0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω.Είμαι αποσπασμένος σε άλλο πυσδε και δε συμπληρώνω ωράριο στο σχολείο τοποθέτησής μου επομένως θα με διαθέσουν και σε άλλο.Είχα την εντύπωση ότι τα μόρια δυσμενών συνθηκών πηγαίνουν ανάλογα με τις ημέρες(π.χ. 3 μέρες σε σχολείο με 6 μόρια 2 σε σχολείο με 3) αλλά πληροφορήθηκα ότι αν το σχολείο τοποθέτησης έχει περισσότερα μόρια από το σχολείο διάθεσης τότε παίρνω τα περισσότερα.Ισχύει κάτι τέτοιο;δε μου φαίνεται και τόσο λογικό!Αν κάποιος μπορεί να παραθέσει τη σχετική νομοθεσία θα ήμουν ευγνώμων!Ευχαριστώ πολύ...
Παράθεση από: ernesto στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 08:26:49 pmΣυνάδελφοι μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω.Είμαι αποσπασμένος σε άλλο πυσδε και δε συμπληρώνω ωράριο στο σχολείο τοποθέτησής μου επομένως θα με διαθέσουν και σε άλλο.Είχα την εντύπωση ότι τα μόρια δυσμενών συνθηκών πηγαίνουν ανάλογα με τις ημέρες(π.χ. 3 μέρες σε σχολείο με 6 μόρια 2 σε σχολείο με 3) αλλά πληροφορήθηκα ότι αν το σχολείο τοποθέτησης έχει περισσότερα μόρια από το σχολείο διάθεσης τότε παίρνω τα περισσότερα.Ισχύει κάτι τέτοιο;δε μου φαίνεται και τόσο λογικό!Αν κάποιος μπορεί να παραθέσει τη σχετική νομοθεσία θα ήμουν ευγνώμων!Ευχαριστώ πολύ...Αυτά που αναφέρεις είναι ολόσωστα ... και ας μη σου φαινονται λογικά. Πρόσεξε όμως ισχύουν μόνο γι' αυτους που είναι στην διάθεση του ΠΥΣΔΕ. Για τους αποσπασμένους ισχύει η αναλογία με τις ημέρες ανεξάτρητα αν τοσχολείο τοποθέτησής σου εχει περισσότερα η λιγότερα μόρια από το σχολείο Διαθεσής σου.