε!!! Ε ωρέ, σκεφθείτε θετικά, δε θα μας βάλουν κάτω, δε θα μας τσακίσουν αδέλφια.
Παράθεση από: dimfil στις Μαΐου 03, 2010, 12:05:18 amΑπρίλιο και Μάιο ρε παιδιά μου κράτησαν 244 ευρώ και δε βάζω τις απεργίες...νεοδιόριστος!Η περικοπή, η πρώτη ήταν γύρω στα 5ο ευρώ. Και εμένα τόσα μου έκοψαν περίπου, τώρα που τα υπολογίζω (η περικοπή είναι οριζόντια). Αυτά δεν μπορούσαν να μη στ' αφαιρέσουν, γιατί στην αναδρομική περικοπή δεν ισχύει η μείωση της παρακράτησης φόρου, όμως στο νέο μισθό που θα παίρνουμε δε θα είναι η περικοπή τόσο μεγάλη, γιατί θα δρα αντισταθμιστικά η μείωση της παρακράτησης φόρου, κατάλαβες;
Να ρωτήσω κάτι... Που συζητάμε για πάγωμα μισθών, δηλαδή το μισθό που παίρνει κάποιος τώρα, θα συνεχίσει να τον παίρνει με τις μειώσεις που προβλέπονται;Πιο συγκεκριμένα... Αλλάζει μεν κάποιος τυπικά ΜΚ λόγω χρόνου υπηρεσίας αλλά τα επιπλέον χρήματα δεν τα παίρνει;
Παράθεση από: Martha72 στις Μαΐου 02, 2010, 11:48:00 pmέτσι μπράβο....που μάθαμε στο σούσι και την αστακομακαρονάδα!!! Τώρα να δεις, με τα ραδίκια όλες μοντέλα θα γίνουμε!!! Ε ωρέ, σκεφθείτε θετικά, δε θα μας βάλουν κάτω, δε θα μας τσακίσουν αδέλφια. Μου φαίνεται τα χρόνια λιτότητας που ακολουθούν είναι συνέπεια όχι του χρέους αλλα των γιατρών που φωνάζουν ότι οι Ελληνες και τα Ελληνόπουλα είναι από τους πιο παχύσαρκους της Ευρώπης.Εμπρός όλοι... να φυτέψουμε ζαρζαβατικά στις γλάστρες των μπαλκονιών μας! Που μου θέλετε τριανταφυλλιές!!! Καμμια ντοματιά, κανα μαρουλάκι, κανα σπανάκι. Διώξτε και τα κατοικίδια του στυλ σκύλος γάτα κτλ και πάρτε κανα κοτόπουλο (τζάμπα φρέσκα αυγά), κουνελάκι (γίνεται ωραίο στιφάδο σε δύσκολες ώρες), ή κανα προβατάκι (φρεσκότατο γάλα, τυρί και μαλλί για να πλέξουμε καμμια μπλούζα).Εμπρός στο δρόμο που χάραξε το farm-ville!
Παράθεση από: irene.a στις Μαΐου 03, 2010, 09:58:05 amΝα ρωτήσω κάτι... Που συζητάμε για πάγωμα μισθών, δηλαδή το μισθό που παίρνει κάποιος τώρα, θα συνεχίσει να τον παίρνει με τις μειώσεις που προβλέπονται;Πιο συγκεκριμένα... Αλλάζει μεν κάποιος τυπικά ΜΚ λόγω χρόνου υπηρεσίας αλλά τα επιπλέον χρήματα δεν τα παίρνει;παγωμα μισθων σημαινει οτι ο μισθος δεν παιρνει αυξηση για να αναπροσαρμοστει στην αυξηση κοστους ζωης. Η αλλαγη κλιμακιου ειναι περιπου 30ευρω και νομιζω προσαρμοζεται στο βασικο μισθο.Αρα οταν αλλαζει το ΜΚ αυξανεται(κατα 30ευρω) ο μισθος ανεξαρτητα απο το παγωμα
Καθαρά γύρω στο ένα 1000ρικο ΗΤΑΝ ο μισθός...