0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΤΟ ΕSOS δημοσίευσε τους πίνακες αναπληρωτών ΠΕ02 της Σιβιτανιδείου1η παρατήρηση δεν γράφονται τα μόρια των υποψηφίων2η παρατήρηση - ενώ ήταν η 2η επιλογή μου δεν υπάρχει καν το όνομά μου....Έχω μπροστά μου την αίτηση... Γνωρίζετε κάτι?
απο αυτούς τους πίνακες αναπληρωτών θα τους πάρουν όλους;
Παράθεση από: tsikoman στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 02:50:32 pmαπο αυτούς τους πίνακες αναπληρωτών θα τους πάρουν όλους;Έτσι καταλαβαίνω. Διαφορετικά, τι νόημα έχουν;
Παράθεση από: marion στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 02:51:57 pmΠαράθεση από: tsikoman στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 02:50:32 pmαπο αυτούς τους πίνακες αναπληρωτών θα τους πάρουν όλους;Έτσι καταλαβαίνω. Διαφορετικά, τι νόημα έχουν; μόλις είδα ότι στους φιλολόγους έχουν πάρει 900+ άτομα.άρα κάτι άλλο παίζει. ...
Παράθεση από: tsikoman στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 02:50:32 pmαπο αυτούς τους πίνακες αναπληρωτών θα τους πάρουν όλους;Ευσεβείς πόθοι.. Μάλλον απλά ξεχώρισαν όσους δήλωσαν τη Σιβιτανίδειο για να ξέρουν ποιους θα στείλουν (αν στείλουν) εκεί.
Παράθεση από: tsikoman στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 02:57:51 pmΠαράθεση από: marion στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 02:51:57 pmΠαράθεση από: tsikoman στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 02:50:32 pmαπο αυτούς τους πίνακες αναπληρωτών θα τους πάρουν όλους;Έτσι καταλαβαίνω. Διαφορετικά, τι νόημα έχουν; μόλις είδα ότι στους φιλολόγους έχουν πάρει 900+ άτομα.άρα κάτι άλλο παίζει. ... Για τη Σιβιτανίδειο μιλάμε, όχι γενικά. Που έχεις δει ότι έχουν κληθεί 900+ φιλόλογοι; Εννοείς, αυτούς που διορίστηκαν φέτος μαζί με τους αναπληρωτές της α' φάσης που ακολούθησαν;
Παράθεση από: Landau στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 03:01:42 pmΠαράθεση από: tsikoman στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 02:50:32 pmαπο αυτούς τους πίνακες αναπληρωτών θα τους πάρουν όλους;Ευσεβείς πόθοι.. Μάλλον απλά ξεχώρισαν όσους δήλωσαν τη Σιβιτανίδειο για να ξέρουν ποιους θα στείλουν (αν στείλουν) εκεί.έτσι θα είναι!έγινε απλά κάποιο ξεσκαρτάρισμα.με ποιές προυποθέσεις όμως έγινε αυτό; τι είχαν δηλώσει στην αίτησή τους αυτά τα άτομα; είχε αντίστοιχο κουτάκι για τη Σιβιτανίδειο;δε θυμάμαι και δεν έχω μπροστά μου και την αίτησή μου.
Παράθεση από: tsikoman στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 03:03:46 pmΠαράθεση από: Landau στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 03:01:42 pmΠαράθεση από: tsikoman στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 02:50:32 pmαπο αυτούς τους πίνακες αναπληρωτών θα τους πάρουν όλους;Ευσεβείς πόθοι.. Μάλλον απλά ξεχώρισαν όσους δήλωσαν τη Σιβιτανίδειο για να ξέρουν ποιους θα στείλουν (αν στείλουν) εκεί.έτσι θα είναι!έγινε απλά κάποιο ξεσκαρτάρισμα.με ποιές προυποθέσεις όμως έγινε αυτό; τι είχαν δηλώσει στην αίτησή τους αυτά τα άτομα; είχε αντίστοιχο κουτάκι για τη Σιβιτανίδειο;δε θυμάμαι και δεν έχω μπροστά μου και την αίτησή μου.Έπρεπε να έχεις δηλώσει τη Σιβιτανίδειο ως ξεχωριστή επιλογή στην αίτηση που καταθέσαμε.Υπήρχε σχετικό παράδειγμα στην εγκύκλιο.
Παράθεση από: marion στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 03:07:21 pmΠαράθεση από: tsikoman στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 03:03:46 pmΠαράθεση από: Landau στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 03:01:42 pmΠαράθεση από: tsikoman στις Σεπτεμβρίου 10, 2010, 02:50:32 pmαπο αυτούς τους πίνακες αναπληρωτών θα τους πάρουν όλους;Ευσεβείς πόθοι.. Μάλλον απλά ξεχώρισαν όσους δήλωσαν τη Σιβιτανίδειο για να ξέρουν ποιους θα στείλουν (αν στείλουν) εκεί.έτσι θα είναι!έγινε απλά κάποιο ξεσκαρτάρισμα.με ποιές προυποθέσεις όμως έγινε αυτό; τι είχαν δηλώσει στην αίτησή τους αυτά τα άτομα; είχε αντίστοιχο κουτάκι για τη Σιβιτανίδειο;δε θυμάμαι και δεν έχω μπροστά μου και την αίτησή μου.Έπρεπε να έχεις δηλώσει τη Σιβιτανίδειο ως ξεχωριστή επιλογή στην αίτηση που καταθέσαμε.Υπήρχε σχετικό παράδειγμα στην εγκύκλιο.ευχαριστώ marionελπίζω να το συμπληρωσες κι εσύ!
Πώς θα πάρουν σε αυτόν τον πίνακα?