*

Αποστολέας Θέμα:  (Αναγνώστηκε 843556 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος eva7

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1120 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:17:49 am »
Που το καταγγέλουμε? Ενημερωτικά ρωτάω..

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:55:16 »

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1121 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:19:47 am »
Που το καταγγέλουμε? Ενημερωτικά ρωτάω..

Στη δευτεροβαθμια; Στο υπουργειο; Στους συμβουλους; Εγω θα απευθυνομουνα σε ολους αν ειχε πεσει στην αντιληψη μου κατι τετοιο. Δεν πρεπει να τα αφηνουμε κατι τετοια να περνανε ετσι, ειναι παρανομο και ειναι κατα μας!!!!! Δε θα βολευονται αλλοι κλαδοι και να μενουμε εμεις απ εξω

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1122 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:21:52 am »
Antigoni έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα λόγια σου αλλά και στις αγαθές προθέσεις σου... Όμως πιστεύω ότι ο διευθυντής της Α Αθήνας είναι φίλος της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και δεν θέλει να βγάλει τα άπλυτα στη φόρα...

Ποιας διεύθυνσης ο διευθυντής δεν είναι φίλος του ΠΑΣΟΚ;
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

adigoni

• Επισκέπτης
Απ:
« Απάντηση #1123 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:25:28 am »
Μουσταρδίτσα, επειδή τα παρακολουθώ στενά και μαρκάρω το διευθυντή μας για ενημέρωση, και με προσωπική επικοινωνία με άλλους συναδέλφους-φίλους-αποσπασθέντες, μετά  βεβαιότητος σε πληροφορώ ότι δεν τοποθετήθηκαν όλοι οι φιλόλογοι.Έμειναν πολλοί μόνιμοι εκτός.Θα ήθελα να κάνετε τον κόπο να δείτε τις τοποθετήσεις....Τόοοοοοοσοι φιλόλογοι πια;;;;Ναι, GERMANOS είναι πολύ πιθανόν να έχουν γραμμή οι διευθυντές μας....Ελπίζω στο τέλος ότι θα τοποθετηθούμε κανονικά, αλλά το βλέπω για τις 10 Οκτώβρη, με
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:30:49 am από adigoni »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ:
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:55:16 »

Αποσυνδεδεμένος moustard

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1124 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:30:19 am »
Μουσταρδίτσα, επειδή τα παρακολουθώ στενά και μαρκάρω το διευθυντή μας για ενημέρωση, και με προσωπική επικοινωνία με άλλους συναδέλφους-φίλους-αποσπασθέντες, μετά  βεβαιότητος σε πληροφορώ ότι δεν τοποθετήθηκαν όλοι οι φιλόλογοι.Έμειναν πολλοί μόνιμοι εκτός.Θα ήθελα να κάνετε τον κόπο να δείτε τις τοποθετήσεις....Τόοοοοοοσοι φιλόλογοι πια;;;;Ναι, GERMANOS είναι πολύ πιθανόν να έχουν γραμμή οι διευθυντές μας....Ελπίζω στο τέλος ότι θα τοποθετηθούμε κανονικά, αλά το βλέπω για τις 10 Οκτώβρη, με

Αποσυνδεδεμένος -----

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 04-02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1125 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:31:35 am »
Συνάδελφοι έχετε κάποιο νεότερο για το πότε θα βγει αυτή η β φάση...;;;;;;;;;;; Μας έχουν τρελάνει ....!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος dina 94

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1126 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:35:33 am »
Eδώ συνάδελφε ,δεν δίνουν τα κενά οι δευτεροβάθμιες ή τα καλύπτουν με ό,τι βρουν ακόμη και με επιστάτες .Τι β φάση να περιμένουμε ;

Αποσυνδεδεμένος δαναη 11

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1127 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:36:01 am »
Αντιγονη, σχετικα με τις τοποθετησεις αναπληρωτων στην Α Αθηνας, μπορεις να γραψεις περισσοτερες λεπτομερειες???
Εγω βεβαια ειμαι στους φυσικους αλλα ακολουθουν την ιδια τακτικη... γλαστρα σε ασχετο σχολειο μεχρι να κανουμε αναληψη υπηρεσιας στο οριστικο σχολειο...
Με τον κλαδο μας δεν εχουν ασχοληθει ακομα, θα παρω και αυριο τηλ...
Εσενα τι σου ειπαν, εμαθες καποιο χρονοδιαγραμμα??? (πολλα ζηταω ε???)
Εφοσον πλεοναζουμε θα μας διαθεσουν σε αλλη ΔΔΕ???
Ευχαριστω!

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1128 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:37:36 am »
Αν πέρσι η β φάση έγινε 10 Οκτώβρη φέτος με τέτοια αναστάτωση περιμένετε μετά τις 10 Οκτώβρη... Μόλις τηλεφώνησα στο Σάββα Σάββα αιρετός του Πειραιά.. του ζήτησα να μας ενημερώνει μέσω του διαδικτύου... μου είπε ότι έχει ήδη γράψει στο alfavita και ότι θα γράψει και σήμερα... Είδατε τίποτα? Εγώ έψαξα αλλά δεν βρήκα.. Μου είπε ότι δεν υπάρχουν κενά στον Πειραιά λόγω συγχωνεύσεων... και ότι προσπαθούν να φτιάξουν νέα τμήματα με λιγότερους μαθητές... Στην ερώτησή μου ότι πώς μπορεί να είναι σίγουρος όταν στην ΠΥΣΔΕ Πειραιά δεν γνωρίζουν με βεβαιότητα τα κενά μου απάντησε ότι ναι... ίσως να έχω δίκιο... και ότι λογικά θα εμφανιστούν κενά... με κυήσεις, άδειες.... Επίσης μου έδωσε την πληροφορία και μου είπε να την μεταβιβάσω ή καλύτερα την απορία του... πώς γίνεται με 55 κενά και 33 συνταξιοδοτήσεις να μην υπάρχουν κενά... Ούτε εκείνος ήξερε.. Καταλάβατε? Ούτε οι αιρετοί δεν ξέρουν ακόμη... Τι γίνεται? Χαμός... αυτό που μεταδίδουμε κάθε μέρα και εμείς οι ίδιοι... Ο

Αποσυνδεδεμένος dimik

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1129 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:42:03 am »
Αν πέρσι η β φάση έγινε 10 Οκτώβρη φέτος με τέτοια αναστάτωση περιμένετε μετά τις 10 Οκτώβρη... Μόλις τηλεφώνησα στο Σάββα Σάββα αιρετός του Πειραιά.. του ζήτησα να μας ενημερώνει μέσω του διαδικτύου... μου είπε ότι έχει ήδη γράψει στο alfavita και ότι θα γράψει και σήμερα... Είδατε τίποτα? Εγώ έψαξα αλλά δεν βρήκα.. Μου είπε ότι δεν υπάρχουν κενά στον Πειραιά λόγω συγχωνεύσεων... και ότι προσπαθούν να φτιάξουν νέα τμήματα με λιγότερους μαθητές... Στην ερώτησή μου ότι πώς μπορεί να είναι σίγουρος όταν στην ΠΥΣΔΕ Πειραιά δεν γνωρίζουν με βεβαιότητα τα κενά μου απάντησε ότι ναι... ίσως να έχω δίκιο... και ότι λογικά θα εμφανιστούν κενά... με κυήσεις, άδειες.... Επίσης μου έδωσε την πληροφορία και μου είπε να την μεταβιβάσω ή καλύτερα την απορία του... πώς γίνεται με 55 κενά και 33 συνταξιοδοτήσεις να μην υπάρχουν κενά... Ούτε εκείνος ήξερε.. Καταλάβατε? Ούτε οι αιρετοί δεν ξέρουν ακόμη... Τι γίνεται? Χαμός... αυτό που μεταδίδουμε κάθε μέρα και εμείς οι ίδιοι... Ο

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1130 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:42:32 am »
Κατι βρήκα από το Σάββα Σάββα
ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ

Αποσυνδεδεμένος -----

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 04-02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1131 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:44:08 am »

Eδώ συνάδελφε ,δεν δίνουν τα κενά οι δευτεροβάθμιες ή τα καλύπτουν με ό,τι βρουν ακόμη και με επιστάτες .Τι β φάση να περιμένουμε ;

Έλα μου ντε..........!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος -----

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 04-02
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1132 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:46:36 am »
Έλα μου ντε....!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος GERMANOS

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Απ:
« Απάντηση #1133 στις: Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:48:07 am »
Συνεχίζω να διαφημίζω το Σάββα... μόνο που θα έπρεπε να το κάνει ο ίδιος...
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥ ΣΑ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182611
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144