0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fefyp στις Σεπτεμβρίου 02, 2013, 11:47:19 pmπράγματι εμείς των σεμιναρίων που τόοοοοοοοοοοοοοοοσο απαξιωτικά κάποιοι απευθύνονται σε μας έχουμε κι επιτυχίες ΑΣΕΠ κι οχι τη τάξης του 60 κι 65.....πολυ παραπάνω!!!!ελπιζω και με σας των μτπχ, που είχατε παρεπιπτόντως τα λεφτά να το κάνετε μιας κι εμείς οι .............αφραγκοι δεν καταφέραμε να μαζέψουμε τα χρήματα ευρω-ευρω για να κάνουμε το πολυπόθητο μαστερ και να ανεβουμε λίγο έστω στα μάτια σας,να συμβαίνει το ίδιο και να μην κάνατε το μτπχ από την μεγάλη αγάπη σας για το Δημόσιο κι όχι για τα παιδια...... αντε γιατι εδω μεσα ολοι οι παραμορφωμενοι εχουν βλεπω μαζευτει....... ααααααααααααα κι επισης σε μας τους νηπιαγωγους όπως και στη Δευτεροβαθμια υπαρχουν καμια 30αρια ΠΕ61, αντε βρε να δω πως θα καλύπτονταν τα 350 κενα που προκύπτουν κάθε χρόνο.....δυστυχώς πρέπει να συμβιβαστούν με μας τους ανάξιους (και να διδάξουμε και να μαζεψουμε τα λεφτά για μτπχ)κι ανιδείκευτους ΠΕ 60.50 που οι καημένοι εκτος από επιτυχίες ΑΣΕΠ, εκτός σεμιναρίου, γνωση γραφής braille, proficiency, ΤΠΕ βρε να μην το ξεχασουμε σπουδασαμε και 4 ολόκληρα χρόνια σε παν/μιο (Παιδαγωγική σχολή, τμήμα Νηπιαγωγών) που σημαίνει παιδαγωγική επάρκεια......Πραγματικά τωρα που το συζητάμε σχεδόν ντρέπομαι που χωρίς μτπχ τόλμησα να σκεφτώ πως είμαι άξια να μπω στην Ειδική.......!!!Ε ναι λοιπόν ντροπή μου και σε σας σεμιναριούχοι Εδω γελανε. Αλλα ντ' αλλων. Τι σχεση εχει ο ΑΣΕΠ και τα αγγλικα με την ειδικη αγωγηΜιλανε και οι νηπιαγωγοι που με προυπηρεσια και σεμιναριο περνουσαν στον πινακα τους ΠΕ61 και γελουσε το συμπαν. Αλλα μια χαρα ηταν το συστημα να βολευομαστε.Λεφτα για μεταπτυχιακο δεν ειχατε, αλλα για σεμιναριο (=2.500 με 3.000 ευρω) ειχατε, ε?Να λετε μια χαρα που με σειρες 4.000 και 5000+ στη γενικη αγωγη βολευοσασταν μια χαρα στα σχολεια ειδικης
πράγματι εμείς των σεμιναρίων που τόοοοοοοοοοοοοοοοσο απαξιωτικά κάποιοι απευθύνονται σε μας έχουμε κι επιτυχίες ΑΣΕΠ κι οχι τη τάξης του 60 κι 65.....πολυ παραπάνω!!!!ελπιζω και με σας των μτπχ, που είχατε παρεπιπτόντως τα λεφτά να το κάνετε μιας κι εμείς οι .............αφραγκοι δεν καταφέραμε να μαζέψουμε τα χρήματα ευρω-ευρω για να κάνουμε το πολυπόθητο μαστερ και να ανεβουμε λίγο έστω στα μάτια σας,να συμβαίνει το ίδιο και να μην κάνατε το μτπχ από την μεγάλη αγάπη σας για το Δημόσιο κι όχι για τα παιδια...... αντε γιατι εδω μεσα ολοι οι παραμορφωμενοι εχουν βλεπω μαζευτει....... ααααααααααααα κι επισης σε μας τους νηπιαγωγους όπως και στη Δευτεροβαθμια υπαρχουν καμια 30αρια ΠΕ61, αντε βρε να δω πως θα καλύπτονταν τα 350 κενα που προκύπτουν κάθε χρόνο.....δυστυχώς πρέπει να συμβιβαστούν με μας τους ανάξιους (και να διδάξουμε και να μαζεψουμε τα λεφτά για μτπχ)κι ανιδείκευτους ΠΕ 60.50 που οι καημένοι εκτος από επιτυχίες ΑΣΕΠ, εκτός σεμιναρίου, γνωση γραφής braille, proficiency, ΤΠΕ βρε να μην το ξεχασουμε σπουδασαμε και 4 ολόκληρα χρόνια σε παν/μιο (Παιδαγωγική σχολή, τμήμα Νηπιαγωγών) που σημαίνει παιδαγωγική επάρκεια......Πραγματικά τωρα που το συζητάμε σχεδόν ντρέπομαι που χωρίς μτπχ τόλμησα να σκεφτώ πως είμαι άξια να μπω στην Ειδική.......!!!Ε ναι λοιπόν ντροπή μου και σε σας σεμιναριούχοι
τι σχεση εχει ο Ασεπ με ειδική? α ξέχασα είστε από τις ειδικότητες που βολεμένοι πίσω από το πρόσχημα δεν υπάρχει ασεπ στην ειδική κανατε μτπχ για να μπειτε...εμεις οι νηπιαγωγοι και με σειρα στο 2000 και σεμιναριο δεν πέρναμε ΠΟΤΕ τη σειρα (μαθε πρωτα καποια παράγματα και μετά να μιλάς) των 25-30, ΠΕ 61!!!! γιατι τόσοι είναι οι ΠΕ 61!!!και όσο για τα αγγλικά που παρέθεσα, χαιρομαι που σ'εκανα να γελάσεις, όπως και braille, ΤΠΕ, παιδαγωγική επάρκεια τα παρέθεσα για να δείξω, δύσκολο να το καταλάβεις μάλλον εσύ, πως έχουμε και κάποια προσόντα κι ότι μπορεί να μην είμαστε και οι πιο άσχετοι ανθρωποι στην εκπαιδευση εμείς των σεμιναρίων που τόσο σας κανουμε και γελατε εσας των ...παραμορφωμενων κατόχων μτπχ!!!!!!ειδες βρε καπου είμαστε κι εμείς χρήσιμοι ..να σας κάνουμε να γελάτε......!!!!!!
τεσπα σπάνια απαντάω πλέον στο φόρουμ ακριβώς επειδή υπάρχουν παγιωμένες απόψεις που δύσκολα δυστυχώς αλλάζουν!!!εγώ απλά είμαι υπέρ της μοριοδότησης προσόντων κι όχι μόνο μτπχ!!!!!! βέβαια στη δευτεροβάθμια που πολλές προυπηρεσίες αποκτήθηκαν μέσω.........................μέσου όντως τα πράγματα περιπλέκονται πολυ!!!!!όχι πως στην α/βαθμια δεν θα έχουμε θέμα...φέτος άνοιξε μέτωπο με
Το σύστημα πρόσληψης θα αλλάξει οπότε καλύτερα να επικεντρωθούμε στις προτάσεις μας για τη νέα μοριοδότηση. Οι προτάσεις μου:-- ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ κ διδακτορικό απο ελληνικό πανεπιστημιακό ίδρυμα 20 και 40 μόρια αντίστοιχα. Αν ειναι απο το Απθ 21 και 41 γιατι εκεί τελείωσα. Αν ειναι απο Τορινο 19 και 39, ενώ αν καποιοσ ξεπεσε και πηγε