0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Froski εγω αλλο φοβαμαι.........Αν παρει πρωτα απο τον πινακα αναπληρωτων...θα φυγουν ολοι απο μπροστα για τα κενα ανα την ελλαδα...μετα θα ανοιξει η Σιβιτ, εκει δεν ειμαστε στους πινακες και θα δουμε να δουλευουν ατομα με μικροτερες προυπηρεσιες.Τι κανουμε??Εχω πελαγωσει..........
Και εν τω μεταξύ συνάδελφοι που πλήρωσαν για ένα σεμινάριο 400 ωρών, και το οποίο κάποιοι ούτε που πάτησαν να το παρακολουθήσουν, από σήμερα δουλεύουν στα ειδικά σχολεία και μαζεύουν προυπηρεσία. Και τα κορόιδα στην αναμονή...
Παράθεση από: tinakipe17 στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 12:04:28 amFroski εγω αλλο φοβαμαι.........Αν παρει πρωτα απο τον πινακα αναπληρωτων...θα φυγουν ολοι απο μπροστα για τα κενα ανα την ελλαδα...μετα θα ανοιξει η Σιβιτ, εκει δεν ειμαστε στους πινακες και θα δουμε να δουλευουν ατομα με μικροτερες προυπηρεσιες.Τι κανουμε??Εχω πελαγωσει..........Ούτως ή άλλως οι πίνακες κλειδώνουν οπότε δεν θα σε περάσει κανείς του χρόνου. Και η επιπλέον προυπηρεσία που θα αποκτήσουν όσοι δουλέψουν φέτος θα μεταφραστεί σε ελάχιστα μόρια στους νέους πίνακες του '12.
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 10:09:34 amΠαράθεση από: tinakipe17 στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 12:04:28 amFroski εγω αλλο φοβαμαι.........Αν παρει πρωτα απο τον πινακα αναπληρωτων...θα φυγουν ολοι απο μπροστα για τα κενα ανα την ελλαδα...μετα θα ανοιξει η Σιβιτ, εκει δεν ειμαστε στους πινακες και θα δουμε να δουλευουν ατομα με μικροτερες προυπηρεσιες.Τι κανουμε??Εχω πελαγωσει..........Ούτως ή άλλως οι πίνακες κλειδώνουν οπότε δεν θα σε περάσει κανείς του χρόνου. Και η επιπλέον προυπηρεσία που θα αποκτήσουν όσοι δουλέψουν φέτος θα μεταφραστεί σε ελάχιστα μόρια στους νέους πίνακες του '12.Δεν ειναι μονο η προυπηρεσια, ειναι και που θα σε στειλουν (ενω θα μπορουσες να ησουν Αθηνα) και ποτε θα ξεκινησεις να δουλευεις να μπορεις να ζησεις.
Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 09:28:41 amΚαι εν τω μεταξύ συνάδελφοι που πλήρωσαν για ένα σεμινάριο 400 ωρών, και το οποίο κάποιοι ούτε που πάτησαν να το παρακολουθήσουν, από σήμερα δουλεύουν στα ειδικά σχολεία και μαζεύουν προυπηρεσία. Και τα κορόιδα στην αναμονή...Το είδα κι εγώ χθες βράδυ και δεν μπόρεσα να κοιμηθώ απ'τη στενοχώρια μου!! Τι φρίκη!!!
Από το Υπουργείο με ενημέρωσαν ότι οι Πίνακες της Σιβιτανιδείου θα ξαναβγούν και με αυτούς που είχαν βάλει και το κουτάκι για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Παράθεση από: froski στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 09:38:08 amΠαράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 09:28:41 amΚαι εν τω μεταξύ συνάδελφοι που πλήρωσαν για ένα σεμινάριο 400 ωρών, και το οποίο κάποιοι ούτε που πάτησαν να το παρακολουθήσουν, από σήμερα δουλεύουν στα ειδικά σχολεία και μαζεύουν προυπηρεσία. Και τα κορόιδα στην αναμονή...Το είδα κι εγώ χθες βράδυ και δεν μπόρεσα να κοιμηθώ απ'τη στενοχώρια μου!! Τι φρίκη!!!Το έψαχνα χθες βράδυ για τα σεμινάρια αυτά... Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν εύκολα αυτά τα σεμινάρια ή πόσο κόστισαν. Το θέμα είναι αυτοί που τώρα έχουν προσληφθεί στα ειδικά σχολεία να έχουν συνείδηση της ευθύνης που φέρουν.Γιατί αν οι μαθητές στα μη ειδικά σχολεία διψούν για γνώσεις μια φορά, οι μαθητές στα ειδικά διψούν πολλαπλάσιες φορές συν το γεγονός ότι παιδαγωγικες μέθοδοι που πρέπει να εφορμοστούν διαφέρουν σε μεγάλο βαθμο.Παράθεση από: Green στις Σεπτεμβρίου 14, 2010, 10:32:07 amΑπό το Υπουργείο με ενημέρωσαν ότι οι Πίνακες της Σιβιτανιδείου θα ξαναβγούν και με αυτούς που είχαν βάλει και το κουτάκι για την υπόλοιπη Ελλάδα.Ναι ε? Νομίζω ορθώς θα γίνει αυτό αν και μετά θα τρέμω μήπως με πάρουν εκεί...
Όπως διάβασα σε άλλο τόπικ και από την εμπειρία μου, η Σιβ θα πάρει 10-15 ΠΕ1702 (αναπληρωτές ή αποσπασμένους). Ανάλογα με το ποια σειρά είσαι στον πίνακα και αν έχεις βάλει "Ναι σε όλα" μπορείς να κάνεις τις προβλέψεις. Πέρυσι πήραν περίπου 18 αναπληρωτές στο υπουργείο παιδείας. Υπολόγισε φέτος κάτι παραπάνω.Στο κάτω κάτω βρε tinaki, όλα αυτά τα χρόνια στη Σιβ δούλευαν άτομα με μικρότερη προϋπηρεσία από εμάς. Φέτος θα στενοχωριθούμε πιο πολύ επειδή θα το δούμε να γίνεται μπροστά στα μάτια μας; Αυτή είναι η διαφορά. Λυπάμαι.
ΓΕΙΑ ΣΟΥ FROSKI.Ειπες οτι θα παρει η σιβιτ 10-15 πε 17.02 και περισσοτερους απο 18 αναπληρωτες απο τον πινακα...αλλα το ξερεις σιγουρα αυτο?θα παρει απο τον πινακα αναπληρωτων πανω απο 20 ατομα το υπουργειο περα απο την σιβιτ?