0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζει κάποιος από σας πότε προσέλαβαν πέρυσι φιλολόγους στην παράλληλη στήριξη;Εγώ δε θυμάμαι καθόλου.. :-[Μήπως μετά την
Να την περιμένετε τη
Ούτε οι αιρετοί ξέρουν τι τους γίνεται, εκτός κι αν είναι της κυβερνητικής παράταξης ίσως. Εχθές αιρετός από τη Γ΄Αθήνας μου έλεγε ότι δεν υπάρχει κενό ούτε για δείγμα, και αιρετός από τον Πειραιά ότι περιμενουν να ανοίξουν πολλά κενά. Κανείς από τους δύο δεν ανήκει στην κυβερνητική παράταξη. Κοινώς.. Παρ' το αυγό και κούρευτο. έχρι να γίνουν τα μεγειρέματα και να βουλώσουν όσο το δυνατό περισσότερες τρύπες με όποιο τρόπο μπορούν, δεν πρόκειται να έχομε καμία έγκυρη πληροφορία!
Πριν από λίγο πήρα στο υπουργείο τηλ. και μου είπαν ότι προς το παρόν ΔΕΝ θα υπάρξει β φάση και ότι ήταν προγραμματισμένο να μην υπάρξει !!!!και ότι τα κενά θα καλυφθούν με σωστή διαχείρηση προσωπικού .Αυτά μου είπαν πριν από λίγο .Μου έπεσε το ακουστικό από το χέρι και δε ρώτησα αν πάρουμε την 6η δόση μπορεί να γίνει κάποια φάση ...Και να γίνει συνάδελφοι θα πάρει λίγους .Αυτή τη συναίσθηση έχω ...Προσοχή του χρόνου το ίδιο παραμύθι θα δούμε πάλι μέχρι να γίνει νέος ΑΣΕΠ .Δηλαδή άσχημα την έχουμε ..Ούτε αναπληρωτές ..
Άρα τόσο καιρό μας δουλεύανε κανονικότατα!!!!!!!!!!!!!!!!!