0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποιοι ειναι πο ΠΕ70.50 που προτασσονταν? Αφου μεταξυ σας ειναι το προβλημα οι ΠΕ71 ειχαν μεταπτυχιακα απο 1-80 σειρα γιατι δεν το λες? Επισης γιατι δεν λες οτι οι ΠΕ71 με μτχ και διδακτορικο αντιδρουν ?
Εντάξει ας ζητήσουμε από τους υποτιθέμενους τις τυχόν αναγνωρίσεις τους και ας τις παρουσιάσουμε εδώ! Τι να πω!
Δεν υπήρχε ούτε υπάρχει κάποιος σύλλογος για να μιλήσουν επίσημα, αλλά και οι επιστημονικοί φορείς δεν νομίζω ότι προέβαλαν ποτέ την πρόταξη. Αν υπήρχε αντίλογος πιστεύεις ότι δεν θα είχε δημιουργηθεί πρόβλημα μεταξύ μας από πριν; Προσωπικά πάντως θεωρούσα και θεωρώ ακόμη δίκαιη τη μοριοδότηση, αλλά δεν περίμενα ότι από το ένα άκρο (απόφοιτοι ΠΕ71 με προυπηρεσία ετών να βρίσκονται μετά από μεταπτυχιακό με μηδενική προυπηρεσία) θα φτάναμε στο άλλο άκρο (με μεταπτυχιακό και προυπηρεσία ετών να είναι μετά από ΠΕ71 με μηδενική προυπηρεσία). Όσο για τη συκοφάντηση απλά μεταφέρω την εικόνα που έχω αποκομίσει τόσα χρόνια από τις ανακοινώσεις του συλλόγου σας, ενώ δεν υπήρχε ούτε στο ελάχιστο μία αντίστοιχη συμπεριφορά απέναντί σας.
Επειδη καποιος θεωρει οτι τα πτυχια της Αγγλιας ειναι τα ιδια με της ΘεσσαλιαςΔωστε προσοχη υπαρχει σοβαρο θεμα αναφορικα με τα προσοντα των συγκεκριμενων αποφοιτων....είμαι δασκάλα ειδικής αγωγής, απόφοιτος του τμήματος ειδικής αγωγής του πανεπιστημείου θεσσαλίας. ήθελα κι εγώ να μοιραστώ τον πόνο μου μαζί σας, γιατί από ότι φαίνεται πολλοί σκέφτονται να κάνουν το βήμα και να μετακομίσουν. Εγώ αν και δουλευω από τότε που αποοίτησα, ήδη έκανα ένα μεταπτυχιακό στην Γλασκώβη, οπότε ξέρω πάνω κάτω τι ισχύει πάνω.Γιά να βγάλεις QTS πρέπει να κάνει αίτηση στο Teaching Council. Ε αυτό, όπως έχει ξαναειπωθεί θα κρατήσει 4 μήνες, οπότε το σχέδιο να μετακομίσω φέτος μάλλον ναυαγεί.γώ σήμερα πήρα τηλέφωνο για να τους ρωτήσω αν αναγνωρίζεται το πτυχίο μου και ήμουν πολύ αισιόδοξη γι αυτό, αλλά έφαγα τα μούτρα μου. Γενικά, η κυρία που μίλησα μου είπε ότι πρέπει να έχω mainstream teaching qualifications για να μου αναγνωριστεί , αλλά είπε να κάνω την αίτηση μου ούτως η άλλως γιατί είναι ειδική περίπτωση η δική μου και θα πρέπει να την εξετάσουν.