0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ένα σχόλιο για την νέα μοριοδότηση Ε.Α.:Αν είναι να μοριοδοτείται το κάθε κριτήριο (όποιο κι αν είναι αυτό) και όσο κι αν ήταν ή δεν ήταν μέσα στα αποκλειστικά κριτήρια της προηγούμενης μοριοδότησης, τότε θα έχουμε μια απ'τα ίδια.
Για όσους θα διαφωνήσουν για τα σχόλια μου πάνω στην αποτελεσματικότητα της τρέχουσας "ειδικής εκπαίδευσης" να τους πω ότι δεν θα διαφωνήσω μαζί τους από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουμε συγκεκριμένους στόχους με τρόπους πραγματοποίησης που θα αποδείξουν αν είμαστε ή όχι αποτελεσματικοί και ο καθένας κάνει και κρίνει "κατά βούληση".
sapore με συγχωρείς αλλά δεν κατάλαβα τι προτείνεις έχεις ως βάση των όσων λες την αποτελεσματικότητα της ειδικής εκπαίδευσης και μετά το αυτοκαταργείς λέγονταςΠαράθεση από: sapore στις Ιουνίου 18, 2014, 09:46:56 pmΓια όσους θα διαφωνήσουν για τα σχόλια μου πάνω στην αποτελεσματικότητα της τρέχουσας "ειδικής εκπαίδευσης" να τους πω ότι δεν θα διαφωνήσω μαζί τους από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουμε συγκεκριμένους στόχους με τρόπους πραγματοποίησης που θα αποδείξουν αν είμαστε ή όχι αποτελεσματικοί και ο καθένας κάνει και κρίνει "κατά βούληση".Είναι η άποψή μου.
Για όσους θα διαφωνήσουν για τα σχόλια μου πάνω στην αποτελεσματικότητα της τρέχουσας "ειδικής εκπαίδευσης" να τους πω ότι δεν θα διαφωνήσω μαζί τους από τη στιγμή που ακόμα δεν έχουμε συγκεκριμένους στόχους με τρόπους πραγματοποίησης που θα αποδείξουν αν είμαστε ή όχι αποτελεσματικοί και ο καθένας κάνει και κρίνει "κατά βούληση".Είναι η άποψή μου.
και έχεις απόλυτο δίκιο γιατί η αποτελεσματικότητα είναι πολύ υποκειμενική έννοια ακόμα και για το γενικό σχολείο.Οπότε όσα περιγράφεις για προϋπηρεσίες δεν έχουν κάποιο αντίκρισμα στο σύνολο αφού βασίζονται σε υποκειμενικά δεδομένα. Είναι η δική σου αλήθεια, σεβαστή αλλά μέχρι εκεί.Την πρόταση δεν βλέπω πουθενά. Γιατί συσχετίζεις τους όρους πρόσληψης εκπαιδευτικών (π.χ. προϋπηρεσία) με την αποτελεσματικότητα δεν μπορώ το καταλάβω. Από την μία μέμφεσαι σε προηγούμενο μήνυμα σου την νέα μοριοδότηση για το κάθε κριτήριο και από την άλλη αφήνεις να εννοηθεί ότι η προϋπηρεσία της γενικής μπορεί να είναι πρόσθετο κριτήριο. Ξανά συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω.
Όσον αφορά την προϋπηρεσία, αν πρέπει να δεχτούμε κάποια κριτήρια επιλογής δασκάλων-καθηγητών για την αποτελεσματικότητα της "Ειδικής Εκπαίδευσης", και η "ειδική" και η "γενική" προϋπηρεσία πρέπει να αποτελούν προσόντα (αν και όχι ικανά).
Όποιος έχει επιβαρυντικά στοιχεία, τα οποία παραβιάζουν το νόμο καθ' οιονδήποτε τρόπο, για οποιαδήποτε υπόθεση, κάνει ΕΠΩΝΥΜΗ καταγγελία και προσκομίζει στη δικαιοσύνη τα στοιχεία που έχει. Οι άναρθρες κραυγές και οι έωλες, ασαφείς απειλές, που εκτοξεύονται από κάποιον ο οποίος καλύπτεται από το μανδύα της ανωνυμίας, είναι της πλάκας.
Που ακούστηκε να κάνουν μάθημα σε παιδία με προβλήματα μάθησης εκπαιδευτικοί χωρίς το απαραίτητο πτυχίο;Τις αλχημείες του κυρίου Μπράτη στην ειδική αγωγή με τον διορισμό ανειδίκευτων δασκάλων της γενικής αγωγής τις γνωρίζει η κυρία Γκοτζαμάνη και αν δεν σταματήσει εδώ αυτό το αίσχος,θα υπάρξουν εξελίξεις και ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του!!!
Γνωρίζεις το τηλέφωνο της κυρίας Γκοτζαμάνη να μας ενημερώσει για την περίπτωσή σου;