0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Λουλου στις Οκτωβρίου 09, 2008, 06:29:03 pmΔιαβασε καλυτερα το μηνυμα του που πετιεσαι σαν την π. και μετα μιλα,ο ιδιος λεει οτι δεν ενδιαφερεται να μπει στην εκπαιδευση ,συγγνωμη θα ειμαι στελεχος με οτι συνεπαγεται μισθολογικα αυτο και θα πηγαινα για 1000 ευρω στην εκπάιδευση?Αν δεν κανω λαθος 4 μισθοι μονιμων 4χ1000=4000 ευρω,ξερεις πολλους στην Ελλαδα να παιρνουν αυτον τον μισθο???Επειδή τα έχω διαβάσει, θα σε ενημερώσω ότι πέρισυ τον ενδιέφερε να μπει αλλά δεν του έκατσε. Φέτος οι υποχρεώσεις του και οι συγκυρίες δεν του το επιτρέπουν, όπως είπε.Επίσης για πολλούς το οικομομικό μπορεί να μην είναι το πρωτεύον αλλά η ποιότητα ζωής. Πιστεύω πως γνωρίζεις τι σημαίνει ποιότητα ζωής και ποιες είναι οι συνθήκες στον ιδιωτικό τομέα. Είσαι εσύ ικανή να κρίνεις κάποιον για τις επιλογές του? Κοίταξε καλύτερα το δοκάρι στο μάτι σου και άσε την ακίδα στο μάτι των άλλων. Η μιζέρια είναι τόσο έντονη σε κάποιους που τους κάνει να εκδηλώνουν την κακία και τη ζήλεια τους σε υπέρμετρο βαθμό. Επίσης το επίπεδο σου είναι χαμηλότατο, εγώ δεν σε έβρισα ούτε σε χαρακτήρισα κοπέλα μου. Την άποψη μου εξέφρασα. Συγνώμη αν ήταν διαφορετική από τη δική σου
Διαβασε καλυτερα το μηνυμα του που πετιεσαι σαν την π. και μετα μιλα,ο ιδιος λεει οτι δεν ενδιαφερεται να μπει στην εκπαιδευση ,συγγνωμη θα ειμαι στελεχος με οτι συνεπαγεται μισθολογικα αυτο και θα πηγαινα για 1000 ευρω στην εκπάιδευση?Αν δεν κανω λαθος 4 μισθοι μονιμων 4χ1000=4000 ευρω,ξερεις πολλους στην Ελλαδα να παιρνουν αυτον τον μισθο???
Γιαννη thanks για την παρεμβαση ,η σιωπη μου προς απαντηση του ηταν οτι καλυτερο προς αυτον ,εσυ καταλαβαινεις ,το οτι κοπτεται τοσο για την υποστηριξη διευθυνταδων λεει πολλα ,το forum δεν ειναι ηλιθιο!!!
Παράθεση από: nikolopol στις Οκτωβρίου 10, 2008, 02:38:21 pmΜην τσακωνεστε.........Πάντως ο Ντινιεράκης και ο Κρικώνης ξαναβάλανε τα παιδια τους....Α ρε Ελλαδιτσα..................Σαν τους βασιλιάδες και αυτοι απο πατέρα σε παιδί το Στέματι ξέρεις για το Ντινιεράκη?
Μην τσακωνεστε.........Πάντως ο Ντινιεράκης και ο Κρικώνης ξαναβάλανε τα παιδια τους....Α ρε Ελλαδιτσα..................Σαν τους βασιλιάδες και αυτοι απο πατέρα σε παιδί το Στέμα
Παράθεση από: Vania στις Σεπτεμβρίου 08, 2008, 07:03:49 pmσυγγνωμη και παλι για την ασχρετοσυνη μου αλλα ειπαμε...ειμαι νεα :-\τι ακριβως ειναι η σιβιτανιδειος????που βρισκεται???εκει ως τι σε παιρνουν??απο τα λιγα που διαβασα απο τις συνεντευξεις,μου φανηκε οτι ειναι δυσκολο να μπεις εκει ???τι ειναι αυτο βρε συναδελφοι???ας διαφωτισει καποιος και μενα το μικρο απειρο Είναι Δημόσια Σχολή.(Συγκρότημα απο Σχολεία).
συγγνωμη και παλι για την ασχρετοσυνη μου αλλα ειπαμε...ειμαι νεα :-\τι ακριβως ειναι η σιβιτανιδειος????που βρισκεται???εκει ως τι σε παιρνουν??απο τα λιγα που διαβασα απο τις συνεντευξεις,μου φανηκε οτι ειναι δυσκολο να μπεις εκει ???τι ειναι αυτο βρε συναδελφοι???ας διαφωτισει καποιος και μενα το μικρο απειρο
Παιδια στη σιβιτανιδειο ως τι καλουν φετος? αναπληρωτες μόνο ή και ωρομισθιους?
Παράθεση από: nikolopol στις Οκτωβρίου 10, 2008, 02:38:21 pmΜην τσακωνεστε.........Πάντως ο Ντινιεράκης και ο Κρικώνης ξαναβάλανε τα παιδια τους....Α ρε Ελλαδιτσα..................Σαν τους βασιλιάδες και αυτοι απο πατέρα σε παιδί το Στέμαόταν λες ότι έβαλε τους δικούς του , τι εννοείς, έβαλε άτομα που δεν άξιζαν να μπούνε?εαν είχαν τα τυπικά προσόντα τότε καλώς μπήκανε, μεταπτυχιακό κλπ
Παράθεση από: giannispolo στις Νοεμβρίου 14, 2008, 12:53:46 amΠαράθεση από: nikolopol στις Οκτωβρίου 10, 2008, 02:38:21 pmΜην τσακωνεστε.........Πάντως ο Ντινιεράκης και ο Κρικώνης ξαναβάλανε τα παιδια τους....Α ρε Ελλαδιτσα..................Σαν τους βασιλιάδες και αυτοι απο πατέρα σε παιδί το Στέμαόταν λες ότι έβαλε τους δικούς του , τι εννοείς, έβαλε άτομα που δεν άξιζαν να μπούνε?εαν είχαν τα τυπικά προσόντα τότε καλώς μπήκανε, μεταπτυχιακό κλπΤα παιδια τους εννοω.............ο μεν Ντινιεράκης την κόρη του και ο Κρικώνης τα παιδια του........όσο για τα προσόντα αστα καλύτερα........καποιοι καλό ειναι να κοιτάξουν μέχρι και ηλικίες