0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχει δουλεψει κανεις Νew Trends ECPE? ανταποκρινεται στο επιπεδο των εξετασεων?
σκεφτομαι να το χρησιμοποιησω σε παιδι που μου ηρθε για ιδιαιτερο φετος . εχει ηδη παρει advanced. Μπορεις να μου προτεινεις κατι καλυτερο?
στην express εννοεις το Stars and Stripes? το εχεις δουλεψει? ξερεις αν ο εκδοτικος οικος κανει εκπτωση ή δινει teacher' book?
Αγχώνομαι με αυτά που ακούω! Φέτος δεν είχα μαθητές σε αυτό το επίπεδο οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη για τη δυσκολία των θεμάτων, από Σεπτέμβρη όμως θα ξεκινήσω με 2 φοιτητές που θέλουν να δώσουν σε ένα-ενάμιση χρόνο ECPE. Το stars and stripes από express, πώς σας φαίνεται? Και για γραμματική και εκθέσεις, τί προτείνετε?
Για να πω την αλήθεια εμένα μου φαίνονται πολλά τα βιβλία............
Γεια σας Οπως ειπα και στο νημα σχετικα με βιβλια αγγλικων, προκειται ν αναλαβω μια κοπελα 22 ετων, αποφοιτη πανεπιστημιακης σχολης με σχετικα καλο επιπεδο γνωσης της γλωσσας πουθελει να δοκιμασει τον Μαϊο..Κατεληξα ψαχνοντας διαφορα βιβλια στα εξης:1. Mastermind Burlington2. Build up your vocabulary skills HAU3. Build up your listening skills HAU4. Build up your proficiency HAU5. Practise tests HAU η απ'τον ΓριβαΙσως αν χρειαστει να προσθεσω και 6ο βιβλιο για λεξιλογιο οπως της Sylvia Kar ή για εκθεσεις.Πως σας φαινεται? Ειναι πολλα τα βιβλια? Οχι τιποτε αλλο αλλα ειναι και οι καιροι δυσκολοι!Ευχαριστω