*

Αποστολέας Θέμα: Συζήτηση για νέο σύστημα μοριοδότησης στον πίνακα αναπληρωτών Ε.Α  (Αναγνώστηκε 523242 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Jane_Eyre

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Συζήτηση για νέο σύστημα μοριοδότησης στον πίνακα αναπληρωτών Ε.Α
« Απάντηση #322 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2013, 07:06:48 pm »
Μην ανησυχείτε, αποκλείεται να εξομοιώσουν τα μάστερ με τα σεμινάρια. Αυτό που βλέπω εγώ ως πιο πιθανό (όχι λόγω συμφέροντος) είναι να δοθεί μια γενναία μοριοδότηση στα μάστερ οπότε πάλι στα ίδια καταλήγουμε.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δεν είναι δυνατόν να εξομοιωθούν τα σεμινάρια με τα μάστερ.
Η ύπαρξη   των σεμιναρίων στην ειδική αγωγή εξυπηρέτησε "κάποιους" ώστε να διεκδικήσουν μια θέση  διορισμού στην γενική αγωγή, ή ειδική αγωγή (μόνιμου ή αναπληρωτή).

Επίσης παρατηρώ (στην Α/θμια αναφέρομαι) την αλαζονεία των ΠΕ71 που θεωρούν την ειδική αγωγή κτήμα τους όταν αναφέρουν  ότι "μόνο" αυτοί έχουν βασικό τίτλο σπουδών και ότι "μόνο" αυτοί δικαιούνται να εργάζονται σε αυτήν.
Ας μην ξεχνούν ποτέ, ότι έχουν προϋπηρεσία χωρίς ΑΣΕΠ (τους βολεύει να μην γίνει),το κριτήριο για την τοποθέτησή τους ήταν η ημερομηνία λήψης του πτυχίου τους (πουθενά δεν συμβαίνει αυτό)  και ότι δεν δούλευαν τζάμπα, αλλά πληρωνόντουσαν.
Στο εξωτερικό οι μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών δίνουν εξειδίκευση και  προτάσσονται έναντι των προϋπηρεσιών.
 Στους  κατά προτεραιότητα διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ  προτάσσονται οι διδακτορικοί και οι μεταπτυχιακοί τίτλοι).
Είναι ποτέ δυνατόν ένας φιλόλογος/μαθηματικός κ.ο.κ. με εξειδίκευση (μεταπτυχιακό ή διδακτορικό) στην ειδική αγωγή να θεωρείται ειδικός φιλόλογος/ειδικός μαθηματικός κ.ο.κ. και ένας δάσκαλος ή νηπιαγωγός να μην θεωρείται ειδικός;
Ένας διαγωνισμός του ΑΣΕΠ θα ξεκαθάριζε πλήρως την κατάσταση.
Από πότε η Ειδική αγωγή συνάδει μόνο με τους δασκάλους ΠΕ71?????? Έλεος!!!!!!!!! Όλα τα φώτα στους δασκάλους??? Εμείς της
Ποτέ μην αφήνεις μέρα να περάσει χωρίς
να χαμογελάσεις!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #323 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2013, 07:11:03 pm »
Αυτο το λεμε χρονια.Θ γινει επιτελους μια κινηση να βρεθουμε ολοι στην αθηνα η θα καθομαστε να κλαιγομαστε απο τα πληκτρολογια.Τι περιμενουμε?Να κανουμε συλλογο οταν ολες τις θεσεις μας τις καπαρωσουν μονιμοι πλεοναζοντες και χωρις προσοντα?

Συμφωνώ μαζί σου. Καλύτερα να συσταθεί ένας σύλλογος που να έχει ως έδρα την Αθήνα, έστω κι  εμείς της επαρχίας να ξέρουμε πού ν'απευθυνθούμε και να ενημερωνόμαστε με email για τυχόν συναντήσεις!!!!
Γιατί εδώ στην πόλη που μένω κάποιος προσπάθησε να κάνει μια απόπειρα συγκέντρωσης όλων των της Ε.Α. σε καφετέρια!!!!!!!! Κι όταν πήγαμε εγώ με κάτι φίλες μου και συναδέρφισσες δεν ξέραμε ποιος είναι ο τύπος, ανάμεσα σε τόσο κόσμο και σε τόσα τραπέζια στην καφετέρια!!!!!!!!!! Τι να κάναμε???? Ν'αρχιζαμε να ρωτάμε: '' Φίλε είσαι της ειδικής αγωγής???" Έλεος
 Η τέλεια παρωδία@@@@@@@@@@@@@@
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 04, 2013, 07:13:24 pm από Jane_Eyre »
να χαμογελάσεις!!!

Αποσυνδεδεμένος F.

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #324 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2013, 07:14:55 pm »

Αποσυνδεδεμένος ευρηκα

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #325 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2013, 07:17:08 pm »
Να ανταλλάξουμε σε πμ τηλέφωνα email κτλ...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος F.

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #326 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2013, 07:21:36 pm »
Αυτο το λεμε χρονια.Θ γινει επιτελους μια κινηση να βρεθουμε ολοι στην αθηνα η θα καθομαστε να κλαιγομαστε απο τα πληκτρολογια.Τι περιμενουμε?Να κανουμε συλλογο οταν ολες τις θεσεις μας τις καπαρωσουν μονιμοι πλεοναζοντες και χωρις προσοντα?

Συμφωνώ μαζί σου. Καλύτερα να συσταθεί ένας σύλλογος που να έχει ως έδρα την Αθήνα, έστω κι  εμείς της επαρχίας να ξέρουμε πού ν'απευθυνθούμε και να ενημερωνόμαστε με email για τυχόν συναντήσεις!!!!
Γιατί εδώ στην πόλη που μένω κάποιος προσπάθησε να κάνει μια απόπειρα συγκέντρωσης όλων των της Ε.Α. σε καφετέρια!!!!!!!! Κι όταν πήγαμε εγώ με κάτι φίλες μου και συναδέρφισσες δεν ξέραμε ποιος είναι ο τύπος, ανάμεσα σε τόσο κόσμο και σε τόσα τραπέζια στην καφετέρια!!!!!!!!!! Τι να κάναμε???? Ν'αρχιζαμε να ρωτάμε: '' Φίλε είσαι της ειδικής αγωγής???" Έλεος

Συμφωνω κι εγω, πολλοι δεν μενουμε στο κεντρο, αλλα σε νησια και μικρα χωρια. Μπορουμε να συγκεντρωσουμε καπου ονοματεπωνυμα και μειλ, ετσι ωστε σιγα σιγα να δημιουργησουμε την ομαδα μας. Να οργανωθουμε και σε ενα μεσο κοινωνικη δικτυωσης ετσι ωστε να γνωριζομαστε και φατσικα πια. Ετσι θα εχουμε πιο πολυ οικειοτητα μεταξυ μας και καλυτερη συνεννοηση. Τωρα μπλεκομαστε με εκεινους της Α' βαθμιας που εχουν αλλα θεματα να λυσουν. Γνωμη μου ειναι οι βασικοι εκπροσωποι μας να ειναι Αθηνα, ετσι ωστε να μπορουν να πηγαινοερχονται στα βασικα κεντρα αποφασεων και να μαθαινουμε αμεσα τι γινεται. Αλλα πρεπει πια να αρχισουμε να οργανωνομαστε. Οι θεσεις συνεχως μειωνονται στα σχολεια απο τους κααθηγητες γενικης και εφοσον δεν βλεπουν αντιδρασεις απο εμας θα το συνεχισουν.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #327 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2013, 07:22:31 pm »
Να ανταλλάξουμε σε πμ τηλέφωνα email κτλ...
Συμφωνώ!!!!
να χαμογελάσεις!!!

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #328 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2013, 07:28:11 pm »

Γιατί εδώ στην πόλη που μένω κάποιος προσπάθησε να κάνει μια απόπειρα συγκέντρωσης όλων των της Ε.Α. σε καφετέρια!!!!!!!! Κι όταν πήγαμε εγώ με κάτι φίλες μου και συναδέρφισσες δεν ξέραμε ποιος είναι ο τύπος, ανάμεσα σε τόσο κόσμο και σε τόσα τραπέζια στην καφετέρια!!!!!!!!!! Τι να κάναμε? ??? Ν'αρχιζαμε να ρωτάμε: '' Φίλε είσαι της ειδικής αγωγής???" Έλεος

Συμφωνω κι εγω, πολλοι δεν μενουμε στο κεντρο, αλλα σε νησια και μικρα χωρια. Μπορουμε να συγκεντρωσουμε καπου ονοματεπωνυμα και μειλ, ετσι ωστε σιγα σιγα να δημιουργησουμε την ομαδα μας. Να οργανωθουμε και σε ενα μεσο κοινωνικη δικτυωσης ετσι ωστε να γνωριζομαστε και φατσικα πια. Ετσι θα εχουμε πιο πολυ οικειοτητα μεταξυ μας και καλυτερη συνεννοηση. Τωρα μπλεκομαστε με εκεινους της Α' βαθμιας που εχουν αλλα θεματα να λυσουν. Γνωμη μου ειναι οι βασικοι εκπροσωποι μας να ειναι Αθηνα, ετσι ωστε να μπορουν να πηγαινοερχονται στα βασικα κεντρα αποφασεων και να μαθαινουμε αμεσα τι γινεται. Αλλα πρεπει πια να αρχισουμε να οργανωνομαστε. Οι θεσεις συνεχως μειωνονται στα σχολεια απο τους κααθηγητες γενικης και εφοσον δεν βλεπουν αντιδρασεις απο εμας θα το συνεχισουν.
F.  με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη!!!!!!!! Εγώ είμαι μέσα σε όλο αυτό. Αρκεί να ξεκινήσει με οργάνωση, συντονισμό και επίλυση κοινών στόχων, όχι να διαχωριζόμαστε ως ειδικότητες ΠΕ 02, 03,04 κλπ... αλλά να καταλάβουμε πως είμαστε όλοι καθηγητές Μέσης Εκπαίδευσης!!!!!!!!  Με σημαία τον προσωπικό αγώνα του καθενός, την αγάπη για το δημόσιο σχολείο το οποίο γουστάρουμε να υπηρετούμε, και την προάσπιση των συμφερόντων μας, θεωρώ ότι είναι το πλέον δίκαιο να κάνουμε πια την δική μας κίνηση!!!!!!!!
Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, άλλωστε μένοντας άπραγοι χάνουμε συνέχεια έδαφος, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να φωνάζουμε και να μην ακουγόμαστε γιατί θα έχουμε φτάσει στο βαθύ πάτο!!!!!!!!!!!
να χαμογελάσεις!!!

Αποσυνδεδεμένος mendor

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος F.

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος soulitsa

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #331 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2013, 08:04:05 pm »
Μην ανησυχείτε, αποκλείεται να εξομοιώσουν τα μάστερ με τα σεμινάρια. Αυτό που βλέπω εγώ ως πιο πιθανό (όχι λόγω συμφέροντος) είναι να δοθεί μια γενναία μοριοδότηση στα μάστερ οπότε πάλι στα ίδια καταλήγουμε.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δεν είναι δυνατόν να εξομοιωθούν τα σεμινάρια με τα μάστερ.
Η ύπαρξη   των σεμιναρίων στην ειδική αγωγή εξυπηρέτησε "κάποιους" ώστε να διεκδικήσουν μια θέση  διορισμού στην γενική αγωγή, ή ειδική αγωγή (μόνιμου ή αναπληρωτή).

Επίσης παρατηρώ (στην Α/θμια αναφέρομαι) την αλαζονεία των ΠΕ71 που θεωρούν την ειδική αγωγή κτήμα τους όταν αναφέρουν  ότι "μόνο" αυτοί έχουν βασικό τίτλο σπουδών και ότι "μόνο" αυτοί δικαιούνται να εργάζονται σε αυτήν.
Ας μην ξεχνούν ποτέ, ότι έχουν προϋπηρεσία χωρίς ΑΣΕΠ (τους βολεύει να μην γίνει),το κριτήριο για την τοποθέτησή τους ήταν η ημερομηνία λήψης του πτυχίου τους (πουθενά δεν συμβαίνει αυτό)  και ότι δεν δούλευαν τζάμπα, αλλά πληρωνόντουσαν.
Στο εξωτερικό οι μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών δίνουν εξειδίκευση και  προτάσσονται έναντι των προϋπηρεσιών.
 Στους  κατά προτεραιότητα διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ  προτάσσονται οι διδακτορικοί και οι μεταπτυχιακοί τίτλοι).
Είναι ποτέ δυνατόν ένας φιλόλογος/μαθηματικός κ.ο.κ. με εξειδίκευση (μεταπτυχιακό ή διδακτορικό) στην ειδική αγωγή να θεωρείται ειδικός φιλόλογος/ειδικός μαθηματικός κ.ο.κ. και ένας δάσκαλος ή νηπιαγωγός να μην θεωρείται ειδικός;
Ένας διαγωνισμός του ΑΣΕΠ θα ξεκαθάριζε πλήρως την κατάσταση.
Από πότε η Ειδική αγωγή συνάδει μόνο με τους δασκάλους ΠΕ71?????? Έλεος!!!!!!!!! Όλα τα φώτα στους δασκάλους??? Εμείς της

Αποσυνδεδεμένος mendor

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #332 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2013, 08:05:40 pm »
ΣΩΣΤΟ !!!!! ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΑΠΛΑ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟΣΗ.

τΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΛΙΓΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ....ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑ
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 04, 2013, 08:10:18 pm από mendor »

Αποσυνδεδεμένος michalis

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #333 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2013, 08:10:00 pm »

επειδή εγώ κανόνισα την συνάντηση στο

Αποσυνδεδεμένος mendor

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #334 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2013, 08:12:34 pm »
Τι αποφασιστηκε στην συναντηση?

Αποσυνδεδεμένος maroulaki

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • εχω και εγω μαρουλι στο δοντι;;;;;
    • Προφίλ
« Απάντηση #335 στις: Σεπτεμβρίου 04, 2013, 08:17:20 pm »
Οταν καποιος πραγματικα θελει βρισκει.οχι μονο σε μια καφετερια του βολου αλλα σε ολοκληρο γηπεδο.μην πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο Γιατι αυτα μας εφαγαν.ενηλικες ανθρωποι ειμαστε.
"....κ σου κουρσεύουν τη λαλιά κ ανάσα πια δεν έχεις...."

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182845
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 748
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144