0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην ανησυχείτε, αποκλείεται να εξομοιώσουν τα μάστερ με τα σεμινάρια. Αυτό που βλέπω εγώ ως πιο πιθανό (όχι λόγω συμφέροντος) είναι να δοθεί μια γενναία μοριοδότηση στα μάστερ οπότε πάλι στα ίδια καταλήγουμε.
Παράθεση από: Giorgos-Effie στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 02:40:08 pmΜην ανησυχείτε, αποκλείεται να εξομοιώσουν τα μάστερ με τα σεμινάρια. Αυτό που βλέπω εγώ ως πιο πιθανό (όχι λόγω συμφέροντος) είναι να δοθεί μια γενναία μοριοδότηση στα μάστερ οπότε πάλι στα ίδια καταλήγουμε.Ακούστε ποιος πρέπει να ''προτάσεται'' στους πίνακες ΕΑΕ. Ουτε τα μτχ , ουτε τα δι/κα, βασικοι τιτλοι κλπ. Εχω ένα γείτονα που μόλις βγήκε από το τρελοκομείο όπου ήταν κλείσμένος 6 χρόνια . Αυτός εχει όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα μπορεί άνετα να συνδυάσει θεωρία και πράξη!!!! Καλή επιτυχία. !!!!!!
ΤΟ θέατρο του παραλόγου. Τα Μτχ και τα διδα/κα είναι διαφορέτικά τυπικά προσόντα από τους βασικούς τίτλους της γενικής και καθορίζουν καποιον ως εξειδικευμενο. Επίσης θεωρούνται ανώτεροι και διαφορετικοί τίτλοι από τους βασικούς τιτλους στην ΕΑΕ ακόμη και συμφωνα με το Ευρωπροσοντολόγιο. Οτι και να λένε διάφοροι σύλλογοι νομικά δεν στέκει η κατάργηση τους (και σιγά μην τους έλλαβαν ξαφνικά υπόψι...). Επίσης δεν παραβιάζεται καμία αρχή της ισότητας όταν υπάρχουν διαφορετικοί τίτλοι σπουδών (άποψη νομικού). Το ποιο σωστό θα ήταν να κατατάσσονται σε άλλο πίνακα οι έχοντες βασικούς τίτλους, σε αλλο μεταπτυχιακούς κ.λ.π. και να καλούνται με ποσόστοση. Αλλα έιπαμε άλλοι είναι οι λόγοι...
Από ΕΝΕΛΕΑ:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Μετά από δεκάδες mail που λάβαμε θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι πράγματι δεν θα μετράνε τα μεταπτυχιακά-διδακτορικά αλλά από το επόμενο σχολικό έτος 2014-15 και όχι από φέτος.Τούτο ήταν πάγιο αίτημα του Συλλόγου μας εξαρχής και μάλιστα προτείναμε τη μοριοδότησή τους είτε όπως στον ΑΣΕΠ είτε όπως στο βαθμολόγιο-μισθολόγιο. Τελικά προκρίθηκε για λόγους συνταγματικής ισότητας να ισχύσει ό,τι και στους πίνακες της γενικής εκπαίδευσης δηλαδή να μην μοριοδοτούνται καθόλου.Λογικό είναι, σαν επόμενο βήμα να κατατεθεί πρόταση ώστε οι κατέχοντες τους ανωτέρω τίτλους να εισάγονται τουλάχιστον στους πίνακες, στο τέλος, εφόσον έχουν μηδενική προϋπηρεσία και δεν μπορούν διαφορετικά να ξεκινήσουν στην Ε.Α.
Παράθεση από: mendor στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 02:50:46 pmΠαράθεση από: Giorgos-Effie στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 02:40:08 pmΜην ανησυχείτε, αποκλείεται να εξομοιώσουν τα μάστερ με τα σεμινάρια. Αυτό που βλέπω εγώ ως πιο πιθανό (όχι λόγω συμφέροντος) είναι να δοθεί μια γενναία μοριοδότηση στα μάστερ οπότε πάλι στα ίδια καταλήγουμε.Ακούστε ποιος πρέπει να ''προτάσεται'' στους πίνακες ΕΑΕ. Ουτε τα μτχ , ουτε τα δι/κα, βασικοι τιτλοι κλπ. Εχω ένα γείτονα που μόλις βγήκε από το τρελοκομείο όπου ήταν κλείσμένος 6 χρόνια . Αυτός εχει όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα μπορεί άνετα να συνδυάσει θεωρία και πράξη!!!! Καλή επιτυχία. !!!!!! xaxaxaxaxaxxaxaaxaxaxa ΤΕΛΕΙΟ!!!!!αψογη πρόταση και τεκμηριωμένη................εξαιρετικά πνευματώδης!!!!!!γελασαμε πολυ με τη μητερα μου που ηταν διπλα!!!!!εχεις τα συγχραρητηρια της
Παράθεση από: fefyp στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 02:56:17 pmΠαράθεση από: mendor στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 02:50:46 pmΠαράθεση από: Giorgos-Effie στις Σεπτεμβρίου 03, 2013, 02:40:08 pmΜην ανησυχείτε, αποκλείεται να εξομοιώσουν τα μάστερ με τα σεμινάρια. Αυτό που βλέπω εγώ ως πιο πιθανό (όχι λόγω συμφέροντος) είναι να δοθεί μια γενναία μοριοδότηση στα μάστερ οπότε πάλι στα ίδια καταλήγουμε.Ακούστε ποιος πρέπει να ''προτάσεται'' στους πίνακες ΕΑΕ. Ουτε τα μτχ , ουτε τα δι/κα, βασικοι τιτλοι κλπ. Εχω ένα γείτονα που μόλις βγήκε από το τρελοκομείο όπου ήταν κλείσμένος 6 χρόνια . Αυτός εχει όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα μπορεί άνετα να συνδυάσει θεωρία και πράξη!!!! Καλή επιτυχία. !!!!!! xaxaxaxaxaxxaxaaxaxaxa ΤΕΛΕΙΟ!!!!!αψογη πρόταση και τεκμηριωμένη................εξαιρετικά πνευματώδης!!!!!!γελασαμε πολυ με τη μητερα μου που ηταν διπλα!!!!!εχεις τα συγχραρητηρια της Η κατάσταση για γέλια είναι πλέον!! Ευχαριστώ πάντος
μπορείτε για το θέμα αυτό να ανοίξετε ένα καινούργιο!όσο για την 1η φάση πολύ νωρίς προβλέπεται πως θα είναι!