0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
να ήταν το μόνο... δες και την διατύπωση πως σε κάθε σύλλογο μπορεί να είναι ένας εκπαιδευτικός π.σ. Δηλαδή σε παιδί της β γυμνασίου που χρήζει π.σ. ή θα έχει φιλόλογο ή μαθηματικό ή φυσικό. όχι και τους 3...
εγώ ξέρω τι εννοεί αλλά αυτή η διατύπωση είναι σωστή; δες πως ξεκινά "Δεν μπορεί σ’ ένα σχολείο...." δεν θα έπρεπε να γράφει "δεν μπορεί μέσα στην τάξη..."αυτό που θέλουν να κάνουν είναι αν σε μια τάξη υπάρχουν 2 παιδιά για π.σ. να τα αναλαμβάνει 1 εκπαιδευτικός π.σ. αλλά μ' αυτήν την διατύπωση μπορεί να σου έρθει ένας κολλημένος διευθυντής σχολείου και να σου πει " ο νόμος γράφει ένας εκπαιδευτικός πσ. σε ένα σχολείο" άρα απο εσάς τους 3 πε02 πε 03 πε04 ένας θα έρθει εδω...
Η παράλληλη στήριξη θα πηγαίνει σε σχολική μονάδα και όχι σε παιδί και θα είναι πολύ αυστηρές οι προϋποθέσεις για την παροχή της και σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από τη σχολική σύμβουλο, οι παράλληλες στηρίξεις δεν θα δίνονται από το υπουργείο παιδείας. Το τελευταίο το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη, γιατί ειπώθηκε λίγο πριν πάω στη συνάντηση και μου το μετέφεραν οι συνάδελφοι. Τώρα τι σημαίνει αυτό δεν γνωρίζω και δεν μπορώ να καταλάβω, αφού σύμφωνα με απόφαση του ΣΤΕ μόνο το παιδείας μπορεί να προβεί σε προσλήψεις εκπαιδευτικών στα σχολεία.
Όχι σε ένταξης. Ο εκπαιδευτικός της παράλληλης θα εναλλάσσεται με τον εκπαιδευτικό της τάξης με πρωτοβουλία του δεύτερου.
το σεμινάριο, αν είναι να μετράει, πρέπει να μετράει το ίδιο είτε πρόκειται για 400 είτε για 520 και όσα έχουν γίνει μέχρι το 2010 όπως ίσχυε μέχρι τώρα. Με το να ανοίξει αυτή η ιστορία οι μόνοι κερδισμένοι είναι μόνιμοι που θα βρουν ευκαιρία να ξεφύγουν τις κινητικότητας πηγαίνοντας σε δομές ε.α.επίσης, ο βαθμός στο βασικό πτυχίο να μετρά μόνο σε περίπτωση ισοβαθμίας στα υπόλοιπα κριτήρια. αφενός γιατί πρόκειται για πτυχία "γενικής παιδείας" ενώ εδώ θέλουμε να προηγούνται οι καλύτερα εκπαιδευμένοι στην ε.α. και στην περίπτωση ισάξιων εκπαιδευτικών τότε να προσμετράται η βαθμολογία πτυχίου. γιατί αν δεχτούμε το βασικό πτυχίο τότε θα πρέπει να μετράει και ο ασεπ γενικής. πχ. απόφοιτος με βαθμό 7,5 γιατί είναι καλύτερος από απόφοιτο με βαθμό 7 και επιτυχία ΑΣΕΠ...παράνοια...
Απαντάω σε αυτό που ρωτάς: "πλεον ο καθηγητης π.σ θα μπορεί να εξυπηρετήσει διδακτικές ανάγκες ΕΑΕ στο σχολείο εκτος απο π.σ (πχ διδασκαλια σε Τμημα Ενταξης;)"ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΥΤΕ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ.