0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dorothea7 στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 06:03:52 pmΑυτο το λεμε χρονια.Θ γινει επιτελους μια κινηση να βρεθουμε ολοι στην αθηνα η θα καθομαστε να κλαιγομαστε απο τα πληκτρολογια.Τι περιμενουμε?Να κανουμε συλλογο οταν ολες τις θεσεις μας τις καπαρωσουν μονιμοι πλεοναζοντες και χωρις προσοντα?Συμφωνώ μαζί σου. Καλύτερα να συσταθεί ένας σύλλογος που να έχει ως έδρα την Αθήνα, έστω κι εμείς της επαρχίας να ξέρουμε πού ν'απευθυνθούμε και να ενημερωνόμαστε με email για τυχόν συναντήσεις!!!! Γιατί εδώ στην πόλη που μένω κάποιος προσπάθησε να κάνει μια απόπειρα συγκέντρωσης όλων των της Ε.Α. σε καφετέρια!!!!!!!! Κι όταν πήγαμε εγώ με κάτι φίλες μου και συναδέρφισσες δεν ξέραμε ποιος είναι ο τύπος, ανάμεσα σε τόσο κόσμο και σε τόσα τραπέζια στην καφετέρια!!!!!!!!!! Τι να κάναμε? Ν'αρχιζαμε να ρωτάμε: '' Φίλε είσαι της ειδικής αγωγής???" Έλεος Η τέλεια παρωδία@@@@@@@@@@@@@@
Αυτο το λεμε χρονια.Θ γινει επιτελους μια κινηση να βρεθουμε ολοι στην αθηνα η θα καθομαστε να κλαιγομαστε απο τα πληκτρολογια.Τι περιμενουμε?Να κανουμε συλλογο οταν ολες τις θεσεις μας τις καπαρωσουν μονιμοι πλεοναζοντες και χωρις προσοντα?
Οταν καποιος πραγματικα θελει βρισκει.οχι μονο σε μια καφετερια του βολου αλλα σε ολοκληρο γηπεδο.μην πνιγομαστε σε μια κουταλια νερο Γιατι αυτα μας εφαγαν.ενηλικες ανθρωποι ειμαστε.
Παράθεση από: Jane_Eyre στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 07:11:03 pmΠαράθεση από: dorothea7 στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 06:03:52 pmΑυτο το λεμε χρονια.Θ γινει επιτελους μια κινηση να βρεθουμε ολοι στην αθηνα η θα καθομαστε να κλαιγομαστε απο τα πληκτρολογια.Τι περιμενουμε?Να κανουμε συλλογο οταν ολες τις θεσεις μας τις καπαρωσουν μονιμοι πλεοναζοντες και χωρις προσοντα?[size=78%]επειδή εγώ κανόνισα την συνάντηση στο
Παράθεση από: dorothea7 στις Σεπτεμβρίου 04, 2013, 06:03:52 pmΑυτο το λεμε χρονια.Θ γινει επιτελους μια κινηση να βρεθουμε ολοι στην αθηνα η θα καθομαστε να κλαιγομαστε απο τα πληκτρολογια.Τι περιμενουμε?Να κανουμε συλλογο οταν ολες τις θεσεις μας τις καπαρωσουν μονιμοι πλεοναζοντες και χωρις προσοντα?[size=78%]επειδή εγώ κανόνισα την συνάντηση στο
Να ανταλλάξουμε σε πμ τηλέφωνα email κτλ...
Έχει δει κανείς κάποιο επίσημο σχόλιο πάνω στο επίμαχο θέμα της πρόταξης των μάστερ εκτός από τα άρθρα του εργατοπατέρα;
Μιχάλη απο ότι είδα το καταστατικό σου αναφέρεται στους εκπαιδευτικούς ε.α. της Πρωτοβάθμιας. Ελπίζω η συνάντηση σας να ήταν εποικοδομητική.Λοιπόν εγώ προτείνω να οργανωθούμε οι της
Mendor έκανα λάθος αναφορικά με το Μιχάλη.Όσο για το διαχωρισμό θεωρώ οτι οταν χρειαστεί θα πρέπει να λειτουργούμε ενωμένα. Όμως καλό είναι να υπάρχουν δυο ομάδες, η Α/θμια έχει διαφορετικές ανάγκες σε σχέση με τη