*

Αποστολέας Θέμα: Συζήτηση για νέο σύστημα μοριοδότησης στον πίνακα αναπληρωτών Ε.Α  (Αναγνώστηκε 522270 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος mendor

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Συζήτηση για νέο σύστημα μοριοδότησης στον πίνακα αναπληρωτών Ε.Α
« Απάντηση #266 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2013, 02:32:51 pm »
ΤΟ θέατρο του παραλόγου. Τα Μτχ και τα διδα/κα είναι διαφορέτικά τυπικά προσόντα από τους βασικούς τίτλους της γενικής και καθορίζουν καποιον ως εξειδικευμενο. Επίσης θεωρούνται ανώτεροι και διαφορετικοί τίτλοι από τους βασικούς τιτλους στην ΕΑΕ ακόμη και συμφωνα με το Ευρωπροσοντολόγιο. Οτι και να λένε διάφοροι σύλλογοι νομικά δεν στέκει η κατάργηση τους (και σιγά μην τους έλλαβαν ξαφνικά υπόψι...). :o
Επίσης δεν παραβιάζεται καμία αρχή της ισότητας όταν υπάρχουν διαφορετικοί τίτλοι σπουδών (άποψη νομικού).

Το ποιο σωστό θα ήταν να κατατάσσονται σε άλλο πίνακα οι έχοντες βασικούς τίτλους, σε αλλο μεταπτυχιακούς κ.λ.π. και να καλούνται με ποσόστοση. Αλλα έιπαμε άλλοι είναι οι λόγοι...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Pink-Panther!

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #267 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2013, 02:40:08 pm »
Μην ανησυχείτε, αποκλείεται να εξομοιώσουν τα μάστερ με τα σεμινάρια. Αυτό που βλέπω εγώ ως πιο πιθανό (όχι λόγω συμφέροντος) είναι να δοθεί μια γενναία μοριοδότηση στα μάστερ οπότε πάλι στα ίδια καταλήγουμε.

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #268 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2013, 02:43:36 pm »
μπορείτε για το θέμα αυτό να ανοίξετε ένα καινούργιο!
όσο για την 1η φάση πολύ νωρίς προβλέπεται πως θα είναι!

Αποσυνδεδεμένος mendor

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #269 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2013, 02:50:46 pm »
Μην ανησυχείτε, αποκλείεται να εξομοιώσουν τα μάστερ με τα σεμινάρια. Αυτό που βλέπω εγώ ως πιο πιθανό (όχι λόγω συμφέροντος) είναι να δοθεί μια γενναία μοριοδότηση στα μάστερ οπότε πάλι στα ίδια καταλήγουμε.

Ακούστε ποιος πρέπει να ''προτάσεται'' στους πίνακες ΕΑΕ. Ουτε τα μτχ , ουτε τα δι/κα, βασικοι τιτλοι κλπ. Εχω ένα γείτονα που μόλις βγήκε από το τρελοκομείο όπου ήταν κλείσμένος 6 χρόνια :o. Αυτός εχει όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα μπορεί άνετα να συνδυάσει θεωρία και πράξη!!!!

Καλή επιτυχία. !!!!!! :)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος giotfyt

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #270 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2013, 02:53:27 pm »
Μήπως μπορεί να ερμηνεύσει κανείς τον νέο νόμο;τι θα ισχύσει από του χρόνου για τις προσλήψεις ε.α.;

Αποσυνδεδεμένος fefyp

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #271 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2013, 02:56:17 pm »

Ακούστε ποιος πρέπει να ''προτάσεται'' στους πίνακες ΕΑΕ. Ουτε τα μτχ , ουτε τα δι/κα, βασικοι τιτλοι κλπ. Εχω ένα γείτονα που μόλις βγήκε από το τρελοκομείο όπου ήταν κλείσμένος 6 χρόνια :o. Αυτός εχει όλα τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα μπορεί άνετα να συνδυάσει θεωρία και πράξη!!!!

xaxaxaxaxaxxaxaaxaxaxa ΤΕΛΕΙΟ!!!!!αψογη πρόταση και τεκμηριωμένη................εξαιρετικά πνευματώδης!!!!!!γελασαμε πολυ με τη μητερα μου που ηταν διπλα!!!!!εχεις τα συγχραρητηρια της  ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #272 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2013, 02:58:41 pm »
ΤΟ θέατρο του παραλόγου. Τα Μτχ και τα διδα/κα είναι διαφορέτικά τυπικά προσόντα από τους βασικούς τίτλους της γενικής και καθορίζουν καποιον ως εξειδικευμενο. Επίσης θεωρούνται ανώτεροι και διαφορετικοί τίτλοι από τους βασικούς τιτλους στην ΕΑΕ ακόμη και συμφωνα με το Ευρωπροσοντολόγιο. Οτι και να λένε διάφοροι σύλλογοι νομικά δεν στέκει η κατάργηση τους (και σιγά μην τους έλλαβαν ξαφνικά υπόψι...). :o
Επίσης δεν παραβιάζεται καμία αρχή της ισότητας όταν υπάρχουν διαφορετικοί τίτλοι σπουδών (άποψη νομικού).

Το ποιο σωστό θα ήταν να κατατάσσονται σε άλλο πίνακα οι έχοντες βασικούς τίτλους, σε αλλο μεταπτυχιακούς κ.λ.π. και να καλούνται με ποσόστοση. Αλλα έιπαμε άλλοι είναι οι λόγοι...
Απλή λογική....αλλά αν ακούσεις κανέναν ΠΕ71 να σου μιλάει νομίζεις πως όχι μόνο θεωρούν πως είναι ανώτεροι απ'όλους, αλλά σχεδόν πως εφηύραν την Ειδική Αγωγή και όλοι οι άλλοι δεν τους φτάνουν ό,τι κι αν έχουν κάνει!! Όσο για τη
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Triainoforos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #273 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2013, 03:00:14 pm »
Από ΕΝΕΛΕΑ:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 Μετά από δεκάδες mail που λάβαμε θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι πράγματι δεν θα μετράνε τα μεταπτυχιακά-διδακτορικά αλλά από το επόμενο σχολικό έτος 2014-15 και όχι από φέτος.
Τούτο ήταν πάγιο αίτημα του Συλλόγου μας εξαρχής και μάλιστα προτείναμε τη μοριοδότησή τους είτε όπως στον ΑΣΕΠ είτε όπως στο βαθμολόγιο-μισθολόγιο. Τελικά προκρίθηκε για λόγους συνταγματικής ισότητας να ισχύσει ό,τι και στους πίνακες της γενικής εκπαίδευσης δηλαδή να μην μοριοδοτούνται καθόλου.
Λογικό είναι, σαν επόμενο βήμα να κατατεθεί πρόταση ώστε οι κατέχοντες τους ανωτέρω τίτλους να εισάγονται τουλάχιστον στους πίνακες, στο τέλος, εφόσον έχουν μηδενική προϋπηρεσία και δεν μπορούν διαφορετικά να ξεκινήσουν στην Ε.Α.

Επιτελους παιδια, μπραβο

Αποσυνδεδεμένος mendor

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #274 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2013, 03:06:48 pm »
Τα Πανεπιστήμια δεν απάντησαν ακόμη .... μην χαίρεστε με αοριστίες.... και από νομοσχέδια επί χάρτου εχουμε δει πλείστα....

Αποσυνδεδεμένος mendor

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #275 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2013, 03:09:53 pm »

xaxaxaxaxaxxaxaaxaxaxa ΤΕΛΕΙΟ!!!!!αψογη πρόταση και τεκμηριωμένη................εξαιρετικά πνευματώδης!!!!!!γελασαμε πολυ με τη μητερα μου που ηταν διπλα!!!!!εχεις τα συγχραρητηρια της  ;D ;D

Η κατάσταση για γέλια είναι πλέον!! ;)
Ευχαριστώ πάντος

Αποσυνδεδεμένος fefyp

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #276 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2013, 03:20:05 pm »

Η κατάσταση για γέλια είναι πλέον!! ;)
Ευχαριστώ πάντος

Μακάρι όλοι να διέθεταν χιουμορ.........ευτυχώς που υπάρχουν και άτομα στο φόρουμ που δεν τα πάιρνουν όλα τοσο σοβαρά!!!!θα ήταν ιδιαίτερα βαρετό να ακούγονται μόνο καταστροφολόγοι και ξερόλες εδω!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος kinegiros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #277 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2013, 03:24:53 pm »
Νομίζω μόνο η πρόταξη μια κατηγορίας έναντι μιας άλλης θα αλλάξει. Τα κριτήρια για να θεωρηθείς ότι ανήκεις σε κλάδο της ειδικής δεν νομίζω να αλλάξουν.
Δηλαδή ενιαίος πίνακας με κατάταξη σύμφωνα με τα μόρια που μετράνε και στην γενική αλλά δικαίωμα εισαγωγής σε αυτόν όπως είναι τώρα. Φυσικά η κάθε ομάδα όπως αυτή της πρωτοβάθμιας θα πιέσει να περάσει το δικό της μαξιμαλιστικό σχέδιο. Καλό είναι να υπάρχουν και άλλες προτάσεις αλλά να εκφραστούν όσο πιο μαζικά και επίσημα μπορούν (ενώσεις, σύλλογοι, συνδικαλιστικά όργανα) ακόμα και βουλευτές μπορούν να γίνουν σπόνσορες των απόψεων κλπ κλπ

Φυσικά αν υπήρχε σύλλογος αναπληρωτών ε.α.ε. β/θμιας θα ήταν το καλύτερο. Αρκεί να είχαν συμβιβαστεί όλοι προς μια κοινή λογική θέση.

@ ΛΩΡΑ αν δηλαδή σε προσλάμβαναν αναπληρώτρια την εποχή που ήσουν "σεμιναριούχα", θα είχες υποβάλει παραίτηση γιατί θεωρείς ότι ο Χ συνάδελφος που έχει το Υ μεταπτυχιακό είναι ανώτερος εκπαιδευτικός από εσένα;

με μπέρδεψες

« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 03, 2013, 03:27:14 pm από kinegiros »

Αποσυνδεδεμένος michalis

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #278 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2013, 03:29:43 pm »
μπορείτε για το θέμα αυτό να ανοίξετε ένα καινούργιο!
όσο για την 1η φάση πολύ νωρίς προβλέπεται πως θα είναι!
από ποιόν προβλέπεται;

Αποσυνδεδεμένος jenoven

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #279 στις: Σεπτεμβρίου 03, 2013, 03:55:38 pm »
Συναδελφοι της δευτεροβαθμιας τσακωνομαστε για τα μεταπτυχιακα και τα σεμιναρια και εμαθα οτι σε ΕΕΕΕΚ που δουλευε ο αντρας μου την χρονια που περασε η διευθυντρια πιεζεται απο τον συμβουλο ειδικης αγωγης να προσλαβει στη θεση μαθηματικων, φιλολογων και κοινωνιολογων δασκαλους.............

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182663
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)